Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Guldsmeden 2, Sandön, Piteå kommun

Guldsmeden 2

Fritidshus
Sandön, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
650 000 kr
2 rum
2 064 m² tomt

Med bara 10-15 minuters båtfärd från stan kan du njuta av tystnaden och lugnet som infinner sig på denna idylliska ö Gludsmeden. Här nås du av solens strålar hela dagen och ett svalkande dopp i havet är bara några meter bort. Total avkoppling, långt ifrån stress och förpliktelser samtidigt som du med några minuters båtfärd tar dig till Sandön eller Borgaruddens camping där du har förnödenheter nära till hands. På fastigheten uppfördes under slutet av 1960-talet en charmig sommarstuga med en glänsande vattenvy. Stugan inrymmer idag ett kök där du med hjälp av gasol kan använda både kylskåp och kokplattor. I allrummet kan du mysa framför den tända brasan eller bara njuta av utsikten från matbordet. I alkoven finns det plats för två bäddar och på loftet finns det ytterligare en sovplats. För den större familjen eller för de övernattande gästerna finns det en praktisk sovbod med fyra bäddar för att alla ska kunna trivas! Intill stugan finns en solcell som genererar ström till både belysning och exempelvis en 12 volts tv. På den rymliga dock lättskötta tomten står även en nyare bastutunna, ett utedass och en timrad vedbod. Missa inte chansen att förvärva denna skärgårdsidyll och anmäld dig till visningen redan idag där vi tar dig med båt från Renöhamn till ön Guldsmeden!

Brännbergsgatan 16, Skuthamn, Piteå kommun

Brännbergsgatan 16

Villa
Skuthamn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 600 000 kr
103 + 60 m²
4 rum
1 255 m² tomt

Välkommen till Brännbergsgatan 16 och denna praktiska enplansvilla med fin tomt i området och perfekt solläge i sydväst mot baksidan! Huset inrymmer totalt tre sovrum, två fina badrum och rymligt kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Tomten är väl tilltagen med planteringar, äppelträd, altan mm. Bra förrådsutrymmen finns både i hus och i fristående förrådsbyggnad. I Skuthamn bor du med närhet till vatten, badplats och natur! På bekvämt cykelavstånd finns även Munksund med skola, förskola, butik, idrottsanläggning mm.

Skiffervägen 30, Rosvik, Piteå kommun
 • Tis 30 jul kl 16:30

Skiffervägen 30

Villa
Rosvik, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 695 000 kr
139 + 23 m²
4 rum
570 m² tomt

Med bästa läget på Skiffervägen hittar man denna trevliga suterrängvilla! Här bor du på en lugn, barnvänlig gata och en hörntomt med fritt läge med skogen runt husknuten. Baksidan har ett klockrent sydväst-läge och en trevlig vy mot viken - här kan du sola ostört samtidigt som barnen leker på gräsmattan! Intill fastigheten ligger gångvägen som på kort promenadavstånd tar dig in till centrala Rosvik med bekvämligheter som bland annat matvaruffär, restaurang, frisör, förskola, skola och sporthall. Småbåtshamn finns också i byn med en populär badstrand på somrarna. Huset har fina ytskikt och trevliga sällskapsytor och tack vare den utbyggda hallen finns nu gott om plats för alla ytterkläder. Från hallen har man även en praktiskt ingång till det integrerade garaget - tänk vad bekvämt att bara kunna gå med matkassarna direkt in i huset! Idag finns tre sovrum men för den familj som har behov av ett till går det enkelt att skapa ett fjärde av det rymliga vardagsrummet. Från vardagsrummet har du utgång till den mysiga inglasade verandan - här kan man sitta och njuta av kaffekoppen från tidig vår till sen höst. Mitt i huset står en kamin som tillsammans med luftvärmepumpen hjälper till med att hålla nere driftskostnaderna. Härifrån tar du dig snabbt ut på E4:an med bra pendlingsavstånd med både buss och bil till såväl Piteå som Luleå. Huset är dessutom Varudeklarerat och genom försäkringen får både säljaren och du köpare ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Prästgårdsgatan 11, Centrala Stan, Piteå kommun

