Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sommarvägen 11, Björklinge, Uppsala kommun
  • Kommande
Sommarvägen 11, Björklinge, Uppsala kommun, bild 2
Sommarvägen 11, Björklinge, Uppsala kommun, bild 3

Sommarvägen 11

Fritidshus
Björklinge, Uppsala kommun
Notar
1 195 000 kr
31 + 12 m²
2 rum
1 598 m² tomt

Nu saluförs äntligen ett trevligt fritidshus med hörntomt, ett stenkast bort från Långsjön i Björklinge! Båtplats kan eventuellt erhållas via områdets bryggförening. Fritidshuset välkomnar er med en trevlig veranda som passar utmärkt till sommarens alla grillkvällar tillsammans med familjen och vännerna. Vidare in finner ni ett ljust vardagsrum, matplats och ett rymligt kök med bra förvaring. På tomten finns även två ytterligare byggnader där det ena innehåller ett fräscht sovrum och det andra ett förråd. För den trädgårdsintresserade finns stora möjligheter att plantera och odla. Fastigheten ligger vackert beläget ett stenkast bort från populära Långsjön där ni kan bada och njuta av sommarens soliga dagar. I Björklinge finns förskola och skola tom årskurs nio och skolskjuts finns. Vid centrum finner ni barnavårdscentral, tandläkare, veterinär, frisör och Hemköp som är mycket uppskattat av Björklingeborna. Långsjön kommer vara en fin plats att spendera tid vid. Hoppa på cykeln och njut av en lantlig färd till Sandviksbadet vid Långsjön - en av Upplands absolut finaste sjöar med riktigt bra vattenkvalité. Här kan ni njuta av bad, volleyboll, frisbeegolf och mycket annat. I närhet till Sandviksbadet finns motionsspår med längdspår vintertid och en skidbacke. I vintras var liften varit öppen så fort vädret tillåtit med åkning både vardagskvällar och helger. Detta tack vare de fina ideella arbetet som många gör i Björklinge inom olika föreningar. Som boende här har ni även möjlighet att bada vid Sjöhagsbadet. Föreningslivet i Björklinge är starkt med idrotter och aktiviteter för alla och omfattar innebandy, tennis, hockey, gymnastik, mountainbike, yoga och mycket därtill. För den hästintresserade är det nära till ridhus. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Vaksala kyrkväg 9G, Vaksala, Uppsala kommun
  • Kommande

Vaksala kyrkväg 9G

Villa
Vaksala, Uppsala kommun
Notar
Pris saknas
119 + 32 m²
5 rum
183 m² tomt

Välkommen till en topprenoverad bostad i det mysiga området Vaksala kyrkby. Här finner ni ett av radhusen som har renoverats omsorgsfullt senaste åren. Huset kan bland annat stoltsera med ett nytt värmesystem med vattenburen golvvärme i hela huset, två topprenoverade badrum i sober stil, nytt kök med öppen planlösning mot matplats och sällkapsyta, ett biorum samt tre väl tilltagna sovrum och en fräsch tvättstuga. Förutom det så erbjuds även uteplatser i två väderstreck och en liten trädgård. Här bor ni ett stenkast från Gränby centrum, med kollektivtrafik utanför dörren och med närhet till pendling både med kollektivtrafik och bil. Varje bostad har parkeringsplats i samfälligheten och det finns onumrerade parkeringsplatser för extrabil eller gäster. Då försäljningen annonseras som kommande så är det bra om ni anmäler intresse så att ni inte missar någon uppdatering eller förhandsvisning.

Råstaberg 107, Vattholma, Uppsala kommun
  • Kommande
Råstaberg 107, Vattholma, Uppsala kommun, bild 2
Råstaberg 107, Vattholma, Uppsala kommun, bild 3

