Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tellusgatan 10, Kungsängen, Jönköpings kommun
  • Tor 4 apr kl 17:00
Tellusgatan 10, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 10, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 10

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 295 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/5
6 266 kr/mån
22 950 kr/m²

Välkommen till Tellusgatan 10, där du finner en elegant och modern 4-rumslägenhet med en yta på 100 kvadratmeter. Lägenheten präglas av en genomtänkt planlösning och hög kvalitet, med en inbjudande atmosfär. Lägenheten nås från en loftgång och har en härlig och generöst tilltagen inglasad balkong där du kan njuta av både ljusa sommardagar och milda höstkvällar. Den öppna och ljusa planlösningen skapar en trivsam atmosfär där vardagsrummet integreras med det moderna köket, vilket gör det till en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Omgivningen kring Tellusgatan 10 är både trevlig och praktisk. I närheten finner du bekvämligheter såsom sushi-restaurang, gym, frisörsalong och förskola. Området präglas av nyproducerade bostäder, både radhus och lägenheter, och vackra grönområden såsom Bondberget där du kan njuta av natursköna promenader och avkopplande stunder. För de små finns lekplatser i närheten, perfekta för barnens lek och sociala samvaro. Dessutom finns det möjlighet till parkering, och vissa platser erbjuder även laddningsmöjligheter för elbilar. Lägenheten är belägen i ett energisnålt och miljövänligt hus helt byggt i trä, vilket bidrar till låga driftskostnader och en minskad miljöpåverkan. Det moderna badrummet och den separata wc:n är utrustade med energieffektiva lösningar för att ytterligare understryka hållbarheten. Högkvalitativa material och smakfulla detaljer genomsyrar hela bostaden, vilket skapar en känsla av lyx och trivsel samtidigt som du lever miljövänligt. Sammanfattningsvis är Tellusgatan 10 en perfekt plats för den som söker en modern och bekväm bostad i en trevlig och välskött omgivning med fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Här får du inte bara en vacker lägenhet utan också möjligheten att njuta av det bästa som området har att erbjuda. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi. Under våren -23 genomfördes 5-årsbesiktningen och föreningen har i samband med detta även tagit fram en underhållsplan. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Harvargatan 8, Kärnekulla, Habo kommun
  • Tor 4 apr kl 17:00
Harvargatan 8, Kärnekulla, Habo kommun, bild 2
Harvargatan 8, Kärnekulla, Habo kommun, bild 3

Harvargatan 8

Lägenhet
Kärnekulla, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 895 000 kr
126 m²
5 rum
7 403 kr/mån
22 976 kr/m²

Detta moderna radhus, ritat av den välrenommerade arkitekten Thomas Sandell på sandellsandberg är verkligen skapat för barnfamiljen. Huset disponeras med ett socialt entréplan, fullutrustat kök från HTH, stort vardagsrum samt helkaklat badrum med separat tvättsektion. Från vardagsrum nås en uteplats i form av trädäck som ansluter till gräsmatta. Optimalt västläge med sol från lunch till sena kvällen. Här finns också ett utvändigt förråd. En trappa upp till ovanvåningen som kan disponeras lite olika. Fyra sovrum eller kanske tre sovrum och ett allrum som blir familjens, eller kanske barnens egna mysiga tv-hörna? Därutöver ett badrum med duschhörna. Huset håller en hög standard med hela 2,70 m i takhöjd, stora fönsterpartier, helkaklade badrum, fjärrvärme och FTX-ventilation. Kärnekulla expanderar i hög fart och denna stadsdel blir sannerligen en härlig plats att bo på! Skolan på andra sidan gatan och ett utbud av matbutik, gym och restauranger på promenadavstånd från det egna huset. Som att bo mitt i en pulserande stad men här i hus och i en så mycket mer rofylld miljö, en fantastisk kombination. Denna radhusidyll kommer att förgylla vardagen för såväl ung som gammal. För barnfamiljen blir det en dröm då skolan (F-6) och förskolan ligger på andra sidan gatan. Till Slätten och Alléskolan är det cykelväg. Välkomna till Harvargatan och en smidig vardag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lovsjövägen 17, Jönköping, Jönköpings kommun

Lovsjövägen 17

Villa
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
12 000 000 kr
236 m²
6 rum
8 147 m² tomt