Prästgårdsgatan 11

Övrigt
Centrala Stan, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
7 500 000 kr
437 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva detta läckra lägenhetshus som potentiellt skulle kunna bli Piteås mest exklusiva lägenheter. Byggnaden rymmer i dag 10 lägenheter fördelat om 7 st 2:or, 1 st 3:a, 2 st 1:or. Säljarens uppskattade uthyrningsbara yta är ca. 452 m². Utformningen är något utöver det vanliga där vissa av lägenheterna har upp till 4 meters takhöjd och en med ett läckert sovrum i etage. Stilen interiört i de lägenheter med större färdigställande grad har en exklusiv stil med snickarbyggda detaljer som bröstpanel och går väl i hop med husets övriga karaktär. Byggnaden har genomgått omfattande renovering och byggts om till nuvarande utformning under de senaste åren. V/A, el, värme, ventilation mm. är nytt och kvar att färdigställa är till stor del ytskikt, kök och badrum. Till vissa av lägenheterna finns material så som klinker och köksinredning som kan användas till färdigställandet. Huset värms med fjärrvärme och varje lägenhet är förberett för separat elmätare och el-golvvärme i badrum. Fastigheten har med sin belägenhet mitt i centrala stan ett mycket attraktivt läge och därmed låg risk för vakans och med dess unika och exklusiva utformning samt en större andel 2:or så finns dessutom en god möjligt att ta en hyra enligt det högre skiktet av marknadspris. Det finns även potential för fastigheten att genomgå en omvandling där varje lägenhet kan säljas separat som bostadsrätter. En framgångsrik omvandling skulle kunna öka fastighetens totala värde avsevärt. Se bifogad planskiss för en uppfattning av lägenheternas utformning. Kontakta ansvarig mäklare för frågor eller för att boka visning.

Långnäsvägen 1760, Arnemark, Piteå kommun
 • Idag kl 11:00

Långnäsvägen 1760

Gård/Skog
Arnemark, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 995 000 kr
80 + 69 m²
4 rum
3,2 ha tomt

Välkommen till byn Selsborg och denna gård som ligger på en egen udde i natursköna Piteå älvdal. Gården ligger 24 kilometer norr om Piteå och 50 kilometer sydväst om Luleå Airport. Närmaste affär och skola ligger 6 km från fastigheten. Gården som uppfördes under slutet av 1800-talet har renoverats varsamt för att bibehålla den tidstypiska charmen med plankgolv, timmerväggar och bland annat tre eldstäder. Markplan är till för att umgås, här finner man det lantliga köket med tillhörande öppen spis, här finns också ett mysigt vardagsrum, också det med järnkamin, badrummet gör markplan komplett. Övervåningen inrymmer två väl tilltagna sovrum samt ett badrum. På gården finner ni en väl tilltagen uthuslänga i gott skick (170 kvm), vinterbonat gårdshus (19 kvm), växthus, några lador, en lekstuga och mängder av bärbuskar och äppelträd. Marken runtom huset består av drygt 3 hektar med ängar och skog och lämpar sig perfekt för odling, självhushåll eller djurhållning, varför inte ett par hästar? Väl ute på gården så badar fastigheten i sol under större delen av dagen, skugga hittar man bäst under lövträden eller äppelträden. Här finns otaliga uteplatser där man kan sitta med kaffekoppen och lyssna på älvens brus. När kylan börjar krypa inpå så kan man kura ner sig i den vedeldade badtunnan. Huset har renoverats med nytt yttertak, ny trossbotten och nya trägolv på bottenvåning, installation av 3-glasfönster, installation av vattenburen värme, värmepump med jordvärme. Visst renoveringsbehov av ytskikt finns fortfarande. Förutom den härliga utsikten det lugn som den porlande älven skänker så är det även bra öring- och laxfiske. Havet (Svensbyfjärden) ligger 15 km nedströms och kan nås med båt. Även jakträtt som omfattar drygt 900 hektar mark medföljer fastigheten. Du bestämmer om din dröm är att använda fastigheten som fritidsboende eller för åretrunt bruk!

 • Plus
 • Uteplats
Sergeantgatan 11, Klubben, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sergeantgatan 11

Villa
Klubben, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 300 000 kr
75 + 25 m²
2 rum
1 081 m² tomt

Välkommen till detta fina fritidshus med året runt-standard som uppfördes 1999. Här har du närhet till bad och allt annat som Piteå Havsbad har att erbjuda men ändå på lagomt avstånd till campingen. Storstugan har fina sociala ytor och rymmer sovrum, badrum med tvättmaskin, samt kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning mot den inglasade altanen. -21 byggde nuvarande ägare gäststugan som också den är åretruntstandard, med både eget kök och badrum, vilket är perfekt för de övernattande gästerna eller tonårsbarnen. Förstås finns också garage! För extra avkoppling finns här både spabad och bastu och vill du ta ett dopp i havet så är stranden endast ett stenkast bort. Oavsett om du väljer att nyttja de som fritidshus eller åretruntboende så är det en fantastisk plats med möjlighet till mängder av aktiviteter får både liten som stor, men också en plats att koppla av om man vill de! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Hemlundavägen 159, Hemlunda, Piteå kommun

Hemlundavägen 159

Villa
Hemlunda, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 980 000 kr
118 + 70 m²
4 rum
1,8 ha tomt

Välkommen till Hemlundavägen 159 och detta mysiga hus som kompletteras med uthyrningsmöjligheter av lägenhet i uthuslängan! Stor fastighet som både inkluderar gårdstomten och ängar lite längre bort. Villan är mysig och inrymmer bland annat ett rymligt kök, vardagsrum och ett sovrum i entréplan. Här finns även badrum med dusch. På övre plan finns ytterligare två fina sovrum och toalett. Källaren är en grovkällare med bland annat förrådsutrymmen och tvättstuga. Uppvärmning med jordvärme! Uthuslängan bjuder på, förutom lägenheten, även gott om förvaringsmöjligheter, bastu med dusch och ett mysigt sommarrum om man vill "flytta ut" till sommarstugan för miljöombyte på semestern. Ett stenkast bort ligger den fina badviken med sandstrand, långgrund och perfekt för de små badfantasterna! Tomten upplevs lummig och insynsskyddad och här finns även uteplats med spabad och pergola, ett kallgarage/förråd med carport mm.

Sörvägen 696, Lillpite, Piteå kommun
 • Tis 30 jul kl 15:30

Sörvägen 696

Fritidshus
Lillpite, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
395 000 kr
45 m²
2 rum
1 636 m² tomt

Har du drömt om att kunna komma till en plats utan stress och vardagsbekymmer. En plats utan störande billjud och stadsbrus. En plats där allt handlar om naturen, fågelkvitter och porlande vatten? Då vill jag välkomna dig till denna unika och underbara fastighet i närheten av Lillpiteälven. Här handlar allt om enkelhet i sin bästa form, fint paketerat med underbara omgivningar och en fantastisk natur. Här hör du älven porla en lite bit bort och den insynsskyddade gården omgärdas av skogsmark utan synliga grannar, likt en egen oas i skogen. Stugan är renoverad interiört med nya ytsikt från tak till golv och ett nytt moderna kök är installera. I samband med detta som är också elen omdragen i hela sugan. Du rymmer kök med matplats, ett vardagsrum samt ett sovloft. Förstås går vardagsrummen också nyttja som sovrum. Du har den timrade förrådsboden som också har ett enklare gästrum i framkant om fler sovmöjligheter behövs, men dock i äldre standard och som i dag saknar el. I omgivningarna har du närhet till fiske och bärplockning och behöver du handla så finns Ica lanthandel endast några minuter bort. Det här är den perfekta platsen för återhämtning av en annars stressig vardag. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Grannäsvägen 90, Jävrebyn, Piteå kommun

Grannäsvägen 90

Villa
Jävrebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 095 000 kr
69 m²
3 rum
1 385 m² tomt

Välkommen till Grannäsvägen 90 och denna vackert belägna fastighet med utsikt över havet! Villan i 1 ½-plan inger en mysig och ombonad känsla med en dos av mycket charm och passar lika bra som året-runt boende eller som fritidshus beroende på vad som önskas. Hjärtat i huset är det renoverade köket med luckor i en fin mörkblå färg - här finns plats många när det vankas middagsbjudningar! Från köket nås den trevliga altanen där du kan njuta av ditt morgonkaffe medan du sveper in den friska havsbrisen. Entréplan bjuder även på vardagsrum och badrum medan de två sovrummen inryms avskilt på övre plan. I Jävre finns bekvämligheter som förskola, skola, mataffär, bensinmack, restaurang samt populära "Bea's Rökeri & Hamncafé" som erbjuder både café, nyrökt fisk och aktiviteter under sommarsäsongen. Om du inte vill ta bilen är det nära med båten till såväl Piteås vackra skärgård som till nöjen på Pite havsbad och stadens puls. Låter detta intressant? Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Fagerviksvägen , Svensbyn, Piteå kommun
Fagerviksvägen , Svensbyn, Piteå kommun, bild 2
Fagerviksvägen , Svensbyn, Piteå kommun, bild 3

Fagerviksvägen

Tomt
Svensbyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
500 000 kr

Missa inte denna möjlighet att förvärva din drömtomt! Nu har vi nöjet ett förmedla 24 tomter på ett nytt, fantastiskt bostadsområde på bara 10 minuters bilfärd från centrala Piteå. Tomterna är väl tilltagna på ca. 1200 -1800 kvadratmeter och befinner sig på fantastiska sollägen. Från strandlinjen och upp till högsta punkt på området är det cirka 24 meters höjdskillnad vilket ger underbar vy även för tomterna i bakre led. Även byggrätterna är generösa och byggytan får vara hela 250 kvadratmeter på alla tomterna, första rad mot vattnet får bygga i ett plan och de andra får bygga i två plan. Tomterna befinner sig i "LIS-område" vilket innebär ett sänkt strandskydd så att tomterna kommer extra nära vattenlinjen. För mer information så finns detaljplan bifogat. Området är planerat på ett bra sätt för att skapa luft och rymd, här domnierar grönytorna, åkermark och vattenbilden synfältet. Utöver tomtkostnaden så tillkommer 270 000 sek i samfällighetsavgift, i denna ingår vatten, avlopp, vägar samt gemensam mark så som gräsytor och den härliga sandstranden. I planen godkänns även anläggande av båtbryggor vilket samfälligheten kan anlägga i framtiden och på bara minuters båtfärd så finner man alla fina utflyktsmål efter Piteälven men också centrala Piteå. Läget kan knappast bli bättre och Svensbyfjärdens vattenspegel samt skog och åkermark ger fantastisk vy och skänker ett lugn över området, inte underligt att många har valt att belägga sina sommarbröllop här! På bekvämt cykelavstånd finns fina strövområden men också Lindbäcksstadion med utförsåkning, längdåkning och andra nöjen, även Svensbyn med skola och förskola finns på bara minuters cykelavstånd och såklart även pittoreska Svensbylidja. Den nyligen anlagda cykelvägen går hela vägen in till Piteå. Pendlingen in till centrala Piteå är enkel men också snabbt ut på e4an mot Skellefteå och Luleå. Tillträde till tomterna kommer att ske i månadsskiftet Januari/Februari 2025 men det kan finnas möjlighet till tidigare tillträde beroende på anläggning av infrastruktur i området. Kvällssolen på området går inte av för hackor så känn er välkomna att besöka fastigheten på kvällstid för att själva få en översikt av detta fantastiska område. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig mäklare. Prislista (tomtkarta med beteckningar finns längst ner i annons) Svensbyn 2:19 Pris 1 500 000 sek. SÅLD Svensbyn 2:20 Pris 1 500 000 sek. Svensbyn 2:21 Pris 1 500 000 sek. Svensbyn 2:22 Pris 1 500 000 sek. RESERVERAD Svensbyn 2:23 Pris 1 500 000 sek. Svensbyn 2:24 Pris 1 200 000 sek. Svensbyn 2:25 Pris 1 200 000 sek. Svensbyn 2:26 Pris 1 200 000 sek. RESERVERAD Svensbyn 2:27 Pris 1 200 000 sek. Svensbyn 2:28 Pris 900 000 sek. Svensbyn 2:29 Pris 900 000 sek. Svensbyn 2:30 Pris 900 000 sek. Svensbyn 2:31 Pris 700 000 sek. RESERVERAD Svensbyn 2:32 Pris 700 000 sek. Svensbyn 2:33 Pris 700 000 sek. Svensbyn 2:34 Pris 500 000 sek. Svensbyn 2:35 Pris 500 000 sek. Svensbyn 2:36 Pris 500 000 sek. RESERVERAD Svensbyn 2:37 Pris 500 000 sek. Svensbyn 2:38 Pris 500 000 sek. Svensbyn 2:39 Pris 500 000 sek. Svensbyn 2:40 Pris 500 000 sek. Svensbyn 2:41 Pris 500 000 sek. Svensbyn 2:42 Pris 500 000 sek.

 • Premium
JÄCKVIK 1:292 , Arjeplog, Arjeplogs kommun
JÄCKVIK 1:292 , Arjeplog, Arjeplogs kommun, bild 2
JÄCKVIK 1:292 , Arjeplog, Arjeplogs kommun, bild 3

JÄCKVIK 1:292

Tomt
Arjeplog, Arjeplogs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
995 000 kr
761 m² tomt

Välkommen till Jäckvik och denna trevliga tomt i toppläge! Tomten är belägen på höjd med fint sydvästläge vilket ger sol under större delen av dagen samt magnifik utsikt mot fjället. Skoterlederna är bokstavligen runt knuten och såväl skidor som vandring är i världsklass! Hornavan erbjuder fiske men också härliga utflykter med båt, på tal om fiske så finns det hundratals sjöar och vattendrag med ädelfisk i närmiljön. Ica-butiken i samhället gör livet enkelt och pendling via fina vägar till nord Norge men också till kuststäderna i Sverige. Byggrätten på tomten innebär att byggnadsarea får uppgå till 25% av tomtytan vilket i det här fallet innebär ca. 190 kvadratmeter byggyta. Nockhöjden får vara 6.5 meter vilket även gör det möjligt att bygga i två plan. Bifogat finner ni plankarta för området. Den första anslutningsavgiften på 106 000 kr är betald vilket avser kommunalt vatten och avlopp så det som tillkommer vid köp är anslutning för el samt inkopplingsavgiften för vatten och avlopp. Vägar i området är under uppförande men det går bra att åka ut till tomten och gå på den. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
Hägnanvägen 11, Sjulsmark, Piteå kommun

Hägnanvägen 11

Villa
Sjulsmark, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 395 000 kr
115 + 50 m²
6 rum
1 056 m² tomt

