Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Anders Pärsa gatan 14, Norrfjärden, Piteå kommun

Anders Pärsa gatan 14

Villa
Norrfjärden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 500 000 kr
97 + 65 m²
4 rum
1 011 m² tomt

På barnvänlig gata utan genomfartstrafik välkomnar vi dig här till detta praktiska och välskötta enplanshus med ett högt läge och fantastisk kvällssol! Tomten är väl tilltagen och ger plats till både lek och aktiviteter. Den rymliga altanen med inglasning har optimalt sydvästläge och lämpar sig utomordentligt för en grillkväll i kvällssolen eller avkoppling efter en hektisk arbetsvecka. Huset har en trevlig och social planlösning med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. I dag finns här 3 sovrum, men har man behov av fler så går också förrådet bakom garaget att inreda. Huset håller genomgående god standard och flera renoveringar är gjorda så som 3-glasfönster -12 och köket renoverade -13 men nya luckor från "Pite-kök". -07 konverterades huset till vattenburen värme och fjärrvärme drogs in vilket både borgar för trygghet och god totalekonomi. Norrfjärden har på senare år blivit ett mycket populärt område och för de som arbetar i såväl Piteå som Luleå är det lätt att förstå varför med tanke på närheten till E4:an och enkelheten att pendla. Området erbjuder dessutom mataffär, bensinstation, förskolor, skola upp till åk 9 samt vackra miljöer och promenadstråk. Här är det lätt att trivas för både stora som små. Huset är Varudeklarerat! Låter det här som drömvillan för dig och din familj? Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Bergströms väg 35, Lillpite, Piteå kommun

Bergströms väg 35

Villa
Lillpite, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 995 000 kr
150 + 50 m²
7 rum
1 048 m² tomt

Vem har inte drömt om att bo ute på en äng med milsvid utsikt och där det varje kväll skapar en ny tavla över himlen? Här kan du njuta av makalösa solnedgångar samtidigt som ni avnjuter en härlig middag producerad av sallad och kryddor från den egna trädgården. När solen sedan dalat och mörkret ger sig till känna kan grillplatsen bjuda upp till både öppen eld, värme och en gnistrande stjärnhimmel i panorama vart än du blickar. Du välkomnas i hallen av golvvärmen som värmer under dina fötter. Köket har en välplanerad och social anda för dig vars hjärta slår ett extraslag för matlagning och den helglasade altandörren ger ett naturligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över ängarna. Här finns stora arbetsytor där familjen och vänner kan hjälpas åt med maten, samt en stor matplats att kunna samla vännerna för middag. De fyra sovrummen gör att även den stora familjen får plats och planlösningen gör det möjligt att dela upp aktiviteterna mellan de två våningsplanen. Området är barnvänligt och närheten till förskola, matvaruaffär, fotbollsplaner, naturen och de öppna vidderna gör detta till en dröm för både liten och stor.

  • Plus
Furunäsvägen 69H, Klubbgärdet, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Furunäsvägen 69H

Lägenhet
Klubbgärdet, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
780 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 406 kr/mån
12 893 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och fina 2:a med bra läge på Klubbgärdet! Bostaden har egen ingång och uteplats på både framsida och baksida - snacka om villakänsla! Lägenheten består av ett fint kök, mysigt sovrum, praktisk klädkammare, renoverat badrum samt rymligt vardagsrum med anslutning till härlig balkong i soligt västerläge. I bostaden finns bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin. På Furunäsvägen 69 bor du i en välmående HSB-förening med närhet till vårdcentral, restauranger, motionsslingor och småbåtshamn. I området finns även goda bussförbindelser. De bilder som används i annonsen är från när tidigare ägare nyttjade lägenheten. Varmt välkommen på visning!

Lillpitevägen 632, Lillpite, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lillpitevägen 632

Villa
Lillpite, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
450 000 kr
88 m²
3 rum
2 182 m² tomt

Välkommen till Lillpite och detta hus i lantlig miljö. Huset inrymmer väl tilltaget kök med matplats samt sovrum, badrum och vardagsrum på övervåning, perfekt för den lilla familjen. Uthuslängan är perfekt för förvaring. Tomten är trevlig och ger goda möjligheter att kunna anlägga en framtida trädgård alterantivt kunna bygga sitt drömgarage. Såklart är det även fiberoptik. Lillpite erbjuder inte bara en fantastisk byagemenskap utan också sportanläggning med fotbollsplaner och simbassäng samt också mataffär. Lillpiteälven är ett mysigt utflyktsmål där det även går att fiska kräftor och för den jaktintresserade så finns det även goda jaktmöjligheter i byn. Trots det lantliga läget så är det enkel pendling in till Piteå via både bil och buss. Välkommen på visning!

