Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Blåvingevägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Imorgon
Blåvingevägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Blåvingevägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Blåvingevägen 6

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 950 000 kr
114 + 114 m²
6 rum
770 m² tomt

Denna villa är lika stabil som smakfull. Här bjuds det på en bostad som har en genomgående röd tråd, ljust och tilltalande, där nästa ägare kommer kunna flytta rakt in och bo riktigt bra dag ett. Villan har en stilren interiör som matchar den tidlösa exteriören. Disponeringen passar barnfamiljen som ställer krav på bra sovrum, likaså familjen som önskar gästrum/kontor. Entréplanet har en trivsam planering med vardagsrum och kök i ena delen av huset med utgång till altanen. I andra delen finns tre bra sovrum med helkaklat badrum. Källarplan har ett generöst allrum med öppen spis, stort förråd, sovrum, tvättstuga och dusch/bastu. Via det andra förrådet finns utgång till det vidbyggda garaget. Här bor man med en uppskattad närhet till naturen, Öxnegården med dess rofylld löparspår och utergym, busshållsplats och cykelavstånd till tågstation och Huskvarnas centrum. Välkommen hem!

 • Premium
Fridländersväg 7, Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Sön 21 apr kl 11:30
Fridländersväg 7, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Fridländersväg 7, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Fridländersväg 7

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 950 000 kr
143 + 50 m²
5 rum
981 m² tomt

Välkommen till Fridländersväg 7, Huskvarna – Här erbjuds ni en härlig och välskött 1-plansvilla med souterräng belägen på en lugn gata på Stensholm! Perfekt för barnfamiljen och med närhet till härlig natur, mountainbike-banor, pulkabacke samt behändigt pendlingsavstånd till Huskvarna och Jönköping. I ert direkta närområde finns även matbutik, pizzeria, frisör och närhet till förskola och skola dit barnen själva kan gå utan att gå på trafikerade gator. Här bor ni med en stor trädgård med ”delvis berg i dagen” vilket ger en härlig karaktär tillsammans med flertalet fruktträd och bärbuskar och plana grönytor för lek. På tomten finns även ett trädgårdsskjul samt ett dubbelgarage uppfört 2006 med praktisk plats för era fordon eller utrymme för era passioner och projekt. Här är det enkelt att skapa, reparera eller bara njuta av denna extra bekvämlighet. Den rymliga souterängvillan med bergvärme om 143 kvm boarea + 50 kvm biarea bereder en rymlig planlösning och skapar en atmosfär av öppenhet - perfekt för familjen och sociala tillställningar! Ni charmeras av det stora och ljusa köket med gott om arbetsytor samt det magnifika uterummet i västerläge med öppet till nock som blir en förlängd arm till trädgården under stora delar av året. I och med souterrängvåningen ger villan er en härlig mix mellan boutrymmen med sovrum samt praktiska utrymmen som groventré, tvättstuga och förvaring. Välkommen hem!

 • Premium
Klostergatan 37, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
 • Sön 14 apr kl 15:15
Klostergatan 37, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Klostergatan 37, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Klostergatan 37

Lägenhet
Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 300 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3
3 493 kr/mån
38 333 kr/m²

På tredje våningen finner du denna rymliga tvåa med en smart planlösning som skapar en bekväm och luftig atmosfär. Lägenheten blickar ut över en lugn innergård och erbjuder det ideala utrymmet för ett harmoniskt boende. Bostaden bjuder på en härlig balkong mot föreningens gård samt utan någon insyn. Trivsamt vardagsrum med bra sällskapsytor med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Köket är välplanerat med gott om förvaring, bra arbetsytor och utrymme för stora middagssällskap. Trivsamt sovrum, praktisk klädkammare med gott om förvaring samt ett rymligt badrum med tvättmaskin. Stig utanför dörren och upptäck föreningens idylliska innergård, en plats där lugnet infinner sig och gemenskap trivs. Inom föreningen väntar även en nyligen renoverad relaxavdelning, hobbyrum och en föreningslokal för sociala sammankomster. Praktiska tvättstugor finns strategiskt placerade i trapphusen, och varje lägenhet åtnjuter tillgång till ett rymligt förråd. Närområdet avslöjar ett bekvämt nätverk av restauranger, livsmedelsbutiker, apotek och vårdcentral, vilket ger dig alla bekvämligheter på bekvämt avstånd. Hjärtat av Jönköping ligger endast några minuter bort, och för de som föredrar att undvika trötta ben finns närliggande busskommunikation. För naturälskaren erbjuds vackra grönområden i närheten, med möjligheten till en avkopplande promenad runt Munksjön som en alltid tillgänglig möjlighet. Välkommen till din nya bostad där både komfort och harmoni står i fokus. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Värnhemsvägen 62, Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Sön 21 apr kl 12:10
Värnhemsvägen 62, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Värnhemsvägen 62, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Värnhemsvägen 62