Råstaberg 107

Villa
Vattholma, Uppsala kommun
Notar
Pris saknas
145 m²
5 rum
2 840 m² tomt

På Råstaberg 107 ligger denna välgjorda, nybyggda enplansvilla! Nyligen installerade solceller ger en god boendeekonomi och framtidssäkrar bostaden både vad gäller drift och miljöpåverkan. Redan vid entrén möts du av en känsla av rymd och en öppen planlösning mellan allrum och kök. Materialvalen är noggrant utvalt och genomgående håller en harmonisk ton. Parkering finns i det uppvärma garaget med en carport bredvid. Den stora trädgården bjuder in till avkopplande sommardagar med sol från morgon till kväll! Med sina 145 kvadratmeter erbjuder villan en öppen och ljus hall med plats för avhängning i en rymlig skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns ett förråd/klädkammare samt ett helkaklat ljust duschrum. Det stora allrummet har generösa ytor för möblering av vardagsrumsmöbler och naturligt ljus som strömmar in från tre väderstreck. På vänster sida om hallen och allrummet ligger det stilfullt inredda köket med moderna detaljer. Det välplanerade köket rymmer ett långbord där vänner och familj kan samlas för matlagning och festligheter. Vidare finns fyra sovrum, ett stort kaklat badrum med dubbla handfat och en tvättstuga med groventré. Samtliga rum är utrustade med plisségardiner, varav mörkläggande i sovrummen! I Tensta bor du nära Uppsala med endast 15 minuters bilresa till shopping i Gränbystaden. Med bil tar du dig på några minuter till Vattholma Station där Upptåget har täta avgångar till Uppsala. Närliggande byvägen erbjuder goda kommunikationer med buss. I området finns en livsmedelsaffär, Vattholmaskolan (F-5) och flera förskolor. För den sportiga familjen finns Vattholma golfklubb och Vattholma IF. Ytterligare aktiviteter som hockey och ridskola finns också inom bekvämt avstånd. Vid varma sommardagar kan du ta ett uppfriskande dopp i den närliggande sjön i Björklinge! Det här är helt enkelt det perfekta boendet för dig som vill ha närhet till det mesta samtidigt som du kan njuta av lantlig idyll!

  • Premium
Skogsängsvägen 12, null, Uppsala kommun
  • Kommande

Skogsängsvägen 12

Villa
Uppsala kommun
Notar
5 600 000 kr
96 + 96 m²
8 rum
1 000 m² tomt

Drömmer ni om ett hem där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en harmonisk och bekväm miljö för hela familjen? Då är denna topprenoverade villa i Storvreta den perfekta platsen för er att kalla hem! Denna rymliga villa är nyligen renoverad med högsta kvalitet på materialvalen för att erbjuda en modern och stilfull atmosfär. Med generösa utrymmen och smart planlösning finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Njut av avkoppling och välbefinnande i den inbjudande bastun i källaren, perfekt för att varva ner efter en lång dag. Utnyttja det mysiga uterummet som kan användas året runt, oavsett väder, för att umgås med vänner och familj eller bara koppla av med en kopp te. Dubbelgaraget erbjuder gott om plats för både fordon och förvaring, medan den omgivande trädgården ger gott om utrymme för odling och lek. Här kan barnen springa fritt och utforska medan ni njuter av lugnet och skönheten i er egen trädgårdsoas. Beläget i det familjevänliga området Storvreta, är denna villa perfekt placerad för en livsstil fylld med bekvämlighet och gemenskap. Med närhet till skola, förskola, mataffärer och andra bekvämligheter, är detta verkligen en plats där ni kan skapa varaktiga minnen med er familj. Välkomna på visning!

Torgny Segerstedts allé 4, Rosendal, Uppsala kommun
  • Kommande
Torgny Segerstedts allé 4, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 4, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 4

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Notar
1 495 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/5
2 290 kr/mån
48 226 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva etta belägen på våning fyra. Här har ni en bostad med genomgående hög standard och fräscha ytskikt. Takhöjden på ca tre meter ger bostaden en väldigt luftig och öppen känsla. Här erbjuds en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Dessutom finner ni ett fräscht och helkaklad badrum med tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns en padelbana samt en stor gemensam takterrass med en storbildsskärm, perfekt för event med vännerna. Rosendal är ett växande område beläget i ett naturskönt och grönskande läge med närhet till centrala Uppsala. Här finns goda kommunikationer med buss och pendlar du med bil når du E4:an på några minuter. Dessutom finns härliga promenad- och cykelvägar som tar er runt i staden. I området finns flera restauranger, café, mataffär, gym, tennisbana, padelbanor, m.m. Här har du även nära till flera av universitetets utbildningsanstalter såsom SLU, Ultuna och Ångströmslaboratoriet.

  • Premium
  • Hiss
Repslagargatan 17, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Kommande

Repslagargatan 17

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Notar
1 595 000 kr
38,1 m²
1 rum
vån 2/2
2 518 kr/mån
41 864 kr/m²

Kvadratsmart och centrumnära boende i Svartbäcken! Perfekt första boende. Här kliver ni in i en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna. Ett fräscht helkaklat badrum med med dusch. Luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från två fönster med gott om plats för sällskapsyta, säng och annan möblering. Från vardagsrummet når ni köket med originaldetaljer bevarade, goda förvaringsmöjligheter och plats för större matbord. Välskött och stambytt fastighet. Förening med god ekonomi. Idylliskt läge med grön utsikt. Svartbäcken är ett lugnt och trivsamt område med ett bekvämt avstånd till allt vad Uppsalas centrum har att erbjuda. Bostaden ligger belägen i lugna och trygga kvarter samtidigt som det är promenadavstånd till Uppsalas stadspuls med all tänkbar service. För den aktive finns flera gym och träningsanläggningar på gångavstånd, bland annat Fyrishov som både har gym, äventyrsbad, utomhusbad, och även olika sorters idrottsevenemang. Även nära till Röbo friluftsområde med utegym, hundhage och löpspår som leder vidare mot Gamla Uppsala kungshögar och Storvads badplats. Välkomna på visning!

  • Plus
Sturegatan 1, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Kommande

Sturegatan 1

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Notar
Pris saknas
75,5 m²
3 rum
vån 2/5
5 427 kr/mån

Här bor ni i ett av Uppsalas mest ansedda kvarter med vackra Fyrisån strax utanför och gågatan bara ett stenkast bort. Detta är ett bekvämt boende beläget med närhet till absolut bästa Uppsala har att erbjuda. Endast promenad bort finner ni de flesta av universitetets fakulteter, Ekonomikum, populära restauranger och Uppsalas bästa nationer! Den välplanerade bostaden, som har vattenburen golvvärme i hela lägenheten förutom badrummet där den drivs på el, fördelar sig på en rymlig hall med förvaringsmöjligheter i den stora platsbyggda garderoben, ett trevligt vardagsrum med bra ljusinsläpp och goda sällskapsytor. Härifrån når ni den mysiga och lättmöblerade inglasade balkongen. Tilltalande kök med gott om förvaring. Lägenheten erbjuder två ljusa och rymliga sovrum, de ena sovrummet har en stor klädkammare i anslutning. Vidare finner ni ett helkaklat badrum med vattenfallsdusch och tvättmaskin. Ett plus är loftgången som fungerar som extra möblerbar uteplats med kvällssol. På Sturegatan 1 bor ni i en välskött bostadsrättsförening där allt utom hemförsäkring ingår i månadsavgiften. Till föreningen hör en trevlig innergård med grillplats och på Sturegatan 3 finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Föreningen har även god tillgång på garageplatser och idag är det endast en person i kö. I närheten finner ni ett flertal av populära caféer och restauranger. Ett stenkast bort finner ni dessutom ICA Luthagens livs på närliggande Sysslomansgatan 9. Gå runt hörnet och njut av den grönskande Vasaparken eller varför inte ta en mysig långpromenad längs med den närliggande Fyrisån? Efter promenaden kan ni gå förbi Ofvandals Hovkonditori och avnjuta en god bakelse samtidigt som ni vakar över den pulserande staden. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt!

  • Hiss
Gösta wahlströms väg 7, Rickomberga, Uppsala kommun
  • Kommande
Gösta wahlströms väg 7, Rickomberga, Uppsala kommun, bild 2
Gösta wahlströms väg 7, Rickomberga, Uppsala kommun, bild 3

Gösta wahlströms väg 7

Lägenhet
Rickomberga, Uppsala kommun
Notar
Pris saknas
50 m²
2 rum
3 115 kr/mån

Välkommen till ert nya hem i det fridfulla och charmiga Rickomberga. Här erbjuder vi en fantastiskt trivsam och välskött 2-rumslägenhet! Med generösa och hemtrevliga rum samt härliga sällskapsytor finns här allt ni behöver för att trivas. Denna lägenhet präglas av en välplanerad planlösning och ljusa, inbjudande rum. De mysiga sovrummet ger gott om plats för säng och förvaring samt utgång till en uteplats med kvällssol. Lägenheten har också en walk in closet med gott om förvaring i snygg belyst förvaringslösning. Vardagsrummet är det perfekta stället att umgås med familj och vänner eller bara koppla av efter en lång dag. Här finns utgång till stor uteplats med förmiddagssol. Samt ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder inte bara trivsamma rum utan även två uteplatser där ni kan njuta av de vackra omgivningarna och frisk luft. Perfekt för att njuta av ert morgonkaffe eller svalka er på sommardagar. Bostaden som nu saluförs är belägen i Rickomberga. Hela området genomsyras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess charm. I närheten finner ni några av Uppsalas bästa förskolor och skolar, några att nämna är Tiundaskolan och Eriksskolan. Här bor ni med närhet till allt det bästa som centrala Uppsala har att erbjuda, både i vardagslivet och för fritidsaktiviteter. Vid Stabbyskogen finner ni inbjudande motionsstråk, vintertid kan ni även hoppa på längdskidorna och åka vidare. Detta är ett strålande läge även för er som pendlar, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. Närmste busshållplats ligger på Luthagsesplanaden bara en minut bort. Med bil från E4:an tar man sig enklast till Polhemsgatan 2 via Bärbyleden och från Uppsala centrum rekommenderas Luthagsleden. Riksväg 55 från Enköping ansluter endast ett par hundra meter till Luthagsleden sydväst om vårt område. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Dragarbrunnsgatan 62, Centrum, Uppsala kommun
  • Kommande

Dragarbrunnsgatan 62

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
Pris saknas
37,5 m²
1.5 rum
vån 6/6
2 619 kr/mån

//Högt och fritt läge på //Våning 6 //Inglasad balkong soligt söderläge //Hiss från markplan //Perfekt pendlarläge //Välskött förening Upplev det ultimata boendet på våning 6 med smart planlösning och centralt läge! Varmt välkommen till detta ljusa hem som maximerar varje kvadratmeter för en bekväm livsstil. Här kommer du in i en inbjudande hall med en praktisk klädkammare och plats för möblemang. Badrummet är helkaklat med dusch och förberett för tvättmaskin. Lägenhetens kök är både charmigt och funktionellt och har plats för mindre matgrupp – laga upp dina favoriträtter och avnjut dem på den inglasade balkongen med panoramautsikt över staden. Här kan du njuta av utomhuslivet oavsett väder! Allrummet är genomtänkt designat med en smart sovalkov, en privat oas som enkelt kan avskärmas för en extra känsla av integritet. Detta komplett kvadratsmarta boende är perfekt för den som uppskattar att bo centralt utan att kompromissa med komfort. Med hela Uppsala utanför dörren blir vardagen enkelt smidig. Men gångavstånd har du all service du kan tänka dig, butiker, nationer Centralstationen, endast 1 minut bort, ger dig snabb och bekväm tillgång till tåg och bussar för smidig och snabb pendling. Upplev det bästa av ett stadsboende – välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Tjärbrännarvägen 12, Huddungeby, Heby kommun
  • Kommande

Tjärbrännarvägen 12

Villa
Huddungeby, Heby kommun
Notar
Pris saknas
125 + 125 m²
5 rum
1 236 m² tomt

Detta hem, med en total yta på 250 kvm inklusive källarvåningen, bjuder in er till en värld av trivsel där hela familjen får plats att trivas. När ni kliver in genom dörren möts ni av en välkomnande hall, och direkt vidare in i det rymliga och fullt funktionella köket. Här är varje detalj genomtänkt för att möta den bevarade tidlösa charmen. Vardagsrummet som är hjärtat av hemmet, är en mycket inbjudande plats med braskamin som skapar en varm atmosfär och naturlig plats att samla alla nära och kära. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till den generösa altanen och gedigna tomten som sträcker sig om 1 236 kvm, där ni kan njuta av lugnet och naturens skönhet. Med totalt 5 rum, inklusive 3 rymliga sovrum (se alternativa planlösningen för att kunna göra ett till sovrum, eller inreda nedervåningen), erbjuder detta hem gott om utrymme för lilla som stora familjen. Källaren öppnar upp för möjligheter, perfekt för den som önskar att skapa ett extra sovrum eller ett hobbyrum. Här finns utrymme för kreativitet och flexibilitet, bara fantasin kan sätta stopp! Området runt Tjärbrännarvägen 12 är naturskönt och fridfullt, och ändå finns skolor och förskolor inom bekvämt gångavstånd. Detta gör vardagen smidig och trygg för hela familjen. Huddungeby är ett rofyllt samhälle med närhet till Harbo, Östervåla och Uppsala. I direkt närhet finns lanthandel som är belägen mitt i "byn", trevlig badplats vid sjön Myran samt Råksjön, fotbollsplan och boulebana. Vid hembygdsgården arrangeras pubkvällar sommartid där nya kontakter knyts lätt. Ta chansen att uppleva livet i detta charmiga hem! Kontakta oss för att inte missa någon väsentlig information och låt Tjärbrännarvägen 12 bli starten på er nästa livsfas. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

Läby-Västerby 257, Läby, Uppsala kommun
  • Kommande

Läby-Västerby 257

Villa
Läby, Uppsala kommun
Notar
4 995 000 kr
121 m²
4 rum
2 057 m² tomt

Här finner ni en ytterst tilltalande villa om 4rok, omringad av härlig natur och granne med golfbanan Upsala GK, en plats för hela familjen att trivas på. Ni välkomnas in i en trevlig hall med bra avhängningsmöjligheter som öppnar upp sig mot kök och vardagsrum som erbjuder stora sällskapsytor. Köket är fullutrustat med kyl, frys, diskmaskin, mikro och ugn. Vägg i vägg med köket finner ni en stor och praktisk tvättstuga med grovingång. Vardagsrummet är stort, luftigt och ljust med mycket god plats för allt från tv-häng till sällskapspelskvällar. Det finns tre sovrum med generös storlek och god förvarning samt en wc och ett helkaklat badrum med dusch och förvaring. Genom vardagsrummet och ena sovrummet nås altanen, den generösa altanen erbjuder stora ytor anpassade för alla väder. Den trevliga altanen och trädgården bjuder in till fina ytor för umgänge eller trädgårdsfix med närhet till skog och grönområden. Här bor ni i ett lugnt och grönt område endast 13 minuters bilfärd från Uppsala Domkyrka. Precis runt knuten har ni Upsala Golfklubb, även kallad Håmö, som är rankad som en av de bättre banorna i landet. Här har ni med naturen som er granne men även med närhet till serviceområdet Stenhagencentrum med ICA Maxi, Willys, detaljhandel, systembolaget, gym och restauranger. Här har ni ett familjärt område med lugna gator och med närhet till stall vid bland annat Ica Maxi, Uppsala golfklubb m.m. Skola för barn finns alternativ i både Uppsala och Vänge. Med goda cykelvägar och bussförbindelser så tar ni er även enkelt in till stan utan bil. Välkomna på visning!

Petterslundsgatan 19, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Kommande

Petterslundsgatan 19

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
Pris saknas
77,2 m²
4 rum
vån 2/3
4 194 kr/mån

Välkommen till Petterslundsgatan 19 – en adress som omedelbart kommer att få dig att trivas. Här kan du njuta av det bästa av två världar: ett lugnt och tryggt kvarter samtidigt som du har gångavstånd till citykärnan, perrongen och olika universitetsbyggnader. Denna fantastiska lägenhet är en perfekt fyra med tre sovrum, allt i modern stil och med smart planering. Ett av sovrummen erbjuder en utgång till en charmig balkong där du kan njuta av frisk luft och avkoppling. Förvaring är inget problem här, tack vare den smart inbyggda förvaringen i den rymliga hallen. Ett modernt kök i direkt anslutning till vardagsrummet gör det enkelt att umgås och laga mat samtidigt. Belysningen förhöjer upplevelsen med spottar i taket, som ger rummet en stilren och modern touch. Bo i trygghet och stabilitet hos Brf Dan, en välskött förening med en låg belåningsgrad. De har genomfört flera betydande renoveringar, inklusive fasad, tak, säkerhetsdörrar, stamrenovering och elstambyte. Dessutom har du tillgång till en rad faciliteter som två tvättstugor, skyddsrum, övernattningslägenhet, bastu, snickarbod och ett fullt utrustat gym. Läget i Fålhagen är oslagbart och har blivit ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Du har nära till matbutiker, och bara en kort promenad bort hittar du den härliga gallerian Kvarnen med allt från systembolag till frisör och blombutik. Området erbjuder också flera restauranger, gröna parker och vackra promenadstråk. För pendlare är detta en dröm, med resecentrum bara en kort promenad bort. Om du föredrar bil är det enkelt att ta sig ut på E4:an via Tycho Hedéns väg. Tveka inte att ta chansen att bo på denna fantastiska adress där allt du behöver är på bekvämt avstånd. Ge dig själv möjligheten att uppleva det bästa av Uppsala i en modern och välskött bostad – välkommen till Petterslundsgatan 19!

  • Balkong

Visar alla 12