Lövholmsvägen 62, Klubbgärdet, Piteå kommun

Lövholmsvägen 62

Villa
Klubbgärdet, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
4 100 000 kr
160 m²
5 rum
1 008 m² tomt

Med ett vackert läge i skogsbrynet där terassen smälter ihop med blåbärsriset så kan man inte annat än känna sig som hemma när man sitter och njuter av lugnet och de natursköna omgivningarna från spabadet! Här på Lövholmsvägen 62 fångar man in alla kriterier för ett paradis som man kan tänkas behöva; En läcker etagevilla byggd 2014, möjlighet att nyttja fyra sovrum, läckert badrum med både badkar, dusch och bastu, härliga sällskapsytor och ett rejält dubbelgarage. Detta i kombination med en lättskött tomt omgiven av berghällar och närheten till såväl elljusspår som skola och förskola gör helheten komplett. Dessutom är centrala stan bara en kort promenad bort. Energisnålt hus med låg driftskostnad och uppvärmning med bergvärme!

  • Plus
  • Energieffektiv
Norra Björklundavägen 5, Öjebyn, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norra Björklundavägen 5

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 595 000 kr
90 + 75 m²
4 rum
1 005 m² tomt

Mysig och välkomnande villa med fin tomt där baksidan bjuder på både eftermiddags- och kvällssol. Trevligt kök, stort badrum och två fina sovrum i entréplan. Vardagsrummet ger plats för både matplats och soffgrupp och i källaren finns bra förvaringsutrymmen och möjlighet till fler sovrum vid behov. Skalet på huset är i gott skick vilket ger goda förutsättningar till rimliga driftkostnader och ett enkelt leverne, ett annat plus i kanten är så klart det väl tilltagna dubbelgaraget. Baksidan av huset ramas fint in av grönska och bjuder in till såväl lek som rekreation. Beläget i hjärtat av Öjebyn ger gång och cykelavstånd till skola, förskola, sim och sporthall samt mataffärer. Enkel pendling till centrala Piteå via både bil, buss och cykel medan E4an mot Skellefteå och Luleå är på minuters avstånd. Varmt välkommen på visning!

Mellangatan 34, Centralt, Piteå kommun

Mellangatan 34

Villa
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
3 995 000 kr
185 + 75 m²
8 rum
1 127 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska, nyrenoverade och välplanerade hem i hjärtat av Piteå! Med sina generösa 185 kvadratmeter får du plats för hela fem sovrum utan att behöva tumma på de trevliga, sociala ytorna. Det välrenoverade köket med väl tilltagen matplats i öppen planlösning mot vardagsrum med kamin och matsal är en personlig favorit och här kan du samla familjen för mysiga fredagskvällar men också för festligheter med släkt och vänner. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum, vilket ger en känsla av rymd och harmoni. Beläget i en trygg återvändsgränd kan du njuta av lugnet och samtidigt ha närheten till stadens puls. Med sin centrala placering har du allt du behöver inom bekvämt avstånd, inklusive utmärkta kommunikationer som gör resor till och från bostaden enkla och smidiga. Tomten på 1127 kvadratmeter ger plats både lek, stoj och rekreation i solen. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en attraktiv miljö, missa inte chansen att bli ägare till detta imponerande hus i Piteå. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot ditt nya hem! Huset har förhandsbesiktigats genom HeLa husbesiktningar AB

STORHEDEN 1:26 , Koler, Piteå kommun

STORHEDEN 1:26

Övrigt
Koler, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
500 000 kr
864 m²
7 rum
9 246 m² tomt

