Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brändströmsgatan 9A, Väster, Gävle kommun
  • Fre 10 maj kl 12:15
Brändströmsgatan 9A, Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 9A, Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 9A

Lägenhet
Väster, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
835 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/4
2 457 kr/mån
32 115 kr/m²

Denna charmiga bostad erbjuder en välplanerad och öppen planlösning med generös takhöjd om 2,70 meter. Den ljusa och genomgående fina interiören skapar en trivsam atmosfär. I bostaden finns en praktisk sovalkov, perfekt för avskildhet och komfort. Det fullt utrustade köket inkluderar bekvämligheter som diskmaskin, inbyggd häll, ugn samt en trevlig köksö. Det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme och infällda spotlights i taket, vilket ger en lyxig känsla. I hallen finner du klinkergolv och en praktisk garderob för förvaring. Bostaden har ljusa materialval, såsom vitmålade väggar och vackert ekparkettgolv. Den låga avgiften om 2457 kronor per månad inkluderar uppvärmning, vatten, hushållsel och bostadsrättstillägg, vilket ger en ekonomiskt fördelaktig boendesituation. Läget är optimalt med närhet till Boulongerskogen, som erbjuder vackra promenadstråk och en badplats för avkoppling. Dessutom finns Gävle sjukhus och goda busskommunikationer i närheten. På kort avstånd hittar du även mataffär, Högskolan i Gävle och Stortorget med sitt varierade utbud av caféer, restauranger och affärer. Denna bostad är särskilt lämplig för studenter eller de som behöver en praktisk övernattningsbostad. Vid intresse är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och eventuell visning.

  • Premium
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun
  • Mån 6 maj kl 17:15
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Hillmansgatan 20

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 407 kr/mån
20 427 kr/m²

Varmt välkommen till Hillmansgatan 20, en toppmodern tvåa i smakfulla toner med härlig balkong. Bostaden erbjuder 58,5 välplanerade kvadratmeter med fin layout belägen i ett attraktivt läge på Brynäs. I bostaden möts du av en hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder som tar er vidare till vardagsrummet som är ljust och luftigt med plats för avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet tar ni er ut på balkongen där ni kan njuta utav morgonkaffet i solen. Köket är från 2021 med moderna materialval och utrymme för middagar. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och erbjuder förvaringsmöjligheter. Badrummet med golvvärme från 2022 är stilrent och helkaklat med wc, kommod och dusch. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och har genomfört betydande renoveringar (med en låg skuldsättning på endast 2539 kr/m2). Den månatliga avgiften om 3407 kronor inkluderar kostnader för värme, vatten, grundutbud av TV samt bostadsrättstillägg. Dessutom tillämpas enhetsmätning av elen, vilket innebär att du endast betalar för din egen förbrukning utan tillkommande nätavgifter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Södra kungsgatan 38B, Söder, Gävle kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30
Södra kungsgatan 38B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra kungsgatan 38B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra kungsgatan 38B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 450 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
3 640 kr/mån
22 656 kr/m²

Varmt välkommen till en trivsam och välplanerad 2:a i omtyckta Brf Morianen med hiss i fastigheten! Parkeringsplats i garage över gatan finns i skrivande stund tillgänglig att hyra externt för 1014 kr/mån (2024-03-07). Bostaden erbjuder väl tilltagna rum och disponerar över en hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren. Vidare hittar vi ett snyggt kök med tillhörande matplats, goda förvaringsmöjligheter och utrustat med side-by-side kyl och frys och diskmaskin. Lägenheten disponerar även över ett stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp, men där man även kan få plats med matgrupp om så önskas. Utöver detta erbjuds även ett rymligt sovrum samt ett snyggt helkaklat badrum. Uteplatsen på loftgång är rymlig och erbjuder möblering av diverse möblemang och vetter mot ett soligt sydvästläge. I Brf Morianen bor man i en välskött förening med hiss i huset och tillgång till gemensamhetslokaler såsom tvättstuga, träningsrum, hobbyrum, gästrum, föreningslokal samt bastu. Här befinner vi oss i ett lugnt och centralt område med närhet till Söders restaurangliv, butiker och hälsocentral. Ett stenkast bort når ni kommunikationer via busshållsplats och Gävles tågstationen nås på promenadavstånd! Varmt välkommen att höra av dig med ditt intresse till ansvarig mäklare Philip Grabert redan idag.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fjärde tvärgatan 47, Brynäs, Gävle kommun
  • Tis 7 maj kl 16:15
Fjärde tvärgatan 47, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Fjärde tvärgatan 47, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Fjärde tvärgatan 47