På kort pendlingsavstånd till Jönköping säljes på grund ändrade familjeförhållanden fastigheten Barnarp 1:8, under 2023 totalrenoverad av Skärstad Bygg i nära samråd med ägaren, vars familj (Sager) ägt och bebott fastigheten som återköpts 2022 av undertecknad. Mangårdbyggnaden från 1751 är Barnarps finaste hus, belägen på Barnarps största strandtomt med egen brygga och fiskerätt i sjön. Hela huvudbyggnaden har under hösten isolerats utvändigt och försetts med ny, stående 1700-talspanel. Samtliga fönster har bytts till nya, efter individuell måttagning. Säljs med gästhus, sjöstuga, varmgarage för fyra bilar och separat, renoverad vin-/fruktkällare. Ny el. Jordvärme. Bärbuskar och fruktträd beskurna/rensade inför våren. Utmaningen vid renoveringen av huset har varit att kompensera 1700-talets låga passager mellan rummen. Resultatet blev en arkitektritad tillbyggnad med en matsal om ca 30 kvm och fyra meter i takhöjd, för att kunna härbärgera en större konstsamling. Tillbyggnadens innerväggar och tak är därför klädda med plyfa i stället för gips. Invändigt har övervåningens våtutrymmen kompletterats med ett nytt badrum i bottenplanet. Det moderna köket med elspis och vedspis har kompletterats med en italiensk gasspis i anslutning till den nya matsalen. Husets 1700-talskaraktär har på detta sätt kunnat behållas. Skåne den 31 januari 2024 Henrik Andersson (F.d. Wollsjö säteri) Denna fastighet från 1700-talet bär på en rik historia och bevarar många originella detaljer. I mangårdsbyggnaden möts ni av bland annat antika trägolv som bär spår av århundradens slit och skapar en unik patina. Uppskattade eldstäder, vars eld har värmt generationer, skapar en varm och inbjudande känsla i de historiska rummen. Med sina generösa och gedigna renoveringar, som innefattar både interiöra och exteriöra åtgärder skapas ett mycket gott intryck av fastigheten. Tomten, omfattande över 8 000 kvadratmeter, utgör en frodig och välskött trädgård som smälter samman med omgivande natur. Ståtliga träd och mycket grönska skapar en harmonisk atmosfär, med en privat strandlinje längs Barnarpssjön som ger möjlighet till avkoppling. Garaget är generöst med dubbla portar och kapacitet för fyra bilar. Dess eleganta design kompletterar huvudbyggnaden och ger utrymme för fordon samtidigt som det är en visuell del av fastighetens helhet. Sjöstugan är en pärla intill vattnet, inredd med bar och värmande braskamin, samt en del förråd/snickeri. Den erbjuder en avslappnad atmosfär, perfekt för att njuta av solnedgångar eller att umgås med gäster i den rustika, men ändå moderna, atmosfären. Gästhuset är inte bara ett tillägg till fastigheten utan en autonom enhet som erbjuder flexibilitet. Med sina fyra rum och kök skapar det en bekväm plats för gäster eller potentiell uthyrning, vilket gör fastigheten än mer mångsidig.

  • Uteplats
Lyftstigen 14, Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun
Lyftstigen 14, Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Lyftstigen 14, Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Lyftstigen 14

Lägenhet
Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
113,7 m²
5 rum
vån 1/2
8 857 kr/mån

Halva avgiften i 36 månader! Boka ditt kedjehus nu så bjuder GBJ Bygg på halva månadsavgiften i tre år! Är du nyfiken på våra bostäder i Månsarp? Kontakta Svensk Fastighetsförmedling eller anmäl ditt intresse i formuläret nedan – så blir du kontaktad! Köp nyproduktion på ett tryggt och respektfullt sätt. När du köper bostad av GBJ Bygg har du en extra trygghet vilket medför en möjlighet att skjuta upp ditt tillträde upp till ett helt år om du inte lyckas sälja ditt befintliga boende. Likaså har GBJ Bygg RÄNTESÄKRAT föreningen vilket innebär att de garanterar månadsavgiften i förhandsavtalet under ett års tid. Läs mer på följande länk, https://www.gbjbygg.se/inbyggd-trygghet/ . Tvåplansvillorna kedjas ihop i två längor om fem respektive tre. De får en stenlagd entrégård mot öster som kan möbleras för morgonkaffet i solen eller en svalkande stund i skuggan på eftermiddagen. Husets gröna uteplats vetter mot väster och bjuder på ett trädäck och en privat gräsyta. Här lever du villaliv utan måsten, trädgårdsliv utan ansträngning, sommarliv när det är som bäst. Som ett pärlband radas de mysiga kedjehusen upp med mellanliggande carportar och förråd. Med sina stora sällskapsytor, uteplats, balkong, fransk balkong och en grön täppa blir denna femrummare det perfekta hemmet för den aktiva familjen som gillar att umgås både ute och inne. Tack vare två stora och välutrustade badrum klarar ni också rusningstrafiken på morgonen utan gnissel. Hållbar inredning med högklassig finish Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Väggarna är som standard vitmålade och du kan sätta din personliga prägel genom att välja till andra färger, fondtapeter och mer. Du har även möjlighet att välja exempelvis vitvaror och kulör på köksluckor med mera genom vårt tillvalssortiment!

  • Premium
Drottninggatan 9A, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun
Drottninggatan 9A, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Drottninggatan 9A, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Drottninggatan 9A

Lägenhet
Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 495 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 350 kr/mån
18 805 kr/m²

Det är inte ofta bostäderna här är till salu! Nu finns chansen att förvärva en av de populära treorna på central adress med hela Huskvarnas utbud av service, butiker och kommunikationer precis runt knuten. När du behöver en paus från stadspulsen tar du smidigt hissen upp till bostaden som är bekvämt belägen högst upp i huset. Här erbjuds en välplanerad bostad med bra sällskapsytor och gott om ljusinsläpp. Bostaden rymmer två bra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och en rymlig gavelbalkong, badrum med tvättmaskin, trevligt kök samt vardagsrum. Luta dig tillbaka och njut av ett bekvämt boende i välskött förening med sin trivsamma innergård och trevliga gemenskap. Här finns plats för både den lilla familjen och för dig som vill ta klivet från villa till lägenhet. Bättre läge i Huskvarna blir svårt att hitta. Här bor du lugnt och centralt med närhet till bland annat matbutiker, fina grönområden och bra kommunikationer. Esplanaden, med komplett utbud av service ligger precis runt hörnet, Huskvarnautsikten en kort promenad bort och Vättern, med alla stränder och vackra promenadstråk når du enkelt med cykel. Detta är en toppenbostad med ett perfekt läge i hjärtat av Huskvarna. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Tegnérgatan 27, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Sön 7 apr kl 10:30
Tegnérgatan 27, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Tegnérgatan 27, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Tegnérgatan 27

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 700 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3
3 093 kr/mån
32 075 kr/m²

På Tegnérgatan 27 i centrala Huskvarna finns denna stilrena tvåa. Lägenheten är belägen högst upp i huset vilket innebär ett ostört läge i huset men även härliga vyer att ta del av. Invändigt är lägenheten väldigt välplanerad om 53 kvadratmeter med stora fönsterpartier och även takfönster som bjuder på ljusinsläpp. Rymligt och luftigt vardagsrum med ett härligt ljusflöde, här ifårn nås balkongen som vetter mot norr. Det innebär soltimmar både på morgonen och kvällen. Utöver soltimmarna så är utsikten otroligt härlig, ett glittrande Vättern några hundra meter ifrån lägenheten. Köket ger ett stilrent intryck med ramluckor och plats för ett matbord för 4 personer. Väldisponerat sovrum samt ett helkaklat badrum. För dig som ställer krav på goda förvaringsutrymmen så är denna lägenheten helt perfekt. Utöver tre förråd i källaren finns en klädkammare i lägenheten samt två kattvindar. Stabil och välskött bostadsrättsförening med flertalet renoveringar utförda. Låg belåning innebär också en trygghet för framtiden. I månadsavgiften om 3 093 ingår värme, vatten och tv. Här bor du med närhet till flera matvarubutiker, vårdcentral, populära Central Bageriet och Huskvarna centrums breda utbud. Det centrala läget innebär också att kommunikationerna är väldigt goda, från närliggande hållplats avgår bland annat stamlinjen. För dig som uppskattar naturen finns, förutom Mjölkafållan, många trivsamma promenadstråk i området. Njut av både skogs- och sjölivet, nära finns både Vätterns promenadslinga och IKHP för motion och rekreation! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
Lasarettsgatan 9, Jönköping, Jönköpings kommun
  • Tor 4 apr kl 16:00
Lasarettsgatan 9, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Lasarettsgatan 9, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Lasarettsgatan 9

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 695 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/5
3 829 kr/mån
30 268 kr/m²

För dig som fyllt 55 finns nu möjlighet att flytta in i en välplanerad tvåa i hjärtat av Väster, intill Lasarettsparken. Det fantastiska läget gör vardagen enklare, med närhet till Västra torget, matbutik, vårdcentral, restauranger, kafé och kommunikation är det lätt att trivas. Bostaden bjuder på genomgående stilrena ytskikt med ljusa väggar och vacker ekparkett som ger en sober bas för er att inreda till. Den genomtänkta planlösningen bjuder på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Ett riktigt välplanerat kök i vitt. Bostadens inglasade balkong är en plats att landa på, varva ner och koppla bort vardagens stress. Vardagsrummet präglas av rikligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Perfekt sovrum som i bra storlek som rymmer en dubbelsäng. Här ifrån nås bostadens förråd, som löser förvaringsproblemen. Badrummet har en praktisk plastmatta med helkaklade vägar. Föreningen Harpunen är välskött och stabil förening med god ekonomi. Föreningen är känd för att engagera sig i sina medlemmar, bland annat anordnas bridge, systuga, gemensamma promenader och utflykter. Som boende har man tillgång till fina gemensamhetsanläggningar i form av övernattningsrum, motionsrum, bastu, samlingslokal och bibliotek. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Hiss
Tellusgatan 3, Kungsängen, Jönköpings kommun
Tellusgatan 3, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 3, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 3

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3
6 267 kr/mån
34 214 kr/m²

På våningen 3: finns denna stilfulla 3:a om 70 kvm. Ett fantastiskt läge och en bostad som kommer med många tilltalande attribut. Välavvägda materialval samspelar väl med bra planlösning, ljusinsläpp och rymd. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en mycket trevlig socialyta. Från vardagsrummet öppnar terrassen upp sig om hela 70 kvm. Det soliga söderläget är i detta fall helt fritt och ramas trevligt in av parken som finns närmast och lyfter du blicken möts du av vacker bebyggelse och natur. Kungsängens nya kvarter har i rask takt växt fram till ett attraktivt område att leva och bo på. Med sin närhet, natursköna omgivning och de goda kommunikationerna blir vardagen mycket bekväm. Ett idealiskt område för dig som vill bo modernt, leva bekvämt och ha både avkoppling och aktivitet utanför dörren. I samma fastighet finns idag Nordic Wellness och vårdcentral. I området finner du även en Sushi-restaurang och frisörsalong. På promenadavstånd finner du även matvarubutiken Willys. Strax utanför porten finns busshållplats med täta avgångar, här ifrån avgår stamlinjen som både tar dig till Jönköping och Huskvarna. Från hissen nås garaget som ligger längst ner, fördelning enligt kö-system. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Hiss
Långskiftesvägen 2, Huskvarna, Jönköpings kommun
Långskiftesvägen 2, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Långskiftesvägen 2, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Långskiftesvägen 2

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 990 000 kr
90 + 96 m²
4 rum
975 m² tomt

Välkommen till Långskiftesvägen 2 i Kaxholmen - en attraktiv villa där inget har lämnats åt slumpen - allt är väl genomtänkt och planerat. Ljus och luftig planlösning med två gedigna sovrum med möjlighet till ett tredje sovrum på entréplan samt vardagsrum och kök, i källaren finns ytterligare ett sovrum/gästrum samt gott om förvaringsmöjligheter. På gaveln finns ett underbart inglasat uterum som möjliggör avslappnat uteliv från tidig vår till sen höst. På gångavstånd finner du Rudenstams Gårdsbutik och Café. Fantastiska vyer över Rudenstams äppelodlingar och en mysig butik. Här kan du även köpa äppelmust i alla dess former eller varför inte lämna in dina handplockade äpplen för egen must eller cider? Helt klart värt ett besök! Vista Gårdsrosteri är värt ett besök, för deras kaffe och övriga produkter. I Kaxholmen ligger även Grafitgrå. På Grafitgrå finner du både butik och café i ett. Väl värt ett besök för fika eller lunch i kombination med inredningsinspiration i form av mycket betong och grå inredningsdetaljer precis som namnet beskriver. Mysiga miljöer och nära natur men ändå bekvämligheter såsom kommunikationer och mataffär i närområdet. Kommunikation Det finns goda kommunikationsmöjligheter mellan Kaxholmen och Jönköping med tätortsförbindelser. Till Jönköping City är det ca 1,6 mil och du tar dig även med lätthet mellan Jönköping och Kaxholmen via motorvägen E4:an. Det finns cykelväg hela vägen till Jönköping, samt till Skärstad. Flera fina promenadvägar mot Landsjön, Vistakulle eller ovanför Kaxholmen. Skola barnomsorg Kaxholmen erbjuder förskola och grundskola samt fritidshem. Barnvänligt område och mycket attraktivt för småbarnsfamiljen eller för den sm önskar lugnet men ändå närheten till stadskärnan i Jönköping. Här finns en lagom stor trädgård som passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter en mer lättskött utemiljö. Här finns både äppelträd, plommonträd, körsbärsträd, två buskar med svarta vinbär och en fläderbuske så man kan göra sin egen fläder saft. En energisnål villa som redan nu klarar eventuellt kommande energiklass krav. Välkommen på visning!

  • Premium
Svansö 21, Bottnaryd, Jönköpings kommun
Svansö 21, Bottnaryd, Jönköpings kommun, bild 2
Svansö 21, Bottnaryd, Jönköpings kommun, bild 3

Svansö 21

Villa
Bottnaryd, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
6 995 000 kr
270 + 9 m²
5 832 m² tomt

Välkommen till Svansö. Ett helt makalöst ställe utanför Bottnaryd, knappa halvtimmen från centrala Jönköping. Här har vi fått förmånen att hitta en ny ägare till ett riktigt drömställe. Vem skulle inte vilja bo på landet, vid en sjö. med egen brygga, där man kan gå ner o ta morgondoppet vid egna bryggan. Ta båten ut och fixa några abborrar till middagen. Klyscha, men här investerar man verkligen i livskvalitet. Strandfastigheter av den här digniteten kommer sällan ut på öppna marknaden utan stannar oftast i familjen. Så ta chansen och kom och titta på något som slår det mesta. Dessutom beläget inom bekvämt avstånd från både Jönköping, Ulricehamn, Falköping och Mullsjö. På den nästan 6000kvm stora strandtomten har nuvarande ägare under de senaste 20-tal åren skapat sitt drömställe. Huset mäter hela 270 välplanerade kvadratmeter. Erbjuder mycket generösa sociala ytor. Vardagsrummet, matsalen i fil med sin vackra utsikt mot sjön är magiskt. Det vackra golvet i öländsk kalksten likaså. Det stora köket är byggt med tanke på matlagning och umgänge. påkostad maskinpark från bl.a Gaggenau och Kitchen Aid. Den övre våningen är tillbyggd i början på 2000-talet. Hela huset har varsamt renoverats och tagit hand om. Här är det mesta gjort. Lägg därtill en mycket låg driftkostnad. Husets förbrukning har inte varit högre än ca 18 000 kWh/år. Från det kan man dessutom dra av att jordvärmepumpen är helt nyinstallerad plus en ny solcellsanläggning som förväntas ge ca 11000 kWh. På den stora tomten med sina böljande gräsytor ner mot vattnet finns massor med möjligheter till uteplatser för att hitta sol och skugga, grillplatser vid sjön. Skogsbryn med egna kantareller och bär. För den som vill odla finna många möjligheter och det lilla pumphuset har även fått tjänstgöra som en jordkällare för grönsaker mm. Gårdshuset tjänstgör idag som jakt och fiskerum. Här kan även hundarna från hundgården komma in och värma sig. Uthuset kan ju även bli en trevlig gäststuga eller annan hobbyverksamhet. Värms med en nyinstallerad värmepump. Ord och fina bilder kan aldrig göra Svansö 21 rättvisa. Söndag 25/2 är det visning. Anmälan via hemsidan eller kontakta Patrik Ekman på 0708 12 40 31. Välkommen Hem!

  • Premium
Baronvägen 147, Ljungarum, Jönköpings kommun
  • Idag kl 15:30
Baronvägen 147, Ljungarum, Jönköpings kommun, bild 2
Baronvägen 147, Ljungarum, Jönköpings kommun, bild 3

Baronvägen 147

Lägenhet
Ljungarum, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 950 000 kr
71 m²
2 rum
vån 2/2
3 446 kr/mån
27 465 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2 rok-lägenhet belägen på Baronvägen 147, där du möts av en bostad i helt nyskick och med enastående bekvämligheter. Med sitt generösa och välskötta badrum erbjuder denna bostad inte bara gott om plats utan även möjligheten till en bekväm tvättavdelning, perfekt för den som söker praktiska lösningar i vardagen. Mysig golvvärme i badrum och 5-årig garanti på samtliga vitvaror. Det stilrena köket erbjuder moderna och välvalda detaljer och lämnar inget kvar att önska. Lägenheten har en oslagbar plats i området med en underbar utsikt mot den grönskande fotbollsparken. Att vakna upp till denna vackra vy ger en känsla av lugn och harmoni varje dag. Solstrålarna nås från två håll vid olika delar av dagen då bostaden har en balkong både åt nordöst och sydväst. Denna bostad är en del av en stabil förening som prioriterar sina medlemmars behov och bekvämlighet. Med en garanterad garageplats för varje medlem erbjuds både trygghet och bekvämlighet för bilägare. För den som gillar att odla och njuta av naturen finns möjligheten till en egen odlingslott på området. Här kan gröna fingrar utforska sin passion för trädgårdsarbete och skapa en oas av grönska och blommor. Området är perfekt beläget med närhet till både skog och allmänna kommunikationer, vilket ger en utmärkt balans mellan stadsliv och naturupplevelser. Med bekvämt avstånd till både grönområden och stadens puls finns här något för alla smaker och intressen. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en dröm för den som söker en kombination av bekvämlighet, stil och närhet till natur och stadsliv. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hem på Baronvägen 147.

  • Premium
Orangerivägen 14, Mariebo, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Orangerivägen 14, Mariebo, Jönköpings kommun, bild 2
Orangerivägen 14, Mariebo, Jönköpings kommun, bild 3

Orangerivägen 14

Villa
Mariebo, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
5 750 000 kr
164 + 10 m²
7 rum
755 m² tomt

Ett modernt hem byggt 2004 och smakfullt tillbyggt 2010 med en rymlig entré och ett vardagsrum med god takhöjd. Arkitekturen på tillbyggnaderna, skapad av samma arkitekt som ritade husen, genomsyrar varje detalj och framförallt dess genomtänkta fönstersättning som stämmer överens med originalutförandet. Det nytillkomna vardagsrummet låter gränsen mellan ute och inne suddas ut, detta tack vare det tilltalande skjutpartiet, Hajom, som öppnar upp mot det härliga soldäcket i sydväst. Denna bostad är verkligen ett hem där alla familjemedlemmar trivs. På entréplan finns en generös entré med god förvaring. Uppskattad rymd mellan kök, matplats och vardagsrum. I vardagsrummet/matplatsen finns den värmande braskaminen. Vidare på detta plan finns ett sovrum som även har nyttjats som lekrum under åren. Tvättstuga/groventré och ett badrum. Stilrent badrum med mosaik på golvet och vitt kakel på väggarna. Övervåningen blir familjens privata plan. I mitten av detta plan finns ett allrum som har varit familjens TV-rum och en plats där familjen har samlats under åren. Här finns tre praktiska sovrum, en klädkammare och ett badrum. Badrummet har ett tidlöst utförande med svart klinker och vitt kakel. Badrummet är utrustat med både dusch och badkar, samt ett extra stort italiensk handfat. På Orangerivägen lever ni nära naturen med dess rofyllda fågelkvitter och rika djurliv. Likaså har nuvarande ägare maximerat trädgården för att skapa en uppskattad rumsindelning och insynsskydd av grönskande växtligheter. Tomten är alldeles lagom stor och blir samtidigt lättskött. Här finns gräsytor för lek, gott om parkering, samt uteplatser i öster-, söder- och västerläge för att njuta av solens strålar från vår till höst. Att bo på Orangerivägen innebär att bo mitt emellan de bästa världar. Ett kort avstånd till citypulsen och en kort promenad till rekreation i fantastiska Vattenledningsområdet med strövområde, vacker natur, som även blev utsett till ett naturreservat under 2023. Här finns även tillgång till uppskattade grillplatser som blir ett perfekt utflyktsmål under helgerna, och strax ovanför huset finns en lekplats som är barnens favorit. Vattenledningsområdet är barnvänligt och tryggt att växa upp i, samtidigt det slår en hur tyst det är här. Lugn "lära-sig-cykla-vänlig” gata. Här finns närhet till bra bussförbindelse, Stadsparken, ICA och postombud på Gräshagen. Inom kort avstånd finns även Mariebos förskola samt Gräshagsskolan. Med sitt fördelaktiga läge finns möjlighet att välja mellan Vätterstranden, Västersjön eller Axamo, när sommarens svalkande dopp är aktuella. I Axamo har ni även fina motionsslingor och en swimrun-bana. Ja listan kan verkligen göras lång kring alla fördelar med detta tilltalande hem och sitt förträffliga läge. Missa därför inte inplanerade visningar. Välkommen hem!

  • Premium
Sjöhultsvägen 20B, Taberg, Jönköpings kommun
Sjöhultsvägen 20B, Taberg, Jönköpings kommun, bild 2
Sjöhultsvägen 20B, Taberg, Jönköpings kommun, bild 3

Sjöhultsvägen 20B

Villa
Taberg, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 875 000 kr
157 + 154 m²
9 rum
701 m² tomt

Här ryms verkligen den stora familjen samtidigt som det finns gott om plats för att bjuda hem släkt och vänner. Genomgående en ljus och välskött standard. Eftersom villan är fördelad på tre plan finns det ytor som inte alla villor kan erbjuda. Njut av tre sällskapsrum, två helkaklade badrum plus ett extra duschrum med ingång till bastu. Det finns hela fem sovrum på entréplan/övervåning. Köket är stort och luftigt med öppen planlösning in mot vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till altan med tillhörande soldäck. Perfekt plats för att njuta av eftermiddagssolen. Källaren bjuder på stora förrådsutrymmen och separat tonårs-/gästavdelning om så skulle önskas. I Taberg finns både Coop och ICA, café Rosetten, god kommunikation med både tåg och buss, samt skola och förskola. Stort mervärde är Tabergstoppen med café och minigolf samt bad i Tahesjön. Är det redan intressant kan ni anmäla ert intresse så hålls ni löpande updaterade om nästa steg. Välkommen hem!

  • Premium
Veragatan 10, Gräshagen, Jönköpings kommun
Veragatan 10, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 2
Veragatan 10, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 3

Veragatan 10

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 500 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 9/9
2 578 kr/mån
36 145 kr/m²

Välplanerad planlösning om 41,5 kvadratmeter med genomtänkta renoveringar. Toppskick och inflyttningsklar lägenhet. Att bo högst upp på våning 9 innebär ett lugn med fantastiska vyer och helt insynsskyddat läge. Välkomnande och rymlig hall, stilrent helkaklat badrum från , rymligt kök från i vitt med fina materialval. Här slås man direkt av dem vackra vyerna. Vardagsrummet är luftigt och ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet är fantastiskt. Här finns det plats för soffgrupp, tv-möblemang och säng. Härifrån nås även lägenhetens balkong som vetter mot soliga söder och helt utan insyn. I hallen finns även goda förvaringsytor i form av en klädkammare. Läget på Gräshagen är riktigt bra, här finns närhet till allt som önskas inom gång- och cykelavstånd. I närheten finns grönskande natur med härliga skogspromenader och Vattenledningsparken. Mataffär utmed Lovisagatan och busshållsplats någon minut bort. Här bor du lugnt, men ändå med direkt närhet till all service och Jönköpings utbud av affärer, cityliv och högskola. Bostadsrättsföreningen är välskött och förvaltas av HSB. Här bor du bekvämt i stabil förening med en hög boendestandard. Den låga månadsavgiften om 2455 kr inkluderar värme, vatten, tv, internet (Telia 100/100) samt bostadsrättstillägg. Genomgående vattenburen värme i hela bostaden.

  • Premium
  • Hiss
Getingaryd Rastaborg 1, Gränna, Jönköpings kommun
Getingaryd Rastaborg 1, Gränna, Jönköpings kommun, bild 2
Getingaryd Rastaborg 1, Gränna, Jönköpings kommun, bild 3

Getingaryd Rastaborg 1

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 350 000 kr
109 m²
5 rum
1 830 m² tomt

Välkommen till Getingaryd Rastaborg 1 i Uppgränna - en nyrenoverad och tillbyggd villa med närhet till naturen. Här har inget lämnats åt slumpen - allt är väl genomtänkt och planerat. Ljus och luftig planlösning med fyra gedigna sovrum, allrum samt kök med matplats. På baksidan och gaveln av villan finns en väl tilltagen uteplats i söder och västerläge med en vedeldad bastu och terasspool som är isolerad för vinterbruk. En villa som måste upplevas på plats. Välkommen på visning!

  • Premium
Norgårdsplan 8, Torpa, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Norgårdsplan 8, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Norgårdsplan 8, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Norgårdsplan 8

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 600 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 146 kr/mån
26 016 kr/m²

Välkommen till Norgårdsplan 8 på Torpa i Jönköping! Denna härliga lägenhet på andra våningen erbjuder en perfekt kombination av komfort, stil och bekvämlighet. Stig in i detta charmiga hem och bli omedelbart förtrollad av den eleganta fiskbensparketten som pryder vardagsrummet. Den vackra parketten ger en känsla av lyx och ger en varm atmosfär till rummet, perfekt för mysiga stunder. Ljuset strömmar in genom de stora fönstren och leder dig ut till den underbara balkongen som vetter mot väster. Här kan du njuta av solnedgångar och avkopplande stunder medan du tar in den friska luften och den vackra utsikten. Denna lägenhet erbjuder även en praktisk planlösning med sina 61,5 kvadratmeter och två rum och kök. Perfekt för den moderna livsstilen! Lägenheten har några år på nacken och en viss modernisering kan behövas men absolut inget som måste göras direkt eller några större investeringar! Brf Masen 11 har två uppgångar med totalt 21 bostadsrätter. En låg belåningsgrad och väl underhållen fastighet lägger grunden för ett tryggt boende. Omgärdad av lummiga villakvarter, bor du i en lugn miljö men samtidigt en stadsdel full av liv med mängder av bekvämligheter bara några minuters promenad bort. Här rör du dig smidigt mellan grönområden vid Friaredalen och Jordbrovallen, kaffe på Lindströms konditori och flertalet restauranger på Torpa. Välsorterad matbutik fem minuter bort och smidiga busskommunikationer som tar dig över hela Jönköping. Välkommen till Torpa!

  • Premium
  • Balkong
Nyproduktion med design, kvalité och standard utöver det vanliga med solcellspaneler!, Habo, Habo kommun
  • 15 lediga bostäder

Nyproduktion med design, kvalité och standard utöver det vanliga med solcellspaneler!

Villa
Habo, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
fr. 2 595 000 kr
120-135 m²
6 rum
4 695 kr/mån

Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär, traditionell träfasad med moderna stora fönsterpartier och egen solcellsanläggning. Panghus erbjuder hus med en genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. vattenburen golvvärme, stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktiva Franke. Ett badrum på vardera plan, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter samman i en öppen planlösning där det bjuds på ett underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – här skapas härlig genomsikt och stor rumskänsla. 4 sovrum och allrum på båda våningsplanen! Det som är standard i ett Panghus är ofta dyra tillval hos andra, om det ens finns som tillval. Husen är ritade av, en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarson. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkerhet och med stora fönsterpartier. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening. Solceller ingår kostnadsfritt vilket tillgodoser en stor del av den årliga energiförbrukningen! Miljövänligt och ekonomiskt! I Panghus TRYGGHETSPAKET kommer du som köpare ges flertalet garantier för en trygg övergång från ditt nuvarande till nya boende. Läs mer under Dokument och "Panghus Trygghetspaket" Gör din intresseanmälan redan nu för att erhålla din plats i kön vid säljstarten som planeras under tidig höst. Bostäderna fördelas strikt enligt kölistan till fasta priser och enligt principen ”först-till-kvarn”.