Välkommen till Koler och denna tidigare skolbyggnad. Skolan är på ca. 864 kvadratmeter och innehåller allt som en skola bör med flertalet salar, snickeri, biorum samt kök med matsal. Källaren inrymmer biutrymmen med god förvaring men även ytterligare kök, "gym" och flertalet wc. Byggnaden är i genomgående gott skick och har hållits varm året om med hjälp av den effektiva jordvärmen. Beläget på ca. 1 timmes bilfärd från såväl Piteå, Älvsbyn och Arvidsjaur och området är under stor utveckling för vindkraft. Användningsområdet är mångsidigt och varför inte förvärva fastigheten för att kunna ha ditt företag här? Eller varför inte hyra ut rym? Valet är ditt! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Durrnäsvägen 4, Klubbgärdet, Piteå kommun

Durrnäsvägen 4

Villa
Klubbgärdet, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
3 495 000 kr
110 + 25 m²
4 rum
1 104 m² tomt

Välkommen till Durrnäsvägen 4 och detta läckra hus i "Ladhusstil" från Lundqvist Trä. Huset uppfördes under 2020 och man har minsan inte sparat på krutet. Ni välkomnas in i den praktiska hallen och kommer vidare in till det fantastiska allrumet med härliga ljusinsläpp och ryggåstak som skapar en luftig känsla, här får man plats både med det moderna köket, matplats och vardagsrum, perfekt för den sociala familjen! Utöver det har man två sovrum, ett i vardera ände och med tillhörande lyxigt badrum medan loftet ger möjligheter till ytterligare ett sovrum alternativt hemmakontor. Huset är såklart utrustat med FTX-ventilation, golvvärme, elstyrning via plejd och genomgående moderna och stilfulla materialval. Utomhusmiljön är anpassad för att få sol under dygnets alla timmar och en personlig favorit är det härliga trädäcket på baksidan med underbar utsikt mot stan men likväl på ett väldigt privat läge. Allt som centrala Piteå kan tänkas erbjuda finns på gång och cykelavstånd men huset är ändå beläget på lugnt område. Det rymliga garaget är såklart ett extra plus i kanten. Ett måste att uppleva på plats! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Roknäsvägen 349, Roknäs, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Roknäsvägen 349

Villa
Roknäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
850 000 kr
66 m²
4 rum
1 280 m² tomt

Välkommen till idylliska Roknäsvägen 349 och denna mysiga villa. Huset passar den mindre familjen och redan i hallen nås man av en hemtrevlig och varm känsla vilket är genomgående i hela huset. Entréplan inrymmer kök med matplats, trevligt vardagsrum med härlig kamin, sovrum samt välrenoverat badrum med tvättmöjligheter. Övervåningen ger ytterligare sovutrymmen samt allrum som kan nyttjas efter behov. Fastigheten kan såklas användas som åretrunt boende men kan likväl också användas som stuga. Tomten är grönt lummig och här har man flertalet frukträd och bärbuskar och skogen är bokstavligt talat runt knuten. Infjärdenområdet är en levande bygd och förutom en härlig byagemenskap så har man skola, förskola, mataffär och fantastiska strövområden i närheten. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Solhemsvägen 17, Piteå, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Solhemsvägen 17

Villa
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 295 000 kr
177 m²
5 rum
602 m² tomt

Välkommen till Solhemsvägen och denna trevliga familjevilla! Huset har genomgått stora ytskiktsrenoveringar under de senaste åren och du möts av en hemtrevlig och tilltalande känsla redan i hallen. Nedervåningen rymmer två sovrum, badrum, tvättstuga men framförallt en moder, öppen planlösning mellan det charmiga köket med matplats samt vardagsrummet med sin mysiga kamin, perfekt för den sociala familjen! Övervåningen ger ytterligare två sovrum samt badrum. På framsidan av tomten skiner solen under större delen av dagen och utemiljön är anpassad efter just det, trädäcken ger otaliga sittplatser och uteköket är en lyxig touche, när kvällskylan kryper inpå så värmer antingen grillplatsen eller inglasningen gott. Beläget på lugna gatan men likväl på praktiskt avstånd till förskola, skolor, mataffär och allt som centrala Piteå kan tänkas erbjuda. Motionsspår finner ni bara ett hundratal meter från huset och de trevliga promenadstråken nere vid älven är en annan favorit. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Rutingatan 7, Hemmingsmark, Piteå kommun

Rutingatan 7

Villa
Hemmingsmark, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 295 000 kr
104 + 56 m²
5 rum
1 130 m² tomt