Varmt välkommen till Hägnanvägen och denna fantastiska familjevilla på barnvänlig gata. Här har du gångavstånd till både förskola, skola och mataffär med självservice dygnet runt. Byn erbjuder goda möjligheter till jakt, fiske och friluftsliv. Elljusspåret med fina skidspår vintertid ligger i nära anslutning till kvarteret och för den aktive finns sporthall med organiserad gruppträning och gym. Till barnfamiljernas stora glädje finns Ollesbacken med bemannad lift vintertid och sommartid så har du endast några kilometer till Brännträsks vackra badplats. Huset har i dag 4 sovrum, men för den som prioriterar garage så går det fjärde sovrummet att återställa till garage. Interiört möts du av en öppen och luftig planlösning, men kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Här har du också den fina Tulikivi kaminen som inte bara ger en härlig värme utan som också bidrar till att sänka driftskostnaden. Många renoveringar är gjorda som nytt yttertak ca. -15 och nyare 3-glasfönster bara för att nämna några. Du har en tilltagen tomt med fri baksida mot skogen som rymmer både lek och aktiviteter men även ett trädgårdsintresse. Du har dessutom en fristående bastu med vedeldat aggregat där du kan koppla av efter en stressig arbetsdag. Det perfekta pendlingsavståndet till både Luleå och Piteå gör detta till en lantdröm för både liten och stor. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
LÅNGNÄS 1:20 , Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun

LÅNGNÄS 1:20

Tomt
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
250 000 kr
2 120 m² tomt

Vid idylliska sjön Lomträsket finner ni denna byggklara tomt. Området belastas ej av gällande planer och nuvarande ägare har sedan tidigare fått beviljat bygglov (gäller ej idag) på stuga om ca. 100 kvadramter samt garage om ca. 25 kvadratmeter. Anslutningar för el tillkommer samt installation av vatten och avlopp. Området är inte bara idylliskt fint utan erbjuder också fina skotermöjligheter på vintern samt fiske och skidåkning. Enkel bilväg till centrala Arvidsjaur med mataffärer och shopping men även praktisk pendling ner till kuststäderna. Välkommen att åka ut och titta på tomten och vänligen hör av er till ansvarig mäklare för frågor!

Källbogatan 57, Piteå, Piteå kommun

Källbogatan 57

Villa
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 995 000 kr
100 + 100 m²
6 rum
1 025 m² tomt

Välkommen till denna fräscha, rymliga och välplanerade villa där det mesta såväl invändigt som utvändigt är renoverat under senaste åren. Hela planlösningen är omgjord både i entréplan och källarvåningen vilket gör att man idag kan nyttja upp till fem sovrum varav fyra i källaren. Kök och matplats utgör husets centrala samlingsplats och badrum finns i båda våningsplanen. Här är taket nytt, fönster utbytt, dränering gjord, nytt garage på plats och uppvärmning med fjärrvärme vilket ger ett relativt underhållsfritt och driftseffektivt boende! Tomten är välplanerad och rymmer både altan, stenläggningar och planteringar. Det stadsnära läget är både bekvämt och smidigt och dessutom finns både skola, förskola och Backcity på kort promenadavstånd. Huset är förbesiktat via HELA Husbesiktning AB. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Hällskatan 19, Hällskatan, Piteå kommun

Hällskatan 19

Villa
Hällskatan, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 390 000 kr
128 m²
3 rum
1 629 m² tomt

Välkommen till Hällskatan 19 och detta fina ställe som bjuder på både ett fantastiskt hus, garage och fina uthus men dessutom ett underbart läge med ett härlig utsikt över havet och där allmänningen nedanför huset gör det enkelt att både ta ett bad eller gå ner och bara njuta av utsikten. Här får man tillgång till en lugn oas med en rymlig tomt som ger plats för både både villan men även det fina garaget, två gäststugor, bastubyggnad och spabad, för att inte tala om alla härliga uteplatser! Villan har fina sällskapsytor i entréplan och ytterligare allrum på övre plan som enkelt kan delas av för att få fler rum. I anslutning till det fräscha nyrenoverade köket finns även en läcker öppen spis, badrum med tvättmöjligheter och ett stort sovrum. Området nås på lite drygt 20 minuters bilfärd från centrala Piteå eller dryga halvtimmen från Skellefteå vilket gör det enkelt för dig som behöver pendla till och från jobbet. Jävre är dessutom en levande by med bensinmack, butik, caféer, skola, förskola mm. Nuvarande ägare har bott i huset året runt men det funkar självklart lika bra att nyttja som fritidshus för den som önskar.