  • Nybyggnadsprojekt
Södergatan 16, Jönköping, Jönköpings kommun
Södergatan 16, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Södergatan 16, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Södergatan 16

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 500 000 kr
120 m²
4 rum
vån 1/2
8 688 kr/mån
29 167 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem, där komfort och stil möts på ett fantastiskt sätt! Denna rymliga bostadsrätt på 120 kvm erbjuder en exklusiv livsstil och ett centralt läge som du bara drömt om. Hemtrevligt Vardagsrum med Kakelugn: I det generösa vardagsrummet möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Här finner du en vacker kakelugn som inte bara skapar en mysig känsla, utan även ger en extra touch av charm och karaktär till rummet. Det är den perfekta platsen att umgås med familj och vänner eller koppla av efter en lång dag. Ljust och Modernt Kök: Det ljusa och moderna köket är utformat för både funktionalitet och estetik. Här kan du enkelt förbereda läckra måltider samtidigt som du har en naturlig flöde in mot vardagsrummet. Kvalitativa vitvaror och generöst med arbetsytor gör köket till en dröm för matlagningsentusiaster. Inglasat Uterum: Njut av naturen och frisk luft året runt i det inglasade uterummet. Här kan du skapa ditt egna lilla oas, perfekt för avkoppling, läsning eller sociala stunder. Sovrum för Lugn och Ro: De tre sovrummen är alla utformade med fokus på avkoppling och vila. Centralt Läge: Beläget på markplan erbjuder denna bostadsrätt både bekvämlighet och tillgänglighet. Med närhet till shopping, restauranger och kollektivtrafik blir din vardag både smidig och effektiv

  • Premium
Riddersberg 27, Jönköping, Jönköpings kommun

Riddersberg 27

Fritidshus
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 000 000 kr
67 m²
2 rum
812 m² tomt

Alla drömmer om sin alldeles egen oas, en plats där man kan fly vardagens stress och alla måsten. Nu kan ni säkra upp detta och få njuta av en trivsam plats i vacker omgivning. Här finns en bekväm sommarstuga med tillhörande en båtplats vid flytbrygga. Ett stort mervärde är att stugan bara är ett stenkast från Jönköping. Det innebär att stugan kan nyttjas smidigt och spontant utifrån väder och vind. Likaså blir cykeln ett alternativ för den som bor i Jönköping-, Huskvarna- eller Tenhultsregionen. Bussmöjlighet finns också från Rogberga Kyrka. I Riddersberg har ni tillgång till fin natur och inbjudande omgivningar, badplats, lugnet och alla andra mervärden som ett lantligt läge bidrar till. I detta fall köper ni en byggnad på ofri grund, dock ägs marken gemensamt av stugföreningen, vilket ger en lägre kostnad och ett stabilt ägande. Det innebär att det inte är ett traditionellt arrende där en privatperson/företag äger marken och har ett egenintresse i marken. I stugföreningen blir du medlem i när du köper byggnaden. Välkommen hem

  • Plus
Traversvägen 18 lgh 1103, MÅNSARP, Jönköpings kommun
Traversvägen 18 lgh 1103, MÅNSARP, Jönköpings kommun, bild 2
Traversvägen 18 lgh 1103, MÅNSARP, Jönköpings kommun, bild 3

Traversvägen 18 lgh 1103

Lägenhet
MÅNSARP, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
82,3 m²
4 rum
vån 2/2
6 883 kr/mån

Är du nyfiken på våra bostäder i Månsarp? Kontakta Svensk Fastighetsförmedling eller anmäl ditt intresse i formuläret nedan – så blir du kontaktad! Månsarps Ängar är redan inflyttningsklart och nycklarna finns redo för er! Köp nyproduktion på ett tryggt och respektfullt sätt. När du köper bostad av GBJ Bygg har du en extra trygghet vilket medför en möjlighet att skjuta upp ditt tillträde upp till ett helt år om du inte lyckas sälja ditt befintliga boende. Likaså har GBJ Bygg RÄNTESÄKRAT föreningen vilket innebär att de garanterar månadsavgiften i förhandsavtalet under ett års tid. Läs mer på följande länk, https://www.gbjbygg.se/inbyggd-trygghet/ . Flerfamiljshusen i Månsarp är två vinkelhus med tre lägenheter på varje plan. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i den gröna omgivningen. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum och kök, ca 67 och 83 kvadratmeter. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså ett förråd. Det blir totalt tolv lägenheter i olika storlekar. I kvarteret kommer det att finnas gott om grönytor, växthus och en väl tilltagen gemensamhetsyta, strategiskt placerad i mitten av området. Parkering av både bil och cykel finns i nära anslutning till de båda flerfamiljshusen. Den inre delen av området blir fri från biltrafik och skall erbjuda mötesplatser av olika slag samt exempelvis odlingsplatser för de boende. Hållbar inredning med högklassig finish Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Väggarna är som standard vitmålade och du kan sätta din personliga prägel genom att välja till andra färger, fondtapeter och mer. Du har även möjlighet att välja exempelvis vitvaror och kulör på köksluckor med mera genom vårt tillvalssortiment!

  • Premium
Blåvingevägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Blåvingevägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Blåvingevägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Blåvingevägen 6

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 300 000 kr
114 + 114 m²
6 rum
770 m² tomt

Denna villa är lika stabil som smakfull. Här bjuds det på en bostad som har en genomgående röd tråd, ljust och tilltalande, där nästa ägare kommer kunna flytta rakt in och bo riktigt bra dag ett. Villan har en stilren interiör som matchar den tidlösa exteriören. Disponeringen passar barnfamiljen som ställer krav på bra sovrum, likaså familjen som önskar gästrum/kontor. Entréplanet har en trivsam planering med vardagsrum och kök i ena delen av huset med utgång till altanen. I andra delen finns tre bra sovrum med helkaklat badrum. Källarplan har ett generöst allrum med öppen spis, stort förråd, sovrum, tvättstuga och dusch/bastu. Via det andra förrådet finns utgång till det vidbyggda garaget. Här bor man med en uppskattad närhet till naturen, Öxnegården med dess rofylld löparspår och utergym, busshållsplats och cykelavstånd till tågstation och Huskvarnas centrum. Välkommen hem!