Välkommen till Hemmingsmark och denna praktiska enplansvilla i gott skick. Ni välkomnas in i den ljusa, öppna hallen och möts direkt av det stilrena och moderna köket där man även får plats för köksö och matplats, vidare når man vardagsrummet med den mysiga kaminen. Huset rymmer även tre sovrum samt ytterligare rum i ekonomidelen som enkelt kan användas som sovrum vid behov, såklart är det även badrum i gott skick, badrum i ekonomidelen samt tvättstuga. Tomten är väl tilltagen och ger plats både för barnens lek och för att må gott i solen. Bergvärmen samt ett välisolerat hus ger praktiskt låga driftkostnader och såklart är huset även utrustat med fiberoptik. Hemmingsmark är en mysig by med god sammanhållning och man har gång och cykelavstånd till såväl skola som förskola medan man på ca. 10 minuters bilfärd finner matbutik och vårdcentral. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Parkgatan 12, Centralt, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 13:00
Parkgatan 12, Centralt, Piteå kommun, bild 2
Parkgatan 12, Centralt, Piteå kommun, bild 3

Parkgatan 12

Lägenhet
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
795 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 205 kr/mån
17 473 kr/m²

I en stabil och välskött HSB-förening hittar du denna välplanerade 1:a med inglasad balkong och praktiskt läge endast några trappsteg upp. Här erbjuds ett trivsamt kök med plats för matbord, stambytt badrum och ett vardagsrum med plats för säng och soffa. Från vardagsrummet nås bostadens stora och inglasade balkong som blir ett extra rum som hjälper till att förlänga sommarkänslan. Här ute ges även goda förutsättningar för odling. Till lägenheten finns en inre reparationsfond innehållande drygt 17 000 kr - ett hjälpande bidrag till exempelvis nya ytskikt eller byte av vitvaror. Föreningen har välordnad ekonomi och erbjuder både samlingslokal och övernattningslägenhet. Dessutom har man en grönskande och trevlig innergård med altandäck och gott om sittplatser. Här bor du på bekvämt gångavstånd till busstation och stadens utbud av butiker, restauranger och andra trevligheter. Välkommen på visning!

  • Premium
Norrbyvägen 11, Hortlax, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norrbyvägen 11

Villa
Hortlax, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
3 495 000 kr
197 + 50 m²
5 rum
8 235 m² tomt

Här har du ett av de mest unika lägena i Hortlax. Du bor mitt i byn, med matvaruaffär, skola och alla andra bekvämligheter på gångavstånd men på ett lantställe på hela 8.235 kvadratmeter. Gården har en lång historia och är en av de äldre gårdarna i byn och har nu varit bebodd med samma släkt i generationer, men är nu redo att med nya ägare skriva nästa kapitel i historien. Boningshuset är en norrbottensgård som interiört håller en äldre stil och där de gamla plankgolven bevarats tillsammans med många andra fina detaljer. Boytan är hela 197 kvadratmeter och då är inte ens hela övervåningen inredd. Behöver du de extra ytorna så finns ytterligare 2-3 rum att inreda. Huset värms av jordvärme som installerades 2015. Bredvid boningshuset står sommarstugan. Här har du 2 rum. Ett sovrum och ett kök med allrum vilket kan renoveras för övernattande gäster eller drömboendet för tonårsbarnen. Förstås finns också en bagarstuga på gården. Här kan du baka frukostbrödet eller varför inte bjuda upp till en pizzakväll? (brandskyddskontroll erfordras innan eldning) På gården finns flertalet förrådsbyggnader i olika storlekar och för olika ändamål, men den som sticker ut är förstås den gamla ladugårdsbyggnaden som i dag inrymmer garage, flertalet förråd, ett gammalt stall och en enorm yta för förvaring av husbilar, båtar eller precis vad du vill. Ytan är tillräckligt stor om du vill hyra ut förvaringsplatser. Hortlax erbjuder ett barnvänligt samhälle med såväl förskolor samt skolor från årskurs 1-9 men också matbutik, sportanläggning och trevliga strövområden. Det lugna läget till trots så befinner sig fastigheten på enkelt pendlingsavstånd till såväl Skellefteå som Luleå men också 10 minuters bilfärd till centrala Piteå. Man skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna gård och möjligheterna är oändliga. Hästgård, stycka av tomter eller bara ha det precis som det är med fantastiska gräsytor, ja de är upp till dig, men en sak är säker och det är att det här är en gård som måste upplevas på plats. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Balladgränd 31, Öjebyn, Piteå kommun