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 495 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 463 kr/mån
22 148 kr/m²

Välkommen till Värnhemsvägen 62 på Fagerslätt, trivsams tvåa om 67,5 kvm. Här bor ni med villakänslan men också de bekvämligheterna som bostadsrätten för med sig. Egen entré, uteplats med trädäck och egen trädgård blir en del av den trivsamma villakänslan Välplanerade kvadratmetrar präglar bostaden och erbjuder rymliga ytor för sociala tillställningar. Ett modernt inrett och välutrustat kök. Vardagsrummet är generöst tilltaget och likaså är sovrummet rejält, extra plus också för goda förvaringsutrymmen och den obefintliga insynen. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Här bor du i populärt och lugnt område. Välskött förening med trivsam omgivning där varje lägenhet har nära till grönska samt tillgång till flertalet gemensamhetsutrymmen i form av samlingslokal, övernattningsrum, bastu samt utrymme där föreningen tillhandahåller trädgårdsredskap för utlåning till bostadsrättsinnehavare. Trivsam innergårdsmiljö med upplysta gångvägar, sittplatser och fin grönska. I omgivningen finns även lekplats, basketplan och grönytor. Tryggt och bekvämt! På Fagerslätt bor man naturskönt och "på landet" samtidigt som man har närhet till skol- och barnomsorg och goda kommunikationer med busshållsplats 250 meter från bostaden. IKHP:s anläggning med motionsspår och skidspår vintertid ligger en kort promenad från ytterdörren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

 • Premium
 • Uteplats
Linnégatan 17, Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Sön 21 apr kl 11:30
Linnégatan 17, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Linnégatan 17, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Linnégatan 17

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 900 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2
6 691 kr/mån
20 430 kr/m²

Fantastisk trea med alla rätta förutsättningar för att trivas i bostaden. Ljus, rymlig och med god planlösning. Här erbjuds en välplanerad bostad med noga utvalda materialval i klassisk skandinavisk stil med ekparkett och ljus färgsättning. Lägenheten har två fina sovrum, stort badrum med tvätt-del, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där generösa ytor inbjuder till samvaro och gemenskap. Från vardagsrummet nås utgång till balkongen i nordvästligt läge med kvällssol. Fastigheten från 1911 totalrenoverades 2011 i samband med ombildning och har en hög standard både i såväl utförande som materialval. Till lägenheten hör ett stort förråd i källarplanet på ca 18 kvm, nästan som ett hobbyrum. I grannbyggnaden finns även gemensamma utrymmen som en samlingslokal som man kan låna för egna tillställningar Här når ni det mesta på gångavstånd, såväl skola, affärer, bibliotek, vårdcentral, apotek bra kommunikation som härlig natur med promenadstråk. En promenad på tio minuter och du är vid vätterstranden.

 • Premium
Tellusgatan 3, Jönköping, Jönköpings kommun
 • Sön 21 apr kl 13:00
Tellusgatan 3, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 3, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 3

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 10
6 267 kr/mån
35 548 kr/m²

Näst högst upp i huset på våning 10 finner ni denna ljusa och luftiga trea med alla moderna bekvämligheter, stora sociala ytor med öppen planlösning samt 3 balkonger . 2 av balkongerna är inglasade och en ör öppen i härligt söderläge. Lägenheten har två fina sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där generösa ytor inbjuder till samvaro och gemenskap. Stort badrum med tvätt-del. Kungsängens ett område för er som om vill bo modernt, leva bekvämt och vill ha både avkoppling och aktivitet utanför dörren. Läget vid naturreservatet är helt fantastiskt, rofylld natur och fina promenadstråk gör kvällspromenaden lättillgänglig. I området finns dessutom träningsanläggningen Nordic Wellness, Sushi-restaurang, frisörsalong, och vårdcentral. Här finns även barnomsorg som närmaste granne, smidig lämning och hämtning! Strax utanför porten finns busshållplats med täta avgångar, här ifrån avgår stamlinjen som både tar dig till Jönköping och Huskvarna. Från hissen nås garaget som ligger längst ner, fördelning enligt kö-system. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stationsgatan 15, Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Sön 14 apr kl 12:30
Stationsgatan 15, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Stationsgatan 15, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Stationsgatan 15

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 400 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 310 kr/mån
25 926 kr/m²

Lugnt beläget på andra våning ligger denna fina tvårummare med en trevlig och ljus planlösning. Köket har ljus inredning och god förvaring samt bra arbetsyta. Här ryms även ett större matbord. Vardagsrummet som är perfekt för att umgås med vänner och familj. Här ryms en soffgrupp och mediamöbel samt matsalsbord om så önskas. Sovrum i bra storlek samt en garderob längst med rummet ena långsida. Helkaklat badrum i stilrena färger och material. Brf Majstången är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. I månadsavgiften ingår bredband, kabel-tv, vatten, värme, bostadsrättstillägg, trappstädning samt gårdsskötsel. Från Stationsgatan har du goda kommunikationer med både buss och tåg. Smidig placering också för dig som kanske tar bilen till jobbet, gratis parkering utanför och nära ut på E4. Centrala Huskvarna med all nödvändig service en kort promenad bort och Vättern med dess vackra promenadstråk når du snabbt. Detta är en bostad med ett perfekt läge i Huskvarna med en lugn och grönskande omgivning.

 • Premium
Lillsvängen 77, Bankeryd, Jönköpings kommun
 • Sön 14 apr kl 14:15
Lillsvängen 77, Bankeryd, Jönköpings kommun, bild 2
Lillsvängen 77, Bankeryd, Jönköpings kommun, bild 3

Lillsvängen 77

Lägenhet
Bankeryd, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 000 000 kr
85 m²
3 rum
5 147 kr/mån
23 529 kr/m²

I Bankeryd finns detta bostadsrättsradhus om 85 kvadratmeter fördelat på två våningar. Här kan du njuta av "huslivet" samtidigt som du kan dra nytta av en bostadsrättsförenings alla fördelar. Bostaden bjuder på tilltalande planlösning, på entréplan finner ni kök och vardagsrum i öppen planlösning, utgång till stor balkong med ett härligt västerläge. Samt ett badrum. På suterrängplan en trappa ned finner vi badrum, tvättstuga samt en klädkammare. Utöver det finner ni två sovrum i bra storlek, varav ett har utgång till trädgården. Trädgården är placerad i bra läge och lättskött. Här får man verkligen ta del av radhuslivet och plats finns här för barnens studsmatta eller bara kunna känna gräs under fötterna. Välkommen till ett tryggt och trivsamt radhusliv! Bostadsrättsföreningen Ramnegården är populär och omtyckt. Här kan du räkna med en stabil förening som har koll på föreningens ekonomi tillsammans med HSB. Ett riktigt plus i kanten är den stabila föreningen och den attraktiva avgiften där bland annat bredband, kabel-TV och sophantering. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

 • Premium
Frejagatan 5, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
 • Sön 14 apr kl 13:00
Frejagatan 5, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Frejagatan 5, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Frejagatan 5

Radhus
Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 900 000 kr
135 m²
5 rum
7 997 kr/mån
14 074 kr/m²

Med ett attraktivt läge långt in på gatan mot vacker lummig omgivning. Här njuter ni av bostadsrättsform men i omtyckt radhus utförande där känslan av villa ligger nära men du ändå har bostadsrättsföreningens gemenskap och delade ansvar. Trädgården breder ut sig som en grön matta på baksidan i väster och den extra altanen med trädäck är strategiskt placerad för att kunna njuta av solen under fler timmar. Ett perfekt boende för både lilla och stora familjen - här får alla plats. Tilltalande planlösning med ljus hall, stort kök, fräscht badrum, tvättstuga, fyra rymliga sovrum samt en klädkammare. Vardagsrummet är ljust och luftigt med utgång till altanen på baksidan. Trädgården är placerad i bra läge och lättskött. Här får man verkligen ta del av radhuslivet och plats finns här för barnens studsmatta eller bara kunna känna gräs under fötterna. Välkommen till ett tryggt och trivsamt radhusliv! Att bostaden är en del av den välskötta HSB-föreningen Laxen ger bara ytterligare ett plus i kanten. Föreningen erbjuder sina medlemmar fina gemensamhetsutrymmen och en trygg ekonomi. Här bor man lugnt och bekvämt med alla faciliteter inom räckhåll, med perfekt läge till förskola, grundskola årskurs 1-9, vårdcentral, idrott (Vapenvallen, fotboll och skridskoåkning), kommunikationer och fina naturområden. Området är fantastiskt barnvänligt och har flera lekplatser, all bekvämlighet en modern förort kan erbjuda. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

 • Premium
Drivhusvägen 21, Stensholm, Jönköpings kommun
 • Sön 14 apr kl 13:00
Drivhusvägen 21, Stensholm, Jönköpings kommun, bild 2
Drivhusvägen 21, Stensholm, Jönköpings kommun, bild 3