Majorsgatan 7, Piteå, Piteå kommun

Majorsgatan 7

Villa
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 450 000 kr
65 m²
3 rum
1 309 m² tomt

Välkommen till Klubben och denna mysiga stuga. Storstugan är charmig och innehåller att rymlig allrum med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning, perfekt för den sociala familjen. Två sovrum samt badrum gör stugan komplett. Tomten är väl tilltagen och badar i sol under större delen av dagen, här har man även gäststuga, förråd samt grillplats. Tallheden i området är ett fantastiskt strövområde som skänker lugn och stillsamhet. Kommunalt vatten och avlopp gör livet enkelt! Klubben är en riktig sommaridyll och på bara ett par hundra meters avstånd har ni kilometerlånga sandstränder och nöjesmetropolen Pite Havsbad med såväl enklare mataffär, restauranger och gott om underhållning. Trots det lugna och fridfulla läget så är pendlingen ut på E4an enkelt mot både Luleå och Skellefteå men såklart också bara 10 minuters bilfärd in till centrala Piteå. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
Skolgatan 16, Klubbgärdet, Piteå kommun
Skolgatan 16, Klubbgärdet, Piteå kommun, bild 2
Skolgatan 16, Klubbgärdet, Piteå kommun, bild 3

Skolgatan 16

Villa
Klubbgärdet, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
10 000 000 kr
215 + 215 m²
6 904 m² tomt

Den arkitektritade byggnaden uppfördes 1965 som församlingshem på uppdrag av Svenska kyrkan. Långt senare kom den i privat ägo och en omfattande men varsam ombyggnation omvandlade den tidigare offentliga lokalen till ett modernt, trivsamt och mångsidigt hem. Resultatet är en läcker kombination där 1960-talet möter 2000-talet och där flera originaldetaljer samexisterar både praktiskt och estetiskt med modern planlösning och moderna material. Detta är en spektakulär och smakfull byggnad med en bo och biarea på totalt 430 kvm, fördelat på två plan. Våningsplanen är förbundna med en magnifik trappa i kalksten och separat entré finns till respektive plan. Här är det färdig att flytta in för boende eller representation, privat eller för företaget – eller en kombination av de båda. This beautiful structure was originally built in 1965 as a parish house for the Church of Sweden. Decades later it came into private hands, and was converted in to a modern home. The building was thoroughly but gently refurbished from top to bottom using only quality materials and installations, and the result is an amazing combination of 1960s architecture and the modern style of today with many original features still in place. It is a spectacular and welcoming house of in total 430 square meters of living space, evenly distributed over two floors and each with separate entrances. The floors are joined together by a magnificent limestone staircase. Complete with a lush garden area, private woods, a Finnish sauna, kennel, garage and generous parking areas, outdoor kitchen and spacious terrace - this is the perfect house for comfortable living, business representation or a combined home – office. Redan entrén är Iögonfallande med de massiva dubbla entrédörrarna, med ett vindfång innanför med fönster från golv till tak och det vackra kalkstensgolvet. Den rymliga hallen öppnar upp mot den luftiga tidigare samlingssalen med en takhöjd på över tre meter och ett fantastiskt ljus och lugn; det är ett rum som domineras av de höga och smala fönstren och grönskan utanför som ger en känsla av avskildhet. Här ryms flera sittgrupper och rummet nyttjas som kombinerat matrum – sällskapsrum och här står även den fina handbyggda orgeln kvar, som byggdes specifikt för huset på Grönlunds orgelbyggeri i Gammelstad. Genom öppen planlösning och en stor köksö med plats till förvaring och sittplatser, angränsar rummet det rymliga och exklusiva Kvänumköket i valnöt. Köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror, extra bred köksbänk i italiensk silestone komposit, dubbla diskmaskiner, gasspis, ångugn, vinkyl och walk-in skafferi. Från köksfönstren har man utsikt över trädgården och den nedre gården och härifrån leder även en glasdörr ut mot terrassen. Bakre delen av samlingssalen har byggts om till ett stilfullt sovrum med tillhörande walk-in closet och ett fantastiskt badrum med dubbla duschar, dubbelt handfat, badkar och wc. Entréplan omfattar även en rymlig gästtoalett och ett tvättrum med dubbla tvättmaskiner. Från entrén leder trappan ner till bottenvåningen och ett mysigt allrum med öppen spis. Allrummet flankeras av ett praktiskt hobbyrum, en studio - lämplig som ex träningsstudio, ett sovrum, ytterligare ett kontor/sovrum med inbyggda bokhyllor och rymlig garderobsdel samt ett gästrum/sovrum med separat pentry och klädkammare vilket också skulle kunna vara lämpligt för uthyrning. Slutligen finns här även ett modernt helkaklat badrum med dusch, handfat och wc. Förutom i kök, tvättrum, badrum och hobbyrum är alla golv belagda med antingen fin ekparkett eller kalksten. Till fastigheten hör en stor hörntomt på närmare 7 000 kvm fördelad på trädgård med köksträdgård och skogstomt, två bodar, ett garage med tillhörande dubbel carport och extra carport för ex släpvagn samt intilliggande förråd med separat ingång och extra tvättmaskin och frys. På tomten finns även en kombinerad grill- och bastukåta samt en robust hundgård på 30 kvm. I anslutning till huset och med ingång til

 • Premium
Kolmilavägen 14C, Centralt, Piteå kommun
Kolmilavägen 14C, Centralt, Piteå kommun, bild 2
Kolmilavägen 14C, Centralt, Piteå kommun, bild 3