  • Premium
Värnhemsvägen 62, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Mån 1 apr kl 11:00
Värnhemsvägen 62, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Värnhemsvägen 62, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Värnhemsvägen 62

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 495 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 463 kr/mån
22 148 kr/m²

Välkommen till Värnhemsvägen 62 på Fagerslätt, trivsams tvåa om 67,5 kvm. Här bor ni med villakänslan men också de bekvämligheterna som bostadsrätten för med sig. Egen entré, uteplats med trädäck och egen trädgård blir en del av den trivsamma villakänslan Välplanerade kvadratmetrar präglar bostaden och erbjuder rymliga ytor för sociala tillställningar. Ett modernt inrett och välutrustat kök. Vardagsrummet är generöst tilltaget och likaså är sovrummet rejält, extra plus också för goda förvaringsutrymmen och den obefintliga insynen. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Här bor du i populärt och lugnt område. Välskött förening med trivsam omgivning där varje lägenhet har nära till grönska samt tillgång till flertalet gemensamhetsutrymmen i form av samlingslokal, övernattningsrum, bastu samt utrymme där föreningen tillhandahåller trädgårdsredskap för utlåning till bostadsrättsinnehavare. Trivsam innergårdsmiljö med upplysta gångvägar, sittplatser och fin grönska. I omgivningen finns även lekplats, basketplan och grönytor. Tryggt och bekvämt! På Fagerslätt bor man naturskönt och "på landet" samtidigt som man har närhet till skol- och barnomsorg och goda kommunikationer med busshållsplats 250 meter från bostaden. IKHP:s anläggning med motionsspår och skidspår vintertid ligger en kort promenad från ytterdörren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
Klostergatan 37, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
  • Mån 1 apr kl 13:00
Klostergatan 37, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Klostergatan 37, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Klostergatan 37

Lägenhet
Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 300 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3
3 493 kr/mån
38 333 kr/m²

På tredje våningen finner du denna rymliga tvåa med en smart planlösning som skapar en bekväm och luftig atmosfär. Lägenheten blickar ut över en lugn innergård och erbjuder det ideala utrymmet för ett harmoniskt boende. Bostaden bjuder på en härlig balkong mot föreningens gård samt utan någon insyn. Trivsamt vardagsrum med bra sällskapsytor med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Köket är välplanerat med gott om förvaring, bra arbetsytor och utrymme för stora middagssällskap. Trivsamt sovrum, praktisk klädkammare med gott om förvaring samt ett rymligt badrum med tvättmaskin. Stig utanför dörren och upptäck föreningens idylliska innergård, en plats där lugnet infinner sig och gemenskap trivs. Inom föreningen väntar även en nyligen renoverad relaxavdelning, hobbyrum och en föreningslokal för sociala sammankomster. Praktiska tvättstugor finns strategiskt placerade i trapphusen, och varje lägenhet åtnjuter tillgång till ett rymligt förråd. Närområdet avslöjar ett bekvämt nätverk av restauranger, livsmedelsbutiker, apotek och vårdcentral, vilket ger dig alla bekvämligheter på bekvämt avstånd. Hjärtat av Jönköping ligger endast några minuter bort, och för de som föredrar att undvika trötta ben finns närliggande busskommunikation. För naturälskaren erbjuds vackra grönområden i närheten, med möjligheten till en avkopplande promenad runt Munksjön som en alltid tillgänglig möjlighet. Välkommen till din nya bostad där både komfort och harmoni står i fokus. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Linnégatan 17, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Mån 1 apr kl 11:40
Linnégatan 17, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Linnégatan 17, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Linnégatan 17

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 900 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2
6 691 kr/mån
20 430 kr/m²

Fantastisk trea med alla rätta förutsättningar för att trivas i bostaden. Ljus, rymlig och med god planlösning. Här erbjuds en välplanerad bostad med noga utvalda materialval i klassisk skandinavisk stil med ekparkett och ljus färgsättning. Lägenheten har två fina sovrum, stort badrum med tvätt-del, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där generösa ytor inbjuder till samvaro och gemenskap. Från vardagsrummet nås utgång till balkongen i nordvästligt läge med kvällssol. Fastigheten från 1911 totalrenoverades 2011 i samband med ombildning och har en hög standard både i såväl utförande som materialval. Till lägenheten hör ett stort förråd i källarplanet på ca 18 kvm, nästan som ett hobbyrum. I grannbyggnaden finns även gemensamma utrymmen som en samlingslokal som man kan låna för egna tillställningar Här når ni det mesta på gångavstånd, såväl skola, affärer, bibliotek, vårdcentral, apotek bra kommunikation som härlig natur med promenadstråk. En promenad på tio minuter och du är vid vätterstranden.

  • Premium
Wilhelm Thams väg 4, Huskvarna, Jönköpings kommun
Wilhelm Thams väg 4, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Wilhelm Thams väg 4, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Wilhelm Thams väg 4

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
2 750 kr/mån
18 426 kr/m²

Välkommen till Wilhelm Thams väg 4,Bekvämt belägen en trappa upp ligger denna fina tvåa med härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Här bor du i ett lugnt område med villakänsla där du kan njuta av fördelar så som stor gemensam trädgård. Perfekt för sommarens grillkvällar eller lata dagar i solen! Längtar du efter citypuls så tar du dig enkelt till Huskvarna centrum genom en kort promenad eller cykeltur. Vill du istället ta dig in till Jönköpings centrum så avgår både buss och tåg från närliggande hållplatser. Själva bostaden är i gott skick och erbjuder tidlösa materialval, härlig balkong och tilltalande planlösning. Gott om förvaring finns både i lägenheten och i förråd på vind och entréplan. Föreningen är mycket välmående som har stambytet gjort, fönsterbyte genomfört 2016 och fiber via Wetternet är indraget i fastigheten. Trots stora investeringar betalar medlemmarna låga avgifter. P-plats med motorvärmare finns att hyra direkt vid inflyttning för endast 75 kr/mån.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 94