Drivhusvägen 21

Lägenhet
Stensholm, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 518 kr/mån
30 000 kr/m²

2 ROK, 55KVM. Längst ut på loftgången och i husets ena gavel finns denna unika lägenhet i BoKloks hus uppe på Stensholm! Att bo i en gavellägenhet är något speciellt. Oftast betyder detta många extra fönster vilket resulterar till ett helt fantastiskt ljusinsläpp. Grym planlösning och ett helt underbart skick med ett härligt läge som innebär helt insynsfritt! Detta är verkligen en bra bostad för den som ställer höga krav på sin boendemiljö. Lägenheten har all maskinell utrustning som behövs för att man ska kunna bo smidigt och bekvämt. Att parkeringsplats ingår i avgiften och att det är högt i tak i hela lägenheten är riktigt bra! Det som är riktigt, riktigt bra är den rymliga balkongen som vetter mot söder med härlig utsikt mot det fria! Utmärkta förvaringsutrymmen både i bostaden samt via ytterligare ett förråd. Varmt välkomna till detta bekväma och inflyttningsklara boende högst upp i huset.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solvägen 12, Vättersnäs, Jönköpings kommun
 • Sön 14 apr kl 12:30
Solvägen 12, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Solvägen 12, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Solvägen 12

Lägenhet
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 795 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
2 849 kr/mån
26 791 kr/m²

På Solvägen 12 i Vättersnäs finns denna mysiga och fina trea! Lägenheten är belägen högst upp i huset på gaveln vilket innebär härligt ljusinsläpp. Sammanlagt 67 välplanerade kvadratmeter fördelat på två rymliga sovrum, stilrent kök, helkaklat badrum och vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Den härliga balkongen som vetter mot söder bjuder på trevliga vyer och flertalet soltimmar att njuta av. Bostadsrättsföreningen är mycket stabil med låga månadsavgifter och låg belåning vilket är ett stort plus. I månadsavgiften på 2 849 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, parkeringsplats, trädgårdsskötsel, trappstädning och bostadsrättstillägg. Här bor man intill ett glittrande Vättern och dess strand. Under sommaren är det självklart att promenera bort och ta sig ett dopp från sandstranden eller plocka med sig picknickkorgen för en mysig stund. Oavsett årstid har du oerhört vackra omgivningar att strosa runt i, både för motion och rekreation. Genom en promenad når du livsmedelsbutik, restaurang och Elmia. För längre resor har du buss som går med täta avgångar från närliggande hållplats. För dig som pendlar tar du dig enkelt ut på E4an med bilen. Goda möjligheter till skol- och barnomsorg finns. Varmt välkommen att lämna intresse!

 • Premium
 • Balkong
Odengatan 26, Kålgården, Jönköpings kommun
 • Sön 14 apr kl 13:30
Odengatan 26, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Odengatan 26, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Odengatan 26

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
3 459 kr/mån
41 727 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på Kålgården! Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, härifrån nås badrummet som är utrustat med en tvättsektion. Vidare in i lägenheten finns köket som är öppet mot vardagsrummet vilket bjuder in till härliga ytor för umgänge och gemenskap. Köket är utrustat med gråa luckor samt bänkskiva i sten för mer exklusivitet. Från det rymliga sovrummet når man balkongen som ligger i söderläge mot innergården. Lägenheten som är belägen högt upp i huset inger en lugn atmosfär samt får ett härligt ljusinsläpp som som sprider sig vidare på de ljusa ytskikten. Direkt närhet till hela Jönköpings utbud av både shopping och natur. På promenadavstånd ligger Jönköpings tre stora sjöar Rocksjön, Munksjön och Vättern med tillhörande promenadstråk. Allra närmast i shoppingväg finns Atollen och Öster City med restauranger, shopping och matvarubutiker. Brf Drotten 2 erbjuder sina medlemmar en mysig innergård med gemensamhetsutrymmen som inrymmer bastu och samlingslokal, utegym finns på gården. Under föreningens fastighet finns varmgarage. Det finns också en övernattningslägenhet för föreningens medlemmar. Föreningen har dessutom ett förmånligt gruppavtal för internet och tv-utbud, för endast 179 kr/mån erbjuds fiberuppkoppling 100/100 och Telias tv-utbud Lagom. Varmt välkommen till ett grymt läge på Kålgården!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kärrängsgatan 46 , Barnarp, Jönköpings kommun
 • Sön 21 apr kl 16:15
Kärrängsgatan 46 , Barnarp, Jönköpings kommun, bild 2
Kärrängsgatan 46 , Barnarp, Jönköpings kommun, bild 3