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
620 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/4
1 907 kr/mån
22 963 kr/m²

Välkommen till denna fina 1:a om 27 kvadratmeter på Brynäs! Bostaden som ligger högst upp på våning 4/4 erbjuder en ljus och välkomnande hall, allrum med plats för säng och annat möblemang, kokvrå med vita köksluckor samt badrum. Lägenheten har fint ljusinsläpp med stora fönster som vetter ut mot innergården. Ett källarförråd tillhör bostaden. Den låga månadsavgift om 1 907 kr innebär att lägenheten passar perfekt som ett första boende, student eller övernattningslägenhet. Bostaden är belägen på en lugn och trivsam gata med endast ett par minuters gångavstånd från Brynäs centrum samt med närhet till goda kommunikationer. Inom promenadavstånd finner ni centrala Gävle och dess växande utbud av butiker och restauranger. Även centralstationen finner ni inom gångavstånd. För den som önskar kan du med enkelhet ta cykeln till Högskolan i Gävle. Här är det bara att flytta in! Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Gaddaborgsvägen 41, Valbo, Gävle kommun
  • Borttagen före visning
Gaddaborgsvägen 41, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Gaddaborgsvägen 41, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Gaddaborgsvägen 41

Radhus
Valbo, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 995 000 kr
168 m²
6 rum
546 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Ruddammsgatan 42, Gävle Centrum, Gävle kommun
  • Tis 7 maj kl 17:30
Ruddammsgatan 42, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Ruddammsgatan 42, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Ruddammsgatan 42

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 350 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 384 kr/mån
31 034 kr/m²

Välkommen till en modern och smart planerad 2:a med balkong mitt i centrum! Lägenheten har en spännande planlösning som erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där man får plats för både soffa och matgrupp. Sovrum samt badrum med tvättmaskin. Genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv i hela lägenheten. Fantastisk möblerbar balkong i fint syd-västläge mot den fina och skyddade innergården där du kan njuta sommartid. Ett inflyttningsklart och bekvämt boende med hiss i populär och välskött förening med låg skuldsättning om 4600 kr/kvm. Föreningen har en härlig innergård med plats för umgänge, avkoppling och grillning. Gemensam bastu, relax, samlingslokal och källarförråd. Läget är oslagbart och i direkt närhet till bostaden finns självfallet alla nödvändigheter du kan tänkas behöva så som livsmedelsbutiker, kommunikationer, caféer, restauranger och centralstationen. Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Redargatan 1, Gävle Strand, Gävle kommun
  • Mån 6 maj kl 19:00
Redargatan 1, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Redargatan 1, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Redargatan 1

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/5
6 889 kr/mån
24 630 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en stor och modern trea i genomgående fint skick, belägen längst ut på Gävle strand med ett stenkast från havet. Lägg där till hiss i huset samt en garageplats som är inkluderad i avgiften, så har du ett perfekt boende att trivas i. Utöver ett fantastiskt läge så erbjuder bostaden om 81 kvm en öppen och härlig planlösning med stora sociala ytor och en härlig takhöjd utöver det vanliga på ca 3 meter. Smakfullt och välutrustat kök med gott om förvaring, påkostade materialval så som stenskiva, genomgående fint parkettgolv och stora ytor för både soffgrupp samt matgrupp. Från vardagsrummet når ni en stor balkong med kvällssol och utsikt över den blomstrande innergården. På balkongen kan ni njuta utav solens strålar från eftermiddag till kväll. För den som önskar kan du även ha utemöbler på den gemensamma och breddade loftgången för att njuta av solen under dagtid med utsikt mot vattnet. Lägg där till två bra sovrum och ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även en garageplats med elbilsladdare samt ett förråd som du med enkelhet når med hissen. På Gävle Strand bor ni i ett lugnt område med ett flertal bekvämligheter så som restauranