Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Forskargränd 9A, Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:15
Forskargränd 9A, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskargränd 9A, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskargränd 9A

Radhus
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
6 295 000 kr
114 m²
5 rum
6 628 kr/mån
55 219 kr/m²

En unik chans till att förvärva ett av de bästa husen i hela projektet, här finns precis allt som barnfamiljen kan önska sig! Stiligt och genomtänkt hus med genomgående exklusiva materialval och smarta förvaringslösningar både invändigt samt utvändigt. Som de flesta familjer idag uppskattar så finner ni husets sociala del på nedre plan med lyxigt kök, matplats för stora sällskap, vardagsrum i anslutning till en rymlig altan med bästa solläge! En trappa upp i huset finns tre sovrum i olika storlekar, klädkammare för de som älskar förvaring samt ett lyxigt badrum för de som älskar de lilla extra. På det översta planet finner ni ett fantastiskt fint master bedroom som har ett stort förråd som idag är inbyggd med snygga förvaringsmöjligheter men som går att använda som hemmakontor eller som extra sovrum. Från rummet finner ni en fantastisk terrass i soligt sydsydväst-läge med fri utsikt. Samtliga våningsplan känns luftiga och rymliga tack vare generös takhöjd om 2,65m på vån 1 & 2 samt hela 4,5m på översta planet! I närheten finns flera av kommunens absolut bästa skolor och förskolor, parker, idrottsplatser samt det omåttligt populära naturreservatet Igelbäcken. På tomten ryms hela två bilar, men Ursvik är även lämpligt för er som föredrar kollektivtrafiken. Det finns även möjlighet att installera en elbilsladdare för de som är i behov av det. Bussar trafikerar i två riktningar och tar er snabbt till två närliggande centrum-områden med tunnelbana, om ni inte känner för att ta cykeln. För cyklisten är samtidigt alternativen många. Härifrån tar ni er obehindrat över större delen av norrort, västerort samt vidare mot city. Kista med sina tusentals arbetsplatser nås på max 10 minuter via fina cykelvägar som hålls upplysta och torra för cykling året om. Här bor ni högt och fritt med egen tomt endast 15 min från stan. Ett stenkast från skog och motionsspår med blandad bebyggelse såsom villor, radhus och flerbostadshus med spännande arkitektur och praktiska lösningar. I närområdet finns skolor, förskolor, restauranger, butiker och annan service och området växer och utvecklas, 2024 får tvärbanan en hållplats på Ursviks torg. På Forskargränds höjd råder bullerbykänsla och barnen springer här mellan husen till och från kompisar. Kom på visning och förstå hur Ursvik blivit stadsdelen dit fler och fler familjer söker sig och blir kvar i många år!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Gamla Enköpingsvägen 174

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 095 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5
3 828 kr/mån
46 556 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta 2:a högt upp i huset i det populära Ursvik! Denna lägenhet bjuder på genomgående hög standard och materialval. Du bor mitt i Ursvik med all nödvändig kommunikation och service runt hörnet. I hallen har du platsbyggda garderober med plats för alla årets plagg. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och öppen yta, perfekt för umgänge och avkoppling. Balkongen erbjuder fri utsikt över området, perfekt för att njuta av soliga dagar. Sovrummet är generöst tilltaget och rymmer enkelt en dubbelsäng samt annat önskat möblemang, med gott om utrymme kvar för den som önskar utöka förvaringsmöjligheterna med en garderob eller andra förvaringslösningar. - Optimalt läge i det eftertraktade Ursvik med närhet till allt. - Bekvämt gångavstånd till service och kommunikationer, vilket ger en smidig vardag. - Väletablerad och stabil förening som ger trygghet för medlemmarna. - Planer för färdigställande av Tvärbanan år 2024 förväntas förbättra kommunikationerna ytterligare och göra det till en investering i framtiden för invånarna Detta boende har ett av Ursviks bästa lägen – dels så har man 2 minuters promenad till busshållplatsen där 504an åker, dels Enköpingsvägen som för en till E4 och E18 om man väljer att åka bil och förutom den goda kommunikationen så är det naturnära och bara ett stenkast från den populära Ursviks löpspår! Med en kort promenad når du Igelbäcksreservatet och inom några minuter är man vid Lötsjön & Råstasjön. Inom ca ett år kommer kommunikationen att bli ännu bättre då tvärbanan kommer att åka hela vägen från Helenelund i Sollentuna till Bromma blocks via Ursvik. Denna expansiva del av Sundbyberg och Ursvik med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. I direkt närhet finner man matvarubutiken Willys, Hornbach, gym, caféer, restauranger och andra butiker. Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Sundbyberg. Välkomna på visning till denna oslagbara lägenhet på Gamla Enköpingsvägen 174!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ryttmästarvägen 26, null, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Ryttmästarvägen 26, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Ryttmästarvägen 26, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Ryttmästarvägen 26

Radhus
Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
5 395 000 kr
104 m²
4 rum
238 m² tomt

På den eftertraktade adressen Ryttmästarvägen, har nu en sällsynt chans uppstått att förvärva ett av Folkhems välskapta gavelradhus som sällan kommer ut på marknaden! Hallen i denna friköpta radhusfyra välkomnar er med en luftig känsla tack vare den generösa takhöjden, parkettgolv på entréplan med ljusa väggar. Dessa attribut följer sedan med er när ni fortsätter in i den öppna planlösningen mellan det stilrena köket och det lättmöblerade vardagsrummet. Stora fönster släpper in ljuset och visar vägen till altanen. Radhuset rymmer två rymliga helkaklade badrum, ett på varje våningsplan, det nedre med dusch och tvättstuga, det övre med badkar. Den vackert designade ektrappan leder dig upp till övervåningen där du hittar utgången till en imponerande inglasad uteplats, perfekt för mysiga middagar i kvällssolen. Här finns också hemmets tre rogivande sovrum, samtliga med bra förvaringsmöjligheter, samt klädkammare. Här är det uppenbart att byggherren lade ner en hel del tankekraft på funktionalitet, ljus och familjeanpassade lösningar! Tack vare imponerande energiklass B så möjliggörs här så kallade gröna lån, vilket innebär en fin extra rabatt på bolånen hos de flesta banker. Beläget i ett eget område där barnfamiljer och äldre par trivs bland grönskande skogspartier och samtidigt bekvämt gångavstånd till tunnelbanan som tar er in till city på en kvart. Läget tilltalar de flesta då man på Ryttmästarvägen kan smita undan som i en egen radhus-oas, samtidigt som man har Sundbybergs fantastiska utbud inom nära räckhåll. Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass. Nästa år kommer tvärbanan komma, via Bromma flygplats, Rissne Centrum och hela vägen till Kista och Sollentuna i noll samt hela vägen till Hammarby Sjöstad och Sickla i söder. Perfekt för pendlaren. Rissne centrum går även generellt en mycket ljus framtid till mötes, då fastighetsbolaget Balder kommer genomföra en omfattande renovering som förväntas öka områdets popularitet ytterligare. Se länken nedan för mer info. https://www.balder.se/om-balder/press/19-december-2017 Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Energieffektiv
Stallgatan 30, Ursvik, Sundbybergs kommun

Stallgatan 30

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/5
4 134 kr/mån
46 058 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade, ljusa och fräscha lägenhet med genomgående stilfulla materialval. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med nära till natur och fina strövområden. -Föreningen har installerat solpaneler som bidrar positivt till föreningens ekonomi -Stor balkong med tillhörande gasolgrill - Stabil förening - Lugn och barnvänlig gata Fullutrustat kök med all köksutrustning man förväntar sig i ett modernt kök. Det helklaklade badrummet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Stor skjutdörrsgarderob medför gott om förvaring. Utöver redan bra förvaringslösningar i lägenheten finns dessutom ett praktiskt externt förråd som ingår till lägenheten. Stabil förening med ordning och reda. I månadsavgiften ingår 100/100mbit bredand och kanalpaket för digital-TV. Via vardagsrummet nås lägenhetens balkong tillhörande grill, här finns plats för stort möblemang och här kan man sitta långt in på kvällarna med gott sällskap! Kör du bil? Då blir det sällan så praktiskt som här. Varmgarage i huset med möjlighet till laddstolpe. Nära för påfart till E4/E18. I närheten av Ursvik finns både stora affärer som Coop och Willys men ävenmatbutiken Handlar´n finns ett stenkast bort. Vill du spendera hela dagen åt shopping så ligger Mall of Scandinavia inom nära räckhåll. Några av kommunens bästa skolor och förskolor finns inom promenadavstånd. För naturälskaren och motionären finns omåttligt populära motiontsspår/cykelspår samt utomhusgym inom promenadavstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 79, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Lötsjövägen 79, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Lötsjövägen 79, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Lötsjövägen 79

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 395 000 kr
95,3 m²
4 rum
vån 1/5
8 755 kr/mån
25 131 kr/m²

4 ROK MED UTHYRNINGSDEL - MÖJLIGHET ATT GÖRA OM TILL 5 ROK Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information & privatvisning - Amanda Barsoum Eklund 073 93 98 938 Nu erbjuds äntligen en av de populära fyrorna på Lötsjövägen med uthyrningsdel! Den mycket välplanerade lägenheten tilltalar både er som har behov av ett extra sovrum, eller utmärkt boendeekonomi för er som väljer att utnyttja uthyrningsdelen och istället få möjlighet till minimala boendekostnader. Lägenheten har goda förvaringslösningar i form av bland annat två stora klädkammare, där en av de två med fördel kan användas som hemmakontor eller byggas om till sovalkov med anslutning till vardagsrummet och därmed möjliggörs fyra sovplatser. De generösa ytorna gör det enkelt att möblera sovrummen med två stora sängar eller flera sängar om man ska ha det som barnrum. Även vardagsrummet och det rymliga köket med anslutande balkong i det soliga läget har plats för stora sällskap. Lägenheten är i fint skick och har ett fint renoverat kök! Observera att kyl & frys inte är de samma som på bild & torktumlaren ingår inte. Lägesmässigt då? Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana med frekventa avgångar tar er bland annat in till Fridhemsplan på 9 minuter. Skolor, insjöar, Mall of Scandinavia finns allt inom promenadavstånd. Den stora balkongen som nås från köket ligger i soligt läge som bjuder på sol från morgon till sen lunch och från vardagsrummet får du in kvällssolen. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Även E4 och E18 är inom nära räckhåll för bilpendlaren. Hallonbergen har senaste åren blivit till en populär investeringsmöjlighet på sikt och är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare! Se visionsbilderna och läs mer på www.balder.se Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 81, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 81

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 395 000 kr
82,1 m²
3 rum
vån 2/5
7 542 kr/mån
29 172 kr/m²

HÖGT UPP I HUSET - OMGÅENDE INFLYTT - UTHYRNINGSDEL Välkomna till denna välplanerade lägenhet med stor potential! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning och mer information - Amanda Barsoum Eklund 073 93 98 938 Denna välplanerade lägenheten tilltalar både er som har behov av ett extra sovrum eller utmärkt boendeekonomi för er som väljer att utnyttja uthyrningsdelen och istället få möjlighet till minimala boendekostnader. Generösa ytorna som gör det enkelt att möblera sovrummen med stora sängar eller flera sängar om man ska ha det som barnrum. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp samt andra möblemang. Lägenheten har goda förvaringslösningar i form av stor klädkammare. Lägesmässigt då? Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana med frekventa avgångar tar er bland annat in till Fridhemsplan på 9 minuter. Skolor, insjöar, Mall of Scandinavia finns allt inom promenadavstånd. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Även E4 och E18 är inom nära räckhåll för bilpendlaren. Hallonbergen har senaste åren blivit till en populär investeringsmöjlighet på sikt och är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare! Se visionsbilderna och läs mer på www.balder.se Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Skvadronsbacken 14A, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
Skvadronsbacken 14A, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Skvadronsbacken 14A, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Skvadronsbacken 14A

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 195 000 kr
65,8 m²
2 rum
3 477 kr/mån
33 359 kr/m²

KORT TILLTRÄDE - STOR UTEPLATS - FINT RENOVERAD På Skvadronsbacken finner du denna ljusa samt välplanerade 2a där man har tagit tillvara på varje kvadratmeter för att maximera ytan! Önskar du göra om bostaden till en mini 3a så har du möjlighet till det genom att avskärma en del av vardagsrummet. Här möts du av flertal fönsterpartier som gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Precis när man kliver in till vänster finner du plats för avhängning samt skoställ och till höger en garderob med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in ett helkaklat och stilrent badrum med dusch, wc och handfat samt kommod, här har man även plats med en tvättmaskin om man så önskar. Köket är rymligt och innehar goda förvaringsmöjligheter samt plats för minst 4 personer att sitta i köket. Fortsätter du in i bostaden möts du av ett ljust och stort vardagsrum med flertal fönsterpartier samt plats för större soffgrupp samt annat möblemang om man så önskar. Via vardagsrummet får du tillgång till den privata och lummiga uteplatsen som erbjuder sol större delen av dagen. Ett stilrent och rymligt sovrum som är lättmöblerad och innehar gott om förvaring. Välkomna ska ni vara till denna fina 2a! Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2025), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2026). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkomna på visning till denna perfekta bostad!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 182, Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45
Gamla Enköpingsvägen 182, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Gamla Enköpingsvägen 182, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Gamla Enköpingsvägen 182

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 6/6
3 141 kr/mån
44 796 kr/m²

Välkommen till Ursvik och denna ljusa och spatiösa bostad på 49 kvadratmeter. Lägenheten är i absolut toppskick och upprustad för komplett komfort. När du kliver innanför dörren på Gamla Enköpingsvägen 182 möts du utav en rymlig hall med garderober som erbjuder förvaring, en fin ekparkett som följer dig igenom hela lägenheten och det som gör denna lägenhet unik är dess takhöjd som sträcker sig upp till 3,5 meter. Bostaden erbjuder snygga och moderna tillval, badrum med komfortvärme, tvättmaskin samt torktumlare, öppen och social planlösning mellan kök och allrum, gott om förvaring samt fri utsikt från bostadens balkong! - Social planlösning mellan vardagsrum och kök - Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare - Välisolerad säkerhetsdörr som är både tyst och säker - Garage under huset - Ett separat förråd ingår - Nära gångavstånd till skolor, förskolor, mataffärer och mängder av idrottsaktiviteter Från Gamla Enköpingsvägen 180 har Ni goda kommunikationsmöjligheter, bussar går till Hallonbergens Centrum med T-banestation samt till Sundbyberg (pendeltågsstation). Med bil tar Ni er till Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på ca 20 minuter. Senare i år kommer tvärbanan stå klar. Från Ursviks Torg kommer ni i framtiden kunna ta tvärbanan norrut via Kista och alla tusentals arbetsplatser som finns där, samt vidare till Helenelund och pendeltåget. I sydlig riktning tar ni er hela vägen till Sickla, via bland annat Bromma Blocks, Alvik, Liljeholmen, Gullmarsplan och Hammarby Sjöstad. Från bostaden har Ni närhet till bussar, matbutiker, gym och restauranger. För den aktive så ligger bostaden på behagligt avstånd till Ursviks motionsspår och Igelbäckens vackra natur. Är du bilburen så är det nära till flera stora leder samt gott om parkeringsmöjligheter i föreningens garage och på gatorna i området! Ursvik är ett snabbt expanderande och attraktivt område där stadspuls varvas med natursköna omgivningar. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Forskningsringen 54, Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Forskningsringen 54, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 54, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 54

Radhus
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
7 995 000 kr
139 m²
5 rum
408 m² tomt

Varmt välkommen till detta trivsamma och sällskapliga parhus-villa om 5 rum, 139 kvm i oslagbart läge! Uppfart via Hemmansvägen 1. Huset karakteriseras av härligt ljusinsläpp från stora fönster, väldisponerade rum och en praktisk planlösning fördelad på 4 sovrum, 2 stora badrum, tvättstuga med groventré och gott om förvaringsutrymmen. Utöver ett stort förråd på uppfarten så finns även en rejäl klädkammare på övre plan samt vindsutrymme. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder plats för både soffgrupp samt stort matbord för stora middagsbjudningar. Ett praktiskt och funktionellt kök med matplats och utgång till trädgården med både fruktträd och bärbuskar. En perfekt plats att avnjuta frukosten på. Detta är ett hem för familjen som söker ett problemfritt modernt boende med stort utbud av natur och aktiviteter. Modern uppvärmning i form av vattenburen frånluftsvärmepump samt mekanisk ventilation, vilket bådar för ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Tillhörande förråd om 8 kvm och hela tre p-plaster. Läget på Hemmansvägen är en av de mest eftersökta adresserna i Ursvik. Nära gångavstånd till alla fina parker/lekplatser, skolor och förskolor som får så många barnfamiljer att söka sig till Ursvik. Stora Ursvik är optimalt för barnfamiljen, den friluftsintresserade eller för den som vill ha ett bekvämt boende i ett nyare hus. Beläget i en mycket uppskattad del av området. Främst för dess lugna trafikläge samt närhet till skogsområden i vackra Igelbäckens naturreservat. Här finns grillplatser, hästhagar, löp-/cykel-/skidspår, fotbollsplan samt utegym - ett optimalt läge för den som gillar sport och natur. Någon minut från bostaden finns serviceutbud i form av restauranger, snabbköp som är postombud åt alla stora distributörer, stormarknader (Coop och Willys), Hornbach m.m samt SATS-gym för att nämna några. Området är ypperligt planerat för familjelivet, vilket märks tydligt på demografin och det stora utbudet av bra skolor och förskolor. I nära anslutning finns hela tre grundskolor, fem förskolor samt favoriten Aktivitetshuset där har en buffé av olika idrotter och aktiviteter. Bland annat parkour, basket, innebandy, fotboll, flera kampsporter, dans, cirkus med mera. Ca hundra meter från bostaden passerar buss 504 som tar er till flera tunnelbanestationer och sedan avslutar i Sundbybergs centrum där stadspuls råder. Här finnas alla tänkbara kommunikationer, restauranger och övrigt serviceutbud. Till 2024 planeras tvärbanan vara i drift. Med denna kommer ni i framtiden bland annat kunna ta er till Kista, Helenelund (med pendeltåg in till city) Bromma Blocks (Bromma flygplats), samt Rissne och Engelska skolan inom 5-10 min. Huset är besiktigad av Anticimex och säljaren kommer inför tillträda att teckna en säljaransvarsförsäkring gällande i 10 år från tillträdet, vilket bådar för en trygg affär. Välkommen att höra av er för mer frågor om huset och fina Ursvik!

  • Premium
Ryttmästarvägen 9, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:00
Ryttmästarvägen 9, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Ryttmästarvägen 9, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Ryttmästarvägen 9

Radhus
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
4 495 000 kr
85 m²
4 rum
93 m² tomt

Nu finns snart möjligheten att förverkliga radhusdrömmen och flytta in i ett av Sundbybergs mest intressanta områden. Friköpt radhus utan avgift, hög standard och påkostade materialval. Uteplats och trädgård i perfekt sydväst-läge. Möjlighet till bilplats i garage! Här är det uppenbart att välrenommerade byggherren Folkhem lade ner en hel del tankekraft på funktionalitet, ljus och familjeanpassade lösningar. Hallen i denna friköpta radhusfyra välkomnar er med en luftig känsla tack vare den generösa takhöjden, nyslipat parkettgolv på entréplan samt ommålat i sobra färger. Dessa attribut följer sedan med er när ni fortsätter in i den halvöppna planlösningen mellan det stilrena köket och det lättmöblerade vardagsrummet. Stora fönsterpartier visar vägen ut till den rejäla träaltanen som är perfekt för många sköna middagar i kvällssolen. För er som önskar ett inglasad uterum för att kunna njuta av uteplatsen från tidig vår till sen höst, så är det här möjligt att tillbygga på ett bra och kostnadseffektivt sätt, tack vare att det totalt endast kräver tak samt en vägg ut mot baksidan. Altanen har utsikt över gräsmattan och den bakomliggande skogen. Att hemmets insynsskyddade baksida ligger i sydväst läge är pricken över i:et – sol från lunch till kväll! Självklart finns två (!) rymliga badrum, ett på varje plan, som är sparsmakat eleganta och innehar tvättmöjligheter samt dusch och badkar. Den platsbyggda ektrappan leder er upp till övervåningen där husesynen avslutas. Här finns även hemmets tre sovrum. Ett hus som i mångt och mycket har mycket nyproduktionskänsla bibehållen, som dessutom har genomgått några uppgraderingar senaste året. - Nya ytskikt 2023 - Yale Doorman 2023 - Ny ugn 2023 - Ny torktumlare 2023 -Verisure larm 2022 - Ny diskmaskin 2022 - Panasonic luftvärmepump 2021 (de redan låga driftkostnaderna blir ännu lägre, samt kylfunktion på sommaren!) Beläget i ett eget område där barnfamiljer och äldre par trivs bland grönskande skogspartier och samtidigt bekvämt gångavstånd till tunnelbanan som tar er in till city på en kvart. Läget tilltalar de flesta då man på Ryttmästarvägen kan smita undan som i en egen radhus-oas, samtidigt som man har Sundbybergs fantastiska utbud inom nära räckhåll. Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass. Nästa år kommer tvärbanan komma, via Bromma flyplats, Rissne Centrum och hela vägen till Kista och Sollentuna i noll samt hela vägen till Hammarby Sjöstad och Sickla i söder. Perfekt för pendlaren. Rissne centrum går även generellt en mycket ljus framtid till mötes, då fastighetsbolaget Balder kommer genomföra en omfattande renovering som förväntas öka områdets popularitet ytterligare. Se länken nedan för mer info. https://www.balder.se/om-balder/press/19-december-2017 Varmt välkomna mer er intresseanmälan!

  • Premium
  • Energieffektiv
Soldat ståhls gränd 13, Stäket, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår
Soldat ståhls gränd 13, Stäket, Järfälla kommun, bild 2
Soldat ståhls gränd 13, Stäket, Järfälla kommun, bild 3

Soldat ståhls gränd 13

Radhus
Stäket, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
5 995 000 kr
135 + 33 m²
5 rum
309 m² tomt

På en lugn och säker återvändsgata, perfekt för barn, ligger denna moderna och rymliga bostad med ett av områdets mest eftertraktade lägen. Morgonsolen skiner på den främre uteplatsen medan eftermiddags- och kvällssolen finns på den mysiga altanen och den vackra trädgården på baksidan. Huset sträcker sig över två våningar med generösa takhöjder på 2,70 meter och en flexibel planlösning. För närvarande har bostaden fyra sovrum, men det finns möjlighet att skapa fler om så önskas. Köket är stort och välutrustat, hallen är inbjudande och de sociala ytorna är härliga att vistas i. Det finns gott om förvaringsutrymmen och bostaden erbjuder alla moderna bekvämligheter man kan komma att behöva. Inomhus är planlösningen dessutom perfekt anpassad för både gemensamma aktiviteter och avskildhet. Huset är beläget längst in på den lugna återvändsgatan som tidigare nämnts vilket medför mindre trafik. Tomten gränsar mot allmänning med gott om plats för spring och lek. Flera rymliga förråd i anslutning till garaget. Den generösa parkeringen på framsidan erbjuder även plats för två eller tre bilar om man vill nyttja garaget. På baksidan av huset öppnar sig en rymlig och insynsskyddad altan, som sträcker sig över cirka 27 kvadratmeter. Här kan ni njuta av långa sommarkvällar i sällskap med familj och vänner. I trädgården finner ni vinbärsbuskar, äppelträd, rabarber och ett jordgubbsland, vilket bjuder in till direkt njutning från naturen. Ett litet grönsaksland erbjuder möjligheter till odling och med plats för ett växthus. Staketet omramar tomten med stil och leder fram till en vacker pergola klädd i en lila blommandes klematis. Barnen har sin egen yta med en studsmatta på den gröna gräsmattan, vilket ger möjlighet till lek och aktivitet utomhus. Området: Huset ligger 250-300 m från Mälaren med möjlighet till bad- och friluftsliv sommar som vinter. Promenaden till det populära Bonäsbadet tar dig bara minuter. Det är även nära till Ängsjö motions- och friluftsområde som erbjuder stora gräsytor, grillplatser, välskötta parker, skolor, servering och fina möjligheter för löpning, mountainbike, kanot och längdskidor. Närheten till naturen är också påtaglig då det är nära till Järvafältet med sina hagar och skogsområden men ännu närmare finner ni Bonäsbadet. Vi pratar utmärkta kommunikationer. Det tar ca 20 minuter med pendeltåget från Kallhälls station. Till Kallhälls centrum tar du dig snabbt på cykel eller med buss och förutom pendeltågsstationen i centrumet finns även mataffärer, butiker, restauranger, vårdcentral, apotek, bibliotek och banker. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Vackra vägen 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Vackra vägen 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vackra vägen 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vackra vägen 18

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 295 000 kr
31 m²
1 rum
3 698 kr/mån
74 032 kr/m²
  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ekensbergsvägen 130D, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Ekensbergsvägen 130D, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 2
Ekensbergsvägen 130D, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 3

Ekensbergsvägen 130D

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
6 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 7
6 223 kr/mån
84 277 kr/m²

Lyxig och rymlig trea (möjlig 4 rok) högt upp i huset med 16 kvm stor takterrass i soligt söderläge! Modern och exklusiv trerummare med hög materialstandard på en av Sundbybergs populäraste adresser! Här bor ni i den optimala kombinationen av ett lugnt område samtidigt som man når de centrala delarna på enbart några minuter till fots. - Möjligt att konvertera om till en fyra, med stort master bedroom samt två fullgoda sovrum om ca 8m2 per rum. Se alternativ planlösning. - Stor terrass i söderläge med sol från tidig förmiddag till kväll - Balkong i svalkande skugg-läge under de hetaste soltimmarna samt med kvällssol under sommaren - Ett oslagbart naturligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier - Helt insynsskyddade umgängesytor - Två badrum - Tvättstuga i lägenheten - Endast en granne på samma våningsplan - Övernattningslägenhet för föreningens medlemmar (se bilder) - Cykelverkstad (perfekt för att tvätta cykel och till och med barnvagn) - Stor takterrass med orangeri för födelsedagsfirande med mera. Nås enkelt från lägenheten, endast en trappa upp. - Tillhörande källarförråd om 10m3 ingår. - Månadsavgiften kommer kunna sänkas i händelse av räntesänkningar som planeras under 2024. Lägenheten stod klar 2019 och erbjuder en smakfull interiör med högklassiga materialval, social planlösning med plats för både stor matgrupp och soffgrupp, samt två fräscha badrum. Smakfullt och välutrustat kök med stenskiva i Kolmårdsmarmor samt givetvis utrustad precis så som ni kan förvänta er av en modern bostad i premium-segmentet. Stor terrass på hela 16 kvm i söderläge samt ytterligare en balkong i kvällssol. Vidare i anslutning till kök och master bedroom finner ni både ett av badrummen samt ett separat tvättrum, utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Sovrum i generösa ytor med plats för både dubbelsäng och gott om förvaringsmöbler. Föreningen RIO i Sundbyberg är strategiskt belägen med access via lugna återvändsgatan Vintergatan, samtidigt som du når Sundbybergs utbud av butiker, restauranger och kommunikationer rätt utanför entrén mot Ekensbergsvägen. Högst upp i huset ligger en gemensam takterrass med orangeri där du kan njuta av solen hela dagen. Mot Ekensbergsvägen vetter flera restauranger och caféer som skapar en naturlig mötesplats för vänner och familj. Vidare erbjuder föreningen en övernattningsläget för tillresta gäster och ett cykelförråd med verkstadsdel. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tulegatan 48A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Tulegatan 48A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 2
Tulegatan 48A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 3

Tulegatan 48A

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
5 495 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/4
7 473 kr/mån
53 350 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en 4:a med uthyrningsmöjlighet ett stenkast från Duvbo tunnelbanestation. Idag är den mindre lägenheten uthyrd och ger en passiv inkomst. Möjlighet till generationsboende, för ungdom eller förälder. Samt för er som delvis bor utomlands. Två separata ingångar finns till lägenheterna i trapphuset. Uthyrningsdelen har eget kök samt badrum. Vill man öppna upp till större lägenhetsdelen görs detta enkelt då dörr redan finns i källarförrådet. I och med att det är samma lägenhetsnummer behövs inget godkännande från bostadsrättsföreningen för att hyra ut. Den boende räknas då som inneboende. Sällsynt tillfälle att förvärva denna rymliga gavelfyra med ett av Sundbybergs bästa lägen. Här bor du med ett påtagligt lugn på en av de centrala gatorna i Sundbyberg med närhet till naturområden och lekparker. Här kan man ta del av Tulegatans rika utbud av restauranger, gym och service. Bostadens planlösning är bästa möjliga med trevlig öppenhet mellan kök och vardagsrum där ljuset, med fönster i tre olika väderstreck, spelar en huvudroll. Tack vare lägenhetens läge ges utöver ljuset, en lugn atmosfär. I lägenheten finns tre sovrum samtliga av god storlek och de ligger i olika delar av bostaden, perfekt när man önskar lite avskildhet. Det stora badrummet i huvuddelen av lägenheten är modernt och rymligt och inrett med stort handfat med kommod, jacuzzi, golvvärme och förvaringsskåp. I uthyrningsdelen finns ett badrum som är inrett med badrumstapet med dusch, handfat och toalett. Från vardagsrummet nås en stor walk in closet med gott om förvaring samt automatisk belysning Bostadens läge är oslagbart, med närhet till allt du behöver såsom kommunikationer, förskolor, skola, butiker, restauranger, grönområden mm Fastigheten är belägen i de centrala delarna av Sundbyberg och ligger med närhet till både Sundbybergs centrum och till fina promenadstråk runt Lötsjön med mysigt café ”Gröna stugan”, löpspår och modernt utegym men även den populära bangolfen och en nyanlagd lekplats som också finns vid Lötsjön. Ett stenkast från Lägenheten finner du Tennisbanor, Sundbybergs simhall, Sundbybergs IP med Is hallar i anslutning. Här finns ett rikt utbud av kultur som Filmstaden i Råsunda på gångavstånd, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar mycket. I Sundbyberg finner du även den trevliga Tornparken, invid det gamla vattentornet, som även rymmer restaurang och bar med uteservering under sommartid! Här finns den mysiga barnpoolen och en mycket bra lekplats för barnen. Även köpcentrumen Bromma Blocks, Signalfabriken och Mall of Scandinavia finns inom nära avstånd. Kommunikationsmöjligheterna är stora med närhet till tunnelbanans båda blå linjer, Den närmsta stationen är Duvbo tunnelbanestation. Dessutom finner du pendeltåg, bussar, tvärbana och även fjärrtåg mot bl.a. Västerås och Göteborg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Forskningsringen 80, Ursvik, Sundbybergs kommun
Forskningsringen 80, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 80, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 80

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 6
2 769 kr/mån
58 676 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS av säljaren 1 995 000 kr!** Nu erbjuds ett väldigt attraktivt alternativ för er som söker en yteffektiv, modern och smakfull lägenhet i toppskick! Här får ni väldigt mycket lägenhet för pengarna och trots att kvadratmeterna är färre till antalet än andra dyrare bostäder, så kompenseras det med råge av en väldigt genomtänkt planlösning. Med plats för både säng, vardagsrum, matbord, bra förvaring, stor balkong med sol från mitt på dagen till sent på kvällen, ett rejält helkaklat badrum, så blir helheten en väldigt svårslagen bostad. Utöver bostaden så erbjuder föreningen fina faciliteter, gästlägenheten för långväga gäster är ett stort plus, garage samt ett separat förråd som ingår i lägenheten. För er som har behov av bil ibland men vill slippa alla fasta kostnader som kommer med bilägandet så finns en bra bilpool på Forskningsringen som man kan gå med i. Ursvik har utöver denna även flera andra bilpooler så tillgången på bilar är god. Lägesmässigt är ni inom gångavstånd till allt som Ursvik har att erbjuda. Motionsspår och natur av högsta klass, mataffärer, restauranger och allmän kommunikation nås allt inom promenadavstånd. Stort plus är även tvärbanan som under 2025 beräknas vara i drift. Från Ursviks två stationer kommer ni kunna ta er hela vägen till Nacka i söder och mot Sollentuna via Kista och alla dess tusentals arbetsplatser i norr. Värmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mjölnerbacken 31, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Mjölnerbacken 31

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
2 682 kr/mån
46 058 kr/m²

På Mjölnerbacken 31 finner du denna ljusa samt välplanerade 2a där man har tagit tillvara på varje kvadrat! Här möts du av flertal fönsterpartier som gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Precis när man kliver in till höger finner du plats för avhängning samt skoställ och precis innan det ett fint renoverat badrum med dusch, wc och handfat samt tvättmaskin & torktumlare. Vidare in möts du av ett stort och lättmöblerad vardagsrum med öppen planlösning mot det modernt renoverade köket som innehar allt man kan tänka sig i det moderna köket och lite till! Via vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen som ligger högt upp i huset samt är insynsfri, här föreställer jag mig att du kommer spendera många härliga timmar. Här trivs man omgående och man fattar snabbt tycke för den öppna planlösningen mellan det sociala köket och det stora vardagsrummet vilket gör det lätt att umgås med gästerna medan man står i köket. Ett rymligt samt helt insynsskyddat sovrum med platsbyggda garderober som även rymmer en stor säng, sängbord samt annat möblemang om man så önskar. Föreningen Mjölner 3 är välskött och har mycket god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I avgiften om 2 682 kr ingår värme, vatten och grundutbud TV från ComHem. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2025), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2026). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkomna på visning till denna perfekta bostad!

  • Balkong
  • Hiss
Duvkullavägen 33, Duvbo, Sundbybergs kommun
Duvkullavägen 33, Duvbo, Sundbybergs kommun, bild 2
Duvkullavägen 33, Duvbo, Sundbybergs kommun, bild 3

Duvkullavägen 33

Villa
Duvbo, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
13 750 000 kr
220 + 50 m²
6 rum
1 041 m² tomt

Ett välhållet och omsorgsfullt behandlat hus i populära Duvbos idylliska villakvarter. Här bor ni både centralt och naturnära på samma gång med nära till småstaden Sundbybergs breda utbud av skolor, butiker, restauranger och vackra promenadstråk. Detta boende karaktäriseras av stora sociala ytor såväl invändigt som utvändigt. Ett enastående ljusinsläpp från de stora spröjsade fönsterna, fräscha ytskikt samt rejäla ytor i såväl vardagsrum, kök och badrum. Huset består av 6 rum och kök, med en totalyta om hela 220+50 kvm. Modernt kök med full maskinell utrustning och en uppskattad köksö som utöver den fina matsalen erbjuder en fin mötesplats för både familj och middagsgäster. Det härliga vardagsrummet erbjuder total harmoni. Med det naturliga ljuset som kanske det största utropstecknet erbjuds här gott om plats för stor soffa och rejäl matgrupp. Vackra golv i lönn ramas in av sobra färger med vackra detaljer som stuckaturer och takrosetter. enkel access via ståtliga altandörrar i glas till den stora altanen i soligt söderläge. Övre planet med härlig takhöjd och sitt vackra välbevarade golv erbjuder i dess rådande utformning tre rejäla sovrum samt ett stort helkaklat badrum med bubbelbadkar, högt i tak och gott om naturligt ljusinsläpp. Källarplanet erbjuder både sällskapsrum och spaavdelning. Här finns både bastu, biorum, rejäl tvättstuga, vinkällare och hobbyverkstad. Den soliga tomten är friköpt och har en fantastisk kombination av både en större tomt på husets baksida samt en solig och lättskött gräsmatta på framsidan. Missa inte denna unika chans att förvärva ett av Duvbos bästa hus!

  • Premium
Stallgatan 22, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Stallgatan 22, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Stallgatan 22, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Stallgatan 22

Lägenhet
Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 750 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
7 515 kr/mån
41 667 kr/m²

Välkommen till Stallgatan 22! Denna fantastiska och rymliga familjebostad med sina generösa 90 kvadratmeter och smarta planlösning är verkligen hemmet för den stora familjen som vill bo bekvämt och modernt. Bostaden präglas genomgående av stilrena materialval av vitmålade väggar och ett vackert parkettgolv. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartier samt utgång till bostadens fantastiska balkong. Välplanerat kök med vita skåpsluckor, stilren arbetsbänk med vitt kakel som stänkskydd ovan. Full maskinell utrustning med alla nödvändigheter man kan tänkas behöva, köket är i delvis öppen planlösning mot matplats och vardagsrum som ger en härlig känsla av rymd som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Vidare erbjuder bostaden tre rogivande sovrum med samtliga plats för säng och förvaringsmöjligheter. Ett av sovrummen har även en egen uppskattad klädkammare. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt ytterligare en gäst-WC. Läget är perfekt för familjer, med närhet till kommunikationer och barnvänliga områden. Här kan barnen leka fritt och tryggt samtidigt som du som förälder kan njuta av den naturnära omgivningen. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! Stora Ursvik är optimalt för barnfamiljen, den friluftsintresserade eller för den som vill ha ett bekvämt boende i ett nyare hus. Beläget i en mycket uppskattad del av området. Främst för dess lugna trafikläge samt närhet till skogsområden i vackra Igelbäckens naturreservat. Här finns grillplatser, hästhagar, löp-/cykel-/skidspår, fotbollsplan samt utegym - ett optimalt läge för den som gillar sport och natur. Någon minut från bostaden finns serviceutbud i form av restauranger, snabbköp som är postombud åt alla stora distributörer, stormarknader (Coop och Willys), Hornbach m.m samt SATS-gym för att nämna några. Området är ypperligt planerat för familjelivet, vilket märks tydligt på demografin och det stora utbudet av bra skolor och förskolor. I nära anslutning finns hela tre grundskolor, fem förskolor samt favoriten Aktivitetshuset där har en buffé av olika idrotter och aktiviteter. Bland annat parkour, basket, innebandy, fotboll, flera kampsporter, dans, cirkus med mera. Ca hundra meter från bostaden passerar buss 504 som tar er till flera tunnelbanestationer och sedan avslutar i Sundbybergs centrum där stadspuls råder. Här finnas alla tänkbara kommunikationer, restauranger och övrigt serviceutbud. Till nästa år planeras tvärbanan vara i drift. Med denna kommer ni i framtiden bland annat kunna ta er till Kista, Helenelund (med pendeltåg in till city) Bromma Blocks (Bromma flygplats), samt Rissne och Engelska skolan inom 5-10 min.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tulegatan 6C, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:40
Tulegatan 6C, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 2
Tulegatan 6C, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 3

Tulegatan 6C

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 595 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/4
2 849 kr/mån
68 289 kr/m²

Äntligen har du möjligheten att förvärva en modern och smakfull 2:a på populära Tulegatan! Här bor du på en av Sundbybergs mest attraktiva adresser med restauranger, caféer och ett mysigt bageri runt hörnet. Stilren interiör med ett tydligt tema som följer dig genom bostaden tillsammans med praktiska lösningar. Några av lägenhetens bästa egenskaper är den generösa balkongen i bästa solläge, välplanerad och social planlösning samt charmiga detaljer så som högt i tak och fina plankgolv som ligger och gömmer sig under dom ljusa golven som finns idag. Sist men inte minst är det optimala läget! Här har du "allt" du behöver utanför dörren. Föreningen erbjuder även en ny renoverad innergård med gott om ungängesyta dessutom finns fantastiska kommunikationer inom gångavstånd och fina grönområden ett stenkast bort! Fastigheten belägen i de centrala delarna av Sundbyberg och ligger intill Tuletorget, med närhet till både Sundbybergs centrum samtidigt som du har tillgång till fina promenadstråk, löpspår och modernt utegym vid Lötsjön. Här finns ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar mycket. Även köpcentrumen Bromma Blocks, Signalfabriken och Mall of Scandinavia finns inom nära avstånd. Kommunikationsmöjligheterna är stora med närhet till tunnelbanas båda blå linjer, pendeltåg, bussar samt tvärbana..

  • Premium
  • Balkong
Franstorpsvägen 4A, Lilla Alby, Sundbybergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Franstorpsvägen 4A

Lägenhet
Lilla Alby, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 495 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 451 kr/mån
44 159 kr/m²

Högt läge i huset på en lugn återvändsgata finner du denna fantastiska tvårummare med minimal insyn. Här erbjuds ett högt och fritt läge med sol från tidig morgon till sen kväll vilket ger ett härligt ljusinsläpp hela dagen, Äldre kök med en naturlig matplats intill fönstret och ett nyrenoverat badrum med praktiska egenskaper som värmegolv och förberett för tvättmaskin Här framhävs den praktiska byggnadsstilen från 60-talet då samtliga rum är generösa till ytan och erbjuder gott om umgängesytor samt kompromisslös möblering och förvaringsmöjligheter. Lägenheten kommer säljas med en friskrivningsklausul detta innebär att säljaren kommer avskriva sig allt ansvar från bostadsrätten vid försäljning. Lägesmässigt saknas här knappast något, eller vad sägs om kort gångavstånd till samtliga av kommunens många kommunikations-alternativ i form av tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, buss och flygbussar? Lägg där till ett stort utbud av affärer, restauranger, kaféer och krogar så är det lätt att förstå varför Sundbyberg idag är Sveriges mest populära kommun sätt till efterfrågan och inflyttningsgrad. På Franstorpsvägen har ni nära till allt ovannämnt, samtidigt som ni befinner er lugnt beläget på en återvändsgata i lugnt trafikläge och nära till strövområden i form av närliggande parker och vackra strandpromenaden längsmed Bällstaån. För motionären finns även gott om joggingspår, uthomhusgym och idrottsplatser i närområdet av populära Lötsjön. Föreningen som är proffsigt skött har god balans i ekonomin och har förvaltat fastigheten med löpande underhåll. Stambyte, fasad, fönster och hissar har genomgått renovering.

  • Hiss
Lötsjövägen 71, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Lötsjövägen 71, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Lötsjövägen 71, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Lötsjövägen 71

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 345 000 kr
82,1 m²
3 rum
vån 1/3
7 542 kr/mån
28 563 kr/m²

HÖGT UPP MED OSLAGBAR VY! Välkomna till denna fina 3:a med uthyrningsdel och möjlighet att göra om till en 4:a med ett enkelt fix! Vänligen se de alternativa planlösningar. På Lötsjövägen 71 finner Ni denna välplanerade 3:a med fräscha ytskikt och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i 2 väderstreck. Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Förutom allt detta så har du balkong med utsikt mot Lötsjön och natur. Belägen på en attraktiv adress med ett stenkast ifrån kommunikationer, restauranger, matbutiker samt grönområden. Detta är en bostad med hög trivselfaktor helt enkelt! Lägesmässigt blir det sällan bättre! Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana når du på 3 minuter och med frekventa avgångar tar er bland annat in till T-centralen på 12 minuter, en hållplats från Kista Gallerian samt kontors område, 5 minuter med bil når du E18 och E4an och samtidigt har du flertal skolor, Lötsjön och Råstasjön samt Mall of Scandinavia inom promenadavstånd. Dessutom så har du tack vare uthyrningsdelen möjlighet till billigt boende. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Hallonbergen är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare! För mer information kontakta ansvarig mäklare Amanda Barsoum Länsförsäkringar Sundbyberg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brogatan 9, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Brogatan 9, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Brogatan 9, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Brogatan 9

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 350 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/4
4 698 kr/mån
49 265 kr/m²

Precis invid porten in till Brotorp och Järvastaden finner ni denna utmärkta trea som kommer tilltala de allra flesta. Centralt beläget och populär adress med kort promenadavstånd till mataffär, restauranger och goda bussförbindelser. En effektiv planlösning bidrar till att skapa härlig känsla av rymd, med praktisk hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är precis så välutrustad som ni kan förvänta er av en nyligen producerad lägenhet. Bra arbetsytor, skåpsförvaring samt moderna och välfungerande vitvaror. Gott om plats för ett rejält matbord. Vardagsrumsdelen går att planera med olika typer av möblemang efter tycke och smak. Plats för en stor soffa och uttag för att montera TV på omslutande väggar. Stora fönsterpartier bidrar till ett härligt naturligt ljusinsläpp i såväl sociala ytor som sovrum. Sovrummen är av bra storlek, med garderobsvägg i stora sovrummet samt anslutning till stor balkong i utmärkt solläge (söderläge). Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, glasvägg till dusch samt kommod. Till lägenheten ingår ett bra förråd. I Järvastaden finns det mesta du kan tänka dig, eller vad sägs om buss 505, 504 och 540 i närområdet som tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Området har en egen Ica-butik, denna belägen ca 100 meter från bostaden, samt flera kommersiella lokaler där det idag finns mindre butiker, caféer, restauranger och gym. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger ca 100 meter från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Dessutom ligger föreningen ett stenkast ifrån nationalarenan (Friends Arena) som har Nordens största köpcentrum, Mall of Scandinavia i anslutning. År 2025 beräknas Järvastaden vara färdigbyggt. Enligt plan bor här då 15 000 personer i omkring 5000 bostäder. Besök gärna www.jarvastaden.se. Denna expansiva del av Järvastaden präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor, varför det senaste åren har utvecklats till att bli ett av kommunens absolut mest trivsamma områden. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik, Sundbybergs kommun
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Gamla Enköpingsvägen 152

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 695 000 kr
34,5 m²
1 rum
3 757 kr/mån
49 130 kr/m²

På Gamla Enköpingsvägen 152 välkomnar denna välplanerade etta med generös uteplats som ger möjlighet till avkoppling och social samvaro! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är noggrant genomtänkt för att maximera yteffektiviteten och skapa en social bostad där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Hela hemmet präglas av en genomgående hög standard, och vardagsrummet öppnar upp mot den stora och härliga uteplatsen, vilket ger en förlängning av boendeytan. Köket imponerar är komplett utrustat med moderna vitvaror som ger både funktionalitet och stil. Det helkaklade badrummet inkluderar en smart kombinerad tvättmaskin, vilket ger en praktisk lösning för vardagliga behov. Stabil förening bestående av grannar som verkligen trivs. Till besökande gäster erbjuds en övernattningslägenhet samt varmgarage. Här kan även de mindre lägenheterna bjuda hem långväga gäster utan att behöva trängas. Gällande kommunikationer trafikerar frekventa bussavgångar som tar er till bland annat Rissne och Hallonbergens T-bana, Sundbyberg samt Solna Centrum. Ursvik som område går en mycket ljus framtid till mötes och är av branschen betraktad som ett av de mest potentiella områdena i Sundbyberg inom kort sikt. Förutom direkt anslutning till ett av Stockholms vackraste naturreservat så planeras tvärbanan vara i drift under 2024. Med denne tar ni er bland annat till Kista och Bromma blocks (Bromma flygplats) inom 5-10 min. Perfekt för jobb-pendlaren och ett utmärkt komplement till de redan mycket goda kommunikationerna! Åker man bil når man Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på dryga 30 minuter. Bussar går till Hallonbergen (T-banestation) samt till Sundbyberg (pendeltågsstation mm). När det kommer till grönska och rekreation återfinns bland annat Ursviks populära motionsanläggning i närområdet och med en kort promenad når du fina och fridfulla Lötsjön samt Råstasjön.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lidvägen 29, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Lidvägen 29, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Lidvägen 29, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Lidvägen 29

Tomt
Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 995 000 kr
709 m² tomt

Nu ges ett enastående tillfälle att förvärva en solig trädgårdstomt i högt läge med möjlighet att bygga ert drömhus. Tomt (5) / 2:2885 om ca 713 kvm Tomt (6) / 2:2886 om ca 706 kvm och belägna i lugnt och barnvänligt område ostört från trafik och buller. Detaljplanen medger en generös byggrätt för huvudbyggnad på 20% (1/5) av tomtarealen samt att man får bygga två plan. Största byggnadsarea för garage/carport/förråd får max vara 5% av tomtarealen . Fritt val av husleverantör! Ingen fastighetsskatt-/avgift på nybyggda hus i 15 år. Se detaljplan under fliken "dokument och länkar" och kontakta mäklaren för mer info. Gemytligt villakvarter med bostäder av skiftande karaktär och storlek. Populärt område för barnfamiljer och uppskattas mycket av alla åldrar då kommunikationerna till city är en klar fördel. På gångavstånd finns pendeltåg som tar dig till Odenplan på 18 minuter! Närheten till Jakobsberg centrum och Barkarby handelsplats förenklar vardagen. Inom cykelavstånd även hela Järvafältet - ett naturreservat med djur, natur och vatten. I närområdet finns massor för den aktive: is-, sim-, padel- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler. Vid det historiska Görvälns slott finns även en skidbacke. Ett gyllene tillfälle att bygga drömbostaden för dig och din familj!

  • Premium
Toppvägen 28, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Toppvägen 28, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Toppvägen 28, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Toppvägen 28

Tomt
Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 995 000 kr
887 m² tomt

Nu ges ett enastående tillfälle att förvärva en solig trädgårdstomt i högt läge med möjlighet att bygga ert drömhus. Tomt (1) / 2:2881 om ca 765 kvm samt Tomt (2) / 2:2882 om ca 887 kvm och belägna i lugnt och barnvänligt område ostört från trafik. Detaljplanen medger en generös byggrätt för huvudbyggnad på 20% (1/5) av tomtarealen samt att man får bygga två plan. 870 kvm tomt motsvarar ca 350 kvm i bruttoarea. Största byggnadsarea för garage/carport/förråd får max vara 5% av tomtarealen . Fritt val av husleverantör! Ingen fastighetsskatt-/avgift på nybyggda hus i 15 år. Se detaljplan under fliken "dokument och länkar" och kontakta mäklaren för mer info. Gemytligt villakvarter med bostäder av skiftande karaktär och storlek. Populärt område för barnfamiljer och uppskattas mycket av alla åldrar då kommunikationerna till city är en klar fördel. På gångavstånd finns pendeltåg som tar dig till Odenplan på 18 minuter! Närheten till Jakobsberg centrum och Barkarby handelsplats förenklar vardagen. Inom cykelavstånd även hela Järvafältet - ett naturreservat med djur, natur och vatten. I närområdet finns massor för den aktive: is-, sim-, padel- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler. Vid det historiska Görvälns slott finns även en skidbacke. Ett gyllene tillfälle att bygga drömbostaden för dig och din familj!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 36