Kolmilavägen 14C

Lägenhet
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 150 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/3
6 013 kr/mån
16 429 kr/m²

Välkommen till denna unika och mycket fina 2:a på generösa 70 kvadratmeter! Lägenheten har ett mycket bekvämt läge på bottenplan utan ett endaste trappsteg och med en huvudingång som endast delas av denna bostad och två andra. Bostaden var tidigare en butikslokal som 2010 totalrenoverades och gjordes om till lägenhet. I det här hemmet erbjuds bland annat ett stort och trevligt kök med plats för många gäster, ekparkettgolv, generös takhöjd, djupa fönsterbänkar och gott om förvaring i både platsbyggda garderober och praktisk klädkammare. Från vardagsrummet nås en härlig, inglasad balkong som hjälper till att förlänga sommarkänslan från tidig vår till sen höst. I bostaden finns dessutom bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Krokgrundet 35, Granön, Piteå kommun

Krokgrundet 35

Fritidshus
Granön, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 650 000 kr
50 + 32 m²
3 rum
1 447 m² tomt

Välkommen till Krokgrundet 35 och denna otroligt välskötta och inbjudande fastighet med både ett fint läge i området och en mysig stuga med tillhörande byggnader som skapar en optimal sommarfeeling och även ger möjlighet till att ha både familj och vänner på besök. Storstugan rymmer kök och vardagsrum i anslutning till varandra, två mindre sovrum och badrum med tvättmöjligheter. Här finns en stor inglasad altan som kan bjuda upp till middagsbjudningar för större sällskap med sol på sommaren till långt in på kvällskvisten. Den fina gäststugan har även den två sovrum och på tomten finns dessutom två förrådsbyggnader varav en med snickarrum. Storstugan kan nyttjas även vintertid för den som antingen vill bo permanent eller kunna nyttja fritidshuset året om. Fastigheten ligger på innerslingan med utsikt mot vattnet och med grönytor i nära anslutning vilket skapar en luftig och öppen känsla. Krokgrundet är ett mysigt område med både sommar- och permanentboende. Vägen plogas även vintertid och det är enkelt och snabbt att ta sig ut på E4-an.

Rönnberget 69, Rönnberget, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 13:30

Rönnberget 69

Fritidshus
Rönnberget, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
995 000 kr
54 + 10 m²
3 rum
1 729 m² tomt

Välkommen till Rönnberget 69 och denna charmiga stuga med högt och fritt läge och med fantastisk utsikt över älven. Här är det lätt att finna lugn och återhämtning - en välbehövd kontrast till stressiga vardagar. Stugan är i gott skick med nya generösa fönster och ny altan, renoverat duschrum och genomgående fina tapeter och golv i charmig stil. I stugan finns ett härligt allrum med mysig kamin. Här kan man sitta och må gott framför en sprakande brasa med blicken vilandes mot det glittrande vattnet och med en puls som får vila. Huvudstugan erbjuder två sovrum och ytterligare sovplatser finns i gäststugan ute på gården, här ges med andra ord utrymme för många. Sovstugan har hyrts ut under perioder och genererat ca 15 000 - 20 000 kr i intäkter/sommarsäsong. På gården finns även en härlig bastubyggnad byggd 2020, en förvaringsbod samt utedass/vedbod. Nedanför stugan finns en båtplats, en mindre båt ingår i köpet. Möjlighet finns även att ta över vissa möbler, verktyg, trädgårdsredskap etc. efter överenskommelse med säljaren. Här kan du finna total avkoppling samtidigt som du når Piteås centrala delar inom ca 20-25 minuters avstånd. Behöver du handla eller tanka bilen så erbjuds bensinstation samt matbutiker i Öjebyn ca 15 minuter bort. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Strömnäsgatan 13, Strömnäs, Piteå kommun

Strömnäsgatan 13

Villa
Strömnäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 850 000 kr
114 + 68 m²
4 rum
830 m² tomt

Välkommen till Strömnäsgatan 13 och detta trivsamma hus med bekvämt läge nära både förskola, skola, gymnasium och fotbollsplan! Det centrala läget gör att man kan gå eller ta cykeln in till stan för en shoppingtur eller för ett trevligt restaurangbesök. Villan har ett bra skal med tak, fönster och träpanel från 2014. Invändigt erbjuds bland annat en öppen och trevlig planlösning på entréplan samt två sovrum och en toalett på övre plan. I källaren används ett rum som sovrum. Här finns även en fräsch relaxavdelning med dusch och bastu samt gott om förvaring. Uppvärmning sker via fjärrvärme som är ett populärt och smidigt system med minimalt underhåll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Sandholmsudden 250, Degerberget, Piteå kommun

Sandholmsudden 250

Fritidshus
Degerberget, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 590 000 kr
32 m²
3 rum
1 507 m² tomt

Längst in efter vägen och utan närliggande grannar finns denna unika fastighet som bjuder på både avskildhet och avkoppling! Omgivningarna består av parkområde och nedanför fastigheten finns en gammal stenpir från 1930-talet vilket gör mysfaktorn komplett. Huvudbyggnaden är äldre men har delvis uppdaterats invändigt under senaste åren. Här bjuder entréplan på kök och allrum och övervåningen på sovmöjligheter. Gäststugan byggdes för några år sedan och här finns både kök, allrum och sovalkov som dessutom kompletteras av tvättrum med separett. Bastubyggnaden har både omklädningsrum och vedeldad bastu och här är det även förberett för dusch. Det glittrande vattnet kan man inte få för mycket utav och alla byggnaderna har fin placering på tomten med utsikten i fokus. El är nydraget 2017 och möjlighet finns att koppla in sommarvatten via förening.

 • Plus
Rönnberget 53, Rönnberget, Piteå kommun
 • Imorgon kl 14:00

Rönnberget 53

Fritidshus
Rönnberget, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 050 000 kr
60 m²
3 rum
1 615 m² tomt

Välkommen till detta idylliska sommarparadis i härliga Rönnberget! Här finner du en mysig stuga på 60 kvm, perfekt för avkoppling och lugn. Stugan erbjuder kök, allrum, badrum och två sovrum. I allrummet kan du mysa framför den värmande kaminen i eller inta måltiderna vid matplatsen. Från allrummet når du verandan där du kan kliva ut och låta dig förföras av den oslagbara utsikten över Piteälven. På verandan finns det gott om plats för hela familjen att samlas för de större tillställningarna Det är inte bara stugan som gör detta till ett sommarparadis, här finns även en bastustuga där du kan varva ner och njuta av en skön stund efter ett uppfriskande dopp i älven. Med en stor tomt i soligt söderläge och förstklassig utsikt mot vattnet får du också möjlighet att utforska de rogivande omgivningarna. Solanderleden lockar till härliga promenadstråk, och varför inte ge dig ut på bärplockning eller en spännande fisketur i älven? På vintern finns det även skoterled som tar dig till stugan om du vill nyttja den året runt. Rönnberget erbjuder även närhet till Arnemarks badplats och lämpligt pendlingsavstånd till såväl Piteå som Älvsbyn. Varmt välkommen till detta fantastiska ställe på Rönnberget 53!

 • Plus
Perviken 66, Hortlax, Piteå kommun

Perviken 66

Villa
Hortlax, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 800 000 kr
38 m²
2 rum
2 975 m² tomt

Har du drömt om en alldeles egen udde med fantastisk havsvy? Välkommen till Perviken 66! Stugan är belägen på privat udde där känslan är att man kan leva ensam tillsammans med närmsta grannen, havet. Storstugan är pittoreskt mysig med sin timring och möbler snickrade precis för den här stugan av föregående ägare. Kök med mindre matplats samt väl tilltaget allrum med större fönsterparti mot vattnet samt mysig kamin som värmer gott på höstkvällar. Större gäststuga med två sovdelar samt ytterligare en timrad stuga med förråd och sovrum. Finns även carport samt matkällare. Tomten är på närmare 3000 kvadratmeter vilket skapar en privat och härlig känsla där närmsta granne blir havet och naturen. Till vänster om fastigheten finner du en alldeles fantastisk sandstrand som bjuder in till både sol och bad. Vill ni även ha båt så finns det såklart även båthamn nära inpå stugan. Från stugan tar man sig enkelt ut till E4an för pendling mot både Piteå och Skellefteå och såklart är det cykelavstånd till nöjesmetropolen Pite Havsbad. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
Mellangatan 34, Centralt, Piteå kommun

Mellangatan 34

Villa
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
4 300 000 kr
185 + 75 m²
8 rum
1 127 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska, nyrenoverade och välplanerade hem i hjärtat av Piteå! Med sina generösa 185 kvadratmeter får du plats för hela fem sovrum utan att behöva tumma på de trevliga, sociala ytorna. Det välrenoverade köket med väl tilltagen matplats i öppen planlösning mot vardagsrum med kamin och matsal är en personlig favorit och här kan du samla familjen för mysiga fredagskvällar men också för festligheter med släkt och vänner. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum, vilket ger en känsla av rymd och harmoni. Beläget i en trygg återvändsgränd kan du njuta av lugnet och samtidigt ha närheten till stadens puls. Med sin centrala placering har du allt du behöver inom bekvämt avstånd, inklusive utmärkta kommunikationer som gör resor till och från bostaden enkla och smidiga. Tomten på 1127 kvadratmeter ger plats både lek, stoj och rekreation i solen. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en attraktiv miljö, missa inte chansen att bli ägare till detta imponerande hus i Piteå. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot ditt nya hem! Huset har förhandsbesiktigats genom HeLa husbesiktningar AB

Visar 1 - 25 av 51