Kärrängsgatan 46

Lägenhet
Barnarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 800 000 kr
99 m²
3 rum
5 962 kr/mån
18 182 kr/m²

Varmt välkomna till Kärrängsgatan 46! Bostaden är fördelat över två plan med en yta på 99 kvadratmeter vilket gör denna bostad optimal för barnfamiljen eller för dig som vill kunna utnyttja vartenda utrymme. Bottenvåningen erbjuder välplanerade och sociala ytor där du gärna samlar familjen eller vännerna för ett gott umgänge. Här har du en ljus hall som leder dig vidare in i bostadens alla utrymmen. Köket går i moderna och ljusa toner med en fullstor maskinpark samt goda tillagningsytor. Vardagsrummet är välplanerat och rymmer plats för en större soffgrupp samt extra utrymme under trappan för en liten lekhörna för de minsta i familjen. I direkt anslutning till vardagsrummet når du smidigt det inglasade uterummet där du kan njuta av tillvaron året runt. Utöver detta har du ett öppet hörn läge där du har en bra uppsikt över barnen som enkelt kan springa fritt och leka utanför. En trappa upp hittar du bostadens privata utrymmen. Här har du tre sovrum varav ett master med goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Här har du också ett badrum utrustat med WC, bubbelbadkar samt tvättmaskin och torktumlare. De mindre sovrummen är perfekta för de yngre eller som ett kontor för dig som arbetar hemifrån. Bostadsrättsföreningen Juten förvaltas av HSB. Föreningens område är lugnt och barnvänligt och på innergården har du en lekplats, tvättstuga samt en gemensamhetslokal. Varmt välkommen med ditt intresse redan idag genom kontakt med ansvarig mäklare! Cornelia Ågren 070-8158531

 • Premium
Brevduvevägen 31, Grästorp, Jönköpings kommun
 • Sön 14 apr kl 16:00
Brevduvevägen 31, Grästorp, Jönköpings kommun, bild 2
Brevduvevägen 31, Grästorp, Jönköpings kommun, bild 3

Brevduvevägen 31

Villa
Grästorp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 450 000 kr
112 + 29 m²
6 rum
328 m² tomt

Välkommen till Brevduvevägen 31 och ett genomtänkt boende i två plan. Attraktivt läge för familjen som efterfrågar flexibel planlösning och barnvänliga omgivningar. Idag finns det fyra sovrum med möjlighet till fler, dubbla badrum och uppskattade sällskapsytor. Genomgående ett trevligt och ljust intryck av interiören. Villan håller en hög nivå sett till genomförda åtgärder. Under nuvarande ägares tid har stora åtgärder utförts såsom tak, badrum gånger två, kök, samt övriga ytskikt. Genom att bo i "Ringarna" får ni ut det bästa av alla årstider. Allt det gröna runt omkring och utsikten över Bårarps kullar njuter ni av den ljusgröna kulören som bara blir mer intensiv under sommaren som sedan blir gulröd under hösten. Under vintern åker barnen pulka i backen precis utanför. På Grästorp har ni förmånen att bo barnvänligt samtidigt centralt med god kommunikation samt skola/förskola i närområdet. Här har ni även närhet till Hovslätt som har bra service, Coop och ICA, samt bra föreningsliv i form av bland annat innebandy och fotboll. Trivsam trädgård med fri och luftig baksida utan direkt insyn. Plan och lättskött gräsyta på både fram- och baksida med plats för studsmatta och lek. Välkommen!

 • Premium
Azurvägen 14, Vättersnäs, Jönköpings kommun
Azurvägen 14, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Azurvägen 14, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Azurvägen 14

Villa
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 195 000 kr
144 + 108 m²
994 m² tomt

Välkommen till denna gedigna 20-talsvilla belägen i Vättersnäs. Här bor ni med närhet till vätterstrand med gångstråk och bad, köpcentra, skola/förskola samt bra kommunikationer. Väl tilltagna utrymmen där entréplanet är den sociala platsen för umgänge med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp framför den mysiga kakelugnen och matsalsmöbel intill köket. Från vardagsrummet har vi utgång till det inglasade uterummet som inbjuder till avkoppling under sommarhalvåret. Här finns plats för ett större möblemang. Köket är välutrustat och har gott om skåpsförvaring samt med praktisk arbetsyta alt, snabblunchplats på köksön. Ovanvåningen har tre sovrum samt ett badrum. Källarplanet har praktiska ytor såsom hobbyrum, snickeri/pannrum samt en mysig relax inrett med dusch, bastu samt plats för klädvård. Villan har en rymlig vind med möjlighet till inredning om önskemålet finns.

 • Premium
Hagstensgatan 5A, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun
 • Sön 14 apr kl 11:30
Hagstensgatan 5A, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 5A, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 5A

Lägenhet
Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 295 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
3 089 kr/mån
20 556 kr/m²

Unikt läge med oslagbar utsikt över Vättern. På Norrängen och speciellt i denna välskötta bostadsrättsförening trivs man riktigt bra och får njuta av solnedgången varje kväll. Högst upp i huset innebär inte bara fantastiska vyer utan även ett ostört läge utan någon insyn. Kök med bra skåpförvaring och goda arbetsytor, helkaklat och fräscht badrum, rejält vardagsrum med vyer mot Vättern och Jönköping. Direkt till vänster från hallen ligger sovrummet med fönster mot söder. Härligt ljusinsläpp från takfönster i kök och badrum. Bostadsrättsföreningen är ansluten till HSB som tar om all skötsel och administration. Välskött med god ekonomi och flertalet renoveringar utförda. Alldeles utanför dörren finns ett vindsförråd som medföljer lägenheten. Föreningen har flertalet tvättstugor, ett motionsrum, bastu, två övernattningsrum och en fritidslokal. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Premium
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Lönnholmsgatan 8B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
87 m²
3 rum
vån 3/4
4 614 kr/mån

Upptäck fördelarna med att bo på Lönnholmsgatan 8B, med en stödjande handen från HSB Göta som säkrade en stabil framtid genom att snabbt låsa räntan för föreningens lån. Med en imponerande boyta på 87 kvm och placerad på våning 3/4, badar denna helt nya bostad i fantastiskt ljus. Här finns en väl tilltagen balkong där möjlighet till inglasning finns. Vy rakt fram och härlig kvällssol! Stig in i en modern dröm av en bostad, där högkvalitativa ytskikt och moderna bekvämligheter möts. Det rymliga och ljusa vardagsrummet är idealiskt för umgänge med familj och vänner, med generösa fönster som fyller rummet med solsken. Köket är en kocks paradis, komplett med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme för att laga och dela läckra måltider med nära och kära. De två sovrummen erbjuder också en avkopplande oas, med tillräckligt med plats för att göra dem till en bekväm tillflyktsort för natten. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att äga en rymlig, modern och elegant bostad på en eftertraktad adress, med en stabil framtid säkrad genom HSB Göta. Kom och upplev det själv, och låt Mellangatan 6 bli din inkörsport till det bekväma och moderna livet du längtat efter. I fastigheten finns både garage, övernattningslägenhet och tvättstuga. Er närmsta granne väljer ni själva om ni ska låta vara Vättern, Rocksjön eller Liljeholmsparken! Välkomna att anmäla intresse till ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stora Åsa 57, Norrahammar, Jönköpings kommun
Stora Åsa 57, Norrahammar, Jönköpings kommun, bild 2
Stora Åsa 57, Norrahammar, Jönköpings kommun, bild 3

Stora Åsa 57

Tomt
Norrahammar, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 850 000 kr
1 977 m² tomt

Det är många som vill bygga nytt och är ständigt på jakt efter tomt. Nu kan sökandet avslutas och fokus kan istället läggas på planering, skissande av hus/planlösning och välja vilken villa som ska få växa fram på tomten. Eller kanske ni själva ska bygga ert eget boende från grunden? Förhandsbesked är redan framtaget, se bifogade filer. Platsen bjuder verkligen in till att bo bland vacker barrskog som är Smålands stolthet. Uppskattad omgivning med promenadstråk, svamp och bär, samt närhet ner till Taberg och in till Hovslätt. Låt nu era drömmar och visioner bli verklighet. Stora Åsa 4:20 är en av tre tomter som väntar på att få bebyggas. I dessa fall kommer säljaren se till att förbereda en gemensamhetsanläggning/samfällighet för avlopp och vatten. El och fiber kommer inom kort att finnas framdraget till tomtgräns. Detta innebär en "nyckelfärdig" tomt. Välkommen hem!

 • Premium
Hagstensgatan 12D, Huskvarna, Jönköpings kommun
Hagstensgatan 12D, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 12D, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 12D

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 050 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/4
2 633 kr/mån
26 923 kr/m²

Välplanerade och rymliga etta som har allt man behöver för att verkligen trivas hemma. Lägenheten är välbevarad och har målats i varsamt utvalda kulörer som skapar harmoni. Köket ger dig både svängrum vid matlagning liksom plats för ett större matbord för att ha flera gäster på besök. Badrummet upplevs, trots sina få kvadratmeter, inte trångt tack vare de smarta valen av nätt badrumsinteriör. Det som verkligen sticker ut med denna lägenheten är den stora inglasade balkongen som ger ett extra vardagsrum där du kan njuta av ljumma kvällar stora delar av året. Här är det underbart att slå sig till ro med en kopp kaffe efter en jobbdag och se solen försvinna ner i Vättern. Sommartid kan man enkelt svalka sig med ett sjödopp eller besöka närliggande Brunstorpsbadet, med tempererad utomhusbassäng. I omgivningarna finns även flera trevliga utflyktsmål så som trädgårdscaféer och gårdsbutiker. Året runt kan man ta en tur till det otroligt vackra naturreservatet Huskvarnabergen med utsikt över Vättern. Här finns mängder av vandringsleder att upptäcka, liksom skid- och mountainbikespår. Busshållplats nås bara ett stenkast från lägenheten och tar dig snabbt till Huskvarna Centrum, eller ända in till centrala Jönköping. Bostadsrättsföreningen är ansluten till HSB som tar om all skötsel och administration. Välskött med god ekonomi och flertalet renoveringar utförda. Alldeles utanför dörren finns ett vindsförråd som medföljer lägenheten. Föreningen har flertalet tvättstugor, ett motionsrum, bastu, två övernattningsrum och en fritidslokal Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

 • Premium
 • Balkong
Torsgatan 15C, Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Sön 21 apr kl 11:00
Torsgatan 15C, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Torsgatan 15C, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Torsgatan 15C

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 395 000 kr
68,4 m²
2 rum
vån 3/3
4 353 kr/mån
20 395 kr/m²

En pärla i centrala Huskvarna öppnar nu upp sig för dig som söker ett stilsäkert och välplanerat boende. På Torsgatan 15C trivs man med läget intill Mjölkafållans grönskande park. Väl inne i lägenheten möts man av en ljus och öppen hall gränsande mot köket och dess generösa matplats. köket modernt planerat med släta ljusa luckor och gott om arbets- och bänkyta. Centralt i bostaden ligger toaletten smakfullt material. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat, här nås också lägenhetens balkong med läge rakt i söder Att bo på Torsgatan är väldigt bekvämt. Lugna gatan med större delen av Huskvarnas breda utbud på gångavstånd. Centrum med goda busskommunikationer, matvarubutiker och service nås på någon minuts promenad. I närheten finns även vårdcentral och trevliga promenadstråk. Trots att boendet är centralt så infinner sig här ett lugn och du har väldigt nära till trevliga miljöer.

 • Premium
Tormenåsgatan 31, Huskvarna, Jönköpings kommun
Tormenåsgatan 31, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Tormenåsgatan 31, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Tormenåsgatan 31

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 745 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 402 kr/mån
24 406 kr/m²

Välkomna till denna fina lägenhet med generösa sällskapsytor, modernt och stilrent kök, två fina sovrum och en underbar balkong i soligt läge. Badrummet helkaklades i ett marmorliknande mönster i samband med stambytet i föreningen 2022 med en mycket fin och lyxig interiör. Här erbjuds genomgående ljusa ytskikt och vackra golv som ger en bra bas att inreda utefter. Brf skytteln nr 7 är en mycket stabil och bra förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Notera även månadsavgiften om endast 3 828 kr som bidrar till en behaglig boendekostnad. Här finns möjlighet till parkering direkt vid inflytt. Närheten till kommunikationer och centrum är slående med en busshållplats inte långt från bostaden. Gångavstånd till Huskvarna centrum och dess breda utbud av butiker, restauranger, skolor och vårdcentral. Tågstationen ligger ca. 10 minuter gång bort för att ta sig in till Jönköping

 • Premium
 • Balkong
Örngatan 1, Huskvarna - Västerliden, Jönköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 14 apr kl 12:00
Örngatan 1, Huskvarna - Västerliden, Jönköpings kommun, bild 2
Örngatan 1, Huskvarna - Västerliden, Jönköpings kommun, bild 3

Örngatan 1

Lägenhet
Huskvarna - Västerliden, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 595 000 kr
79,5 m²
4 rum
vån 4/4
4 786 kr/mån
20 063 kr/m²

Varmt Välkommen in till Örngatan 1 och denna fyrarummare högst upp i huset! Lägenheten om 79,5 kvadratmeter fördelar sig på fyra välproportionerade rum vilket gör den till en utmärkt bostad för familjen eller för dig som uppskattar det extra utrymmet. Direkt innanför dörren möts du av stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp. Bostaden har dubbla inglasade balkonger som är väldisponerade vilket förlänger bostaden och skapar ytor som kan nyttjas året runt. Kvällar på balkongen med vackra solnedgångar och Vättern i blickfånget är något som du här kommer bli bortskämd med. Läget på Västerliden är svårslaget. Med Folkets Park bara en kort promenad bort har du tillgång till en mängd olika fritidsaktiviteter och evenemang året runt. Här har du nära till förskola, skola, köpcentrum, livsmedelsbutiker och flertalet idrottsföreningar runt hörnet. Goda möjligheter med kollektivtrafik men också närhet till E4:an för dig som pendlar till jobbet. Högst upp i huset kommer med sina fördelar. Här har du nämligen rikligt med förvaringsutrymme tack vare de stora kattvindarna. I källaren har du även två förrådsutrymmen. Bostadsrättsföreningen Spelmannen är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, motionsrum samt möjligheten till att boka en odlingslott. Föreningen har 19st garageplatser och 26st parkeringsplatser där det är separat kö. Välkommen att boka in er på visning via vår hemsida eller genom kontakt med ansvarig mäklare! Cornelia Ågren - 070-8158531

 • Premium
Barnarpsgatan 86B, Jönköping, Jönköpings kommun
 • Ons 17 apr kl 18:00
Barnarpsgatan 86B, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Barnarpsgatan 86B, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Barnarpsgatan 86B

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 700 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 456 kr/mån
43 590 kr/m²

Med ett bekvämt läge en trappa upp i huset ligger denna ljusa etta. Lägenhetens 39 kvm är välplanerade med ett riktigt kök i klassiskt vit samt matplats för 4 personer, Härifrån nås bostadens första balkong som vetter mot innergården. Här kan ni njuta av sol från tidig eftermiddag till sen kväll. Rummet är lätt att möblera och man får plats med både soffa och tv-möbler och sängen. Här ifrån nås bostadens andra balkong med ett österläge och förmiddagssol. Helkaklat och stambytt badrum. Området på Torpa är både smidigt och centralt. Här når du stan på bara två-tre minuters cykelväg och vill du hellre promenera så gör du det smidigt längs med Barnarpsgatan. Nära ligger Munksjöstaden och Munksjön som bjuder in till mysiga promenader. Bussarna går med täta avgångar alldeles i närheten och ett par stenkast bort ligger Pizzeria, godisaffär, matvarubutik och caféer. Ett livligt område som du garanterat kommer att trivas i. Lägenheten ingår i en välskött bostadsrättsförening med en stabil ekonomi och låg belåning. Den goda ekonomin i föreningen har resulterat i låga avgifter för medlemmarna där det ingår bredband, värme, vatten och bostadsrättstillägg.

 • Premium
Munkgatan 4, Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Sön 14 apr kl 11:00

Munkgatan 4

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 595 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2
3 600 kr/mån
24 922 kr/m²

På Norrängens kant mot för dagen en spegelblank Vättern finns denna välplanerade trea om 64 kvadratmeter. Munkgatan 4 välkomnar till en genomgående ljus och luftig lägenhet. En lägenhet med god planering fina material och en trivsam omgivning. För dig som söker ett lugnt läge med tillgång till trädgård och en plats att slå sig till ro är detta något för dig. Nu ges möjlighet att flytta in på Munkgatan 4. Hör utlovas hör trivsel som ska upplevas på plats. Varmt välkomna på visning. BRF Kärrebyssan 17 inkluderar fyra lägenheter och en grönskande trädgård för medlemmarna att nyttja. Här finns äppelträd och möjlighet till egen odling av frukt och grönt. På säljarens del av trädgården finns vinbärsbuskar.

 • Plus
Sikvägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Tor 18 apr kl 18:30
Sikvägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Sikvägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Sikvägen 6

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 795 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4/4
7 532 kr/mån
31 056 kr/m²

Denna fantastiska trerummare är stillsamt belägen på fjärde våningen. När du tar ett kliv innanför ytterdörren möts du omedelbart av en blickfångande utsikt över Vättern. De stora fönsterpartierna låter solens strålar beklä dem stora samt mycket sociala och öppna ytorna i det kombinerade vardagsrum- och köket. Här finns möjlighet att ha många trevliga middagsbjudningar med familjen och vännerna men även egentid med avkoppling framför flera häpnadsväckande solnedgångar. De stora ytorna i det fullutrustade köket rymmer plats för ett större matbord och vardagsrummet har plats för en fullstor soffgrupp. De två sovrummen är uppdelade på ett masterbedroom med god förvaring och ett lite mindre som passar bra som både barnrum, kontor eller gästrum. Badrummet går i en stilren, skandinavisk design och är utrustad med både fullstor tvättmaskin och torktumlare. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

 • Premium
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 99