Balladgränd 31

Radhus
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 200 000 kr
110 + 12 m²
5 rum
434 m² tomt

Välkommen till detta praktiska och trevliga parhus med lagom stor tomt att ta hand om och med perfekt läge nära det mesta. Huset inrymmer tre sovrum, dessutom har man gjort om garaget till ett ytterligare sovrum. Ett visst renoveringsbehov föreligger i form av slitna ytskikt. Bostaden erbjuder en härlig inglasning där du kan förlänga sommarkänslan och avnjuta mysiga måltider ända från tidig vår till sen höst. Uppvärmning sker genom fjärrvärme som är ett populärt och bekvämt system med minimalt underhåll. Här bor man nära både Kullenskolan, förskola och fina strövområden vid älven. Varmt välkommen på visning!

Backbyn 9, Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Backbyn 9, Kåbdalis, Jokkmokks kommun, bild 2
Backbyn 9, Kåbdalis, Jokkmokks kommun, bild 3

Backbyn 9

Tomt
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
695 000 kr
405 m² tomt

Välkommen till Kåbdalis, Norrbottens mest besökta skidanläggning och denna tomt i det centrala området Backbyn! Tomten är högt belägen med fantastiskt utsikt över tallskogen och intill en planerad skid-nedfart vilket ger dig ett klockrent "ski in ski out läge" och en oslagbar frihet att njuta av skidåkning närhelst andan faller på. Enligt detaljplanen får byggnadsarean uppgå till 90 kvm och kan uppföras i två våningar med inredd vind men Backbyn 9 är en av de få tomterna där du faktiskt kan du bygga ditt drömboende i endast ett plan. Kåbdalis skidliftar erbjuder en lång säsong som sträcker sig från oktober till maj. Här hittar ni 10 pistade nerfarter, varierad puderåkning, park och barnområde. 100meter från backen finns även ett pistat spår för dig som hellre tar dig ut på en tur med längdskidorna. Här passerar du Varevuolsjön, storskog och öppna myrar. För dig som älskar skoteråkning finns även miltals skoterleder, fiskesjöar och fina områden med offpist att upptäcka. Kåbdalis ligger med närhet till både Jokkmokk och Älvsbyn men för de mindre inköpen finns en livsmedelsaffär som bekvämt nog är öppen dygnets alla timmar. Besök gärna tomten personligen för att uppleva lägets potential och kontakta mig för ytterligare information. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! Detaljplanen finns bifogad under dokument. Vatten och avlopp är framdraget till tomten och bekostat av säljaren.

  • Premium
Älvsbyvägen 1669, Arnemark, Piteå kommun

Älvsbyvägen 1669

Villa
Arnemark, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 390 000 kr
120 + 6 m²
4 rum
3 022 m² tomt

Välkommen till Arnemark och denna fina gård med ett mysigt hus och fantastiska förvarings- och garagemöjligheter. Fastigheten på hela 3022 kvadratmeter är fint belägen med den kringliggande skogen som omsluter tomten på ett fint sätt. Här har du också närhet till älven med möjlighet till fiske. De äldre huset har renoverats om moderniserats och värms i dag med jordvärme sedan 2018. Du har 3 sovrum och fina sociala ytor med det rymliga köket och vardagsrummet i anslutning. 2006 byggdes maskinhallen på 80 kvadratmeter som är perfekt för den bilintresserade eller för dig som bara vill kunna rymma flera bilar i värmen. För ytterligare förvaring så har du den 100 kvadratmeter stora ladan till ditt förfogande. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Storforsvägen 22, Bergsviken, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Storforsvägen 22

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
995 000 kr
88 + 62 m²
3 rum
1 020 m² tomt

Välkommen till Storforsvägen 22 och denna 1,5-plansvilla med källare. Huset ligger i populära Bergsviken med närhet till både förskola, skola, mataffär, gym och elljusspår. Dessutom är det behagligt cykelavstånd till centrala stan. Renoveringsbehov föreligger, här har du chans att skapa en bostad efter eget tycke och smak. Ute erbjuds gott om lekytor på den soliga och härliga tomten i perfekt sydvästläge. Här finns även ett värmande utespa. Tomten är lättskött och man får bra hjälp av en robotgräsklippare som ingår i köpet. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Klumgatan 2C, Piteå, Piteå kommun
  • Tis 5 nov kl 16:00

Klumgatan 2C

Lägenhet
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
650 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 977 kr/mån
14 286 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna och välplanerade 1:a om 45 kvm på Klumgatan 2C! Här erbjuds gott om förvaringsmöjligheter i hallen och ett fräscht kök med plats för matbord. Det helkaklade badrummet ger en stilren touch och det generösa allrummet rymmer både soffgrupp och möjlighet till en mysig, avskild sovplats. Bostaden är belägen i en trivsam och välskött förening med låga månadsavgifter. Dessutom har du direkt närhet till både natur och stadspuls. Här kan du njuta av promenader längs vattnet och ta ett svalkande dopp i havet. Norrstrandsområdet erbjuder även en fin sandstrand samt utomhuspool. En välsorterad matvaruaffär finns bara ett stenkast från bostaden. På Klumgatan bor du dessutom med ett bekvämt gångavstånd till centrala stan. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Plus
Missionshusvägen 8, Sjulsmark, Piteå kommun

Missionshusvägen 8

Villa
Sjulsmark, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
990 000 kr
122 + 34 m²
3 rum
892 m² tomt

Välkommen till denna mysiga 1-plansvilla i Sjulsmark, perfekt anpassad för den mindre familjen och med ett mysigt och lugnt läge efter Missionshusvägen. Trevlig planlösning med två sovrum och härliga sällskapsytor i kök/allrum och vardagsrum. Här är 3-glasfönster på plats, ett nyare yttertak och en rejäl Tulikivi-kamin i allrummet vilket hjälper till att hålla nere driftkostnaden. Fin ekonomidel med rymlig tvättstuga bra förvaringsmöjligheter och garage. Här bor man i en mysig by med skola och förskola i närheten och en liten butik med självbetjäning dygnet runt. Placeringen är perfekt med bra pendlingsavstånd till både Piteå och Luleå och omgivningarna vackra med naturskönt läge.

Furunäsvägen 67A, Klubbgärdet, Piteå kommun

Furunäsvägen 67A

Lägenhet
Klubbgärdet, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
6 804 kr/mån
8 667 kr/m²

Välkommen till denna fina 3-rumslägenhet som är belägen högst upp i huset och erbjuder en luftig och trevlig planlösning med rymlig rum. Här finns kök, två sovrum och från vardagsrummet nås även en liten och mysig inglasad balkong i söderläge. Badrummet renoverades för några år sedan med våtrumsmattor i smakfulla färgval. I husets källare finns gemensamma ytor så som tvättstuga, samlingslokal, biljardrum och hobbyrum/gym. I månadsavgiften ingår el, värme, vatten, kabel-tv och tilläggsförsäkring. Här bor du nära förskola och skola samt med närhet till fina ströv- och motionsområden både i skog och längs vatten. Dessutom har man bekvämt promenad och cykelavstånd in till centrala stan. I området finns även goda bussförbindelser. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Bäckvallenvägen 48, Svensbyn, Piteå kommun

Bäckvallenvägen 48

Villa
Svensbyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 595 000 kr
95 + 95 m²
3 rum
1 243 m² tomt

I vackra och natursköna Svensbyn återfinns denna trevliga villa där du kan njuta av lugnet och avskildheten samtidigt som du når Piteås centrala delar inom 15 minuters bilfärd. Huset har en populär planlösning där det är öppet mellan kök och vardagsrum och där det finns två sovrum på entréplan samt ett avskilt rum nere i källaren som också kan nyttjas som sovrum. Bostaden erbjuder även 3-glasfönster, fiber och en inredningsbar vind där det går att skapa fler sovrum och sällskapsytor vid behov. På framsidan av huset, i soliga väster, finns en härlig inglasning där du kan förlänga sommarkänslan och avnjuta mysiga måltider ända från tidig vår till sen höst. Huset har en generös, uppvuxen tomt i perfekt västerläge med värmande eftermiddags- och kvällssol. Tomten har gott om lekytor och erbjuder godsaker i form av både vinbär, hallon och rabarber. På tomten finns även en mysig gäststuga. Här bor man på bekvämt avstånd till både skola och sportanläggningar vilket gör livspusslet lite enklare och skapar bra möjligheter för aktivering och välmående. Huset är Varudeklarerat. Låter det här som en passande bostad för dig och din familj? Välkommen att höra av dig för att boka in visning!

  • Plus
Yttersta 226, Yttersta, Piteå kommun

Yttersta 226

Gård/Skog
Yttersta, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 800 000 kr
171 m²
5 rum
6 ha tomt

Välkommen till mysiga Yttersta och detta läckra hus! Huset uppfördes under 2018 och är som sig bör i absoluta toppklass. Ni välkomnas in i den väl tilltagna hallen och möts av härlig golvvärme och en modern känsla. Vidare in till det rymliga allrummet med ryggåstak och stora glaspartier mot baksidan, här ryms både stilrent kök med köksö, matplats och vardagsrum, perfekt för den sociala familjen! I den ena änden av huset har man hela tre sovrum samt ytterligare ett vardagsrum samt möjlighet att kunna bygga ett till badrum. Den "vuxna" delen av huset har stort sovrum med klädkammare, badrum samt tvättstuga med groventré. Läget är idylliskt och tomten bjuder in till lek och stoj men även lugna, härliga dagar i solen. Den väl tilltagna tomten ger även möjligheter till att kunna anlägga maskinhall eller större garage och såklart skulle man även kunna ha djur, valet är ditt! Det nybyggda huset är inte bara snyggt utan det ger även praktiskt låga driftkostnader och ett enkelt leverne utan stora renoveringar, visste ni föresten att fastighetsavgiften på ca. 9000 sek per år är slopad under de 15 första åren vid nybyggnation?! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Åkervägen 33, Öjebyn, Piteå kommun

Åkervägen 33

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 995 000 kr
166 + 150 m²
2 044 m² tomt

Välkommen till Åkervägen 33 och denna mångsidiga fastighet. I dagsläget så bor ägarna själv i fastigheten och hyr ur två lägenheter vilket årligen inbringar ca. 120 000 kr, självklart skulle man även kunna hyra ut hela huset vid intresse och då skulle den årliga hyresintäkten uppgå till ca. 200 000 kr. Lägenheterna är i genomgående gott skick och fastigheten skulle kunna utvecklas ytterligare med varför inte garage eller liknande? Även skalet på huset är i bra skick och källaren dränerades för ca. 25 år sedan medan de flesta av fönsterna byttes för ca. 15 år sedan. Uppvärmningen är via vattenburet system med kombipanna för ved/el men man skulle med lätthet kunna installera berg eller fjärrvärme. Såklart är även inkommande vatten och avlopp bytt samt huset är utrustat med fiberoptik. Läget mitt i Öjebyn är bra och här har man gångavstånd till alla som kan tänkas behövas så som mataffärer, vårdcentral, skola men också enkel pendling med lokaltrafik och bil till centrala Piteå. Trots det centrala läget så är tomten lugn och här finns gott om utrymme för att må gott i solen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Ulriksgatan 17, Öjebyn, Piteå kommun

Ulriksgatan 17

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 200 000 kr
167 + 17 m²
6 rum
870 m² tomt

Välkommen till Ulriksgatan 17 och denna trevliga familjevilla med dubbelgarage! Tack vare fyra sovrum, två allrum, två duschrum och två altaner finns det plats för hela familjen. Huset är byggt 1971 och övervåningen är påbyggd 1991 samt inredd 2002. Huset har rustats genomgående genom åren och är välkomnande med en trevlig känsla direkt man kliver in genom dörren. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en vacker öppen spis ger fina sociala ytor. Utomhus finns en lättskött tomt med gräsmatta och en fin stenlagd infart. Stor altan på baksidan och en inglasad altan mot framsidan som förlänger sommarsäsongen. På Ulriksgatan bor du på en lugn och barnvänlig gata. Busshållplats finns på gångavstånd från huset med bra förbindelser till både Piteå och Luleå. På gångavstånd finns även dagis, skola från årskurs 1-9, simhall, gym, mataffär och allt vad Öjebyn har att erbjuda!

Visar 1 - 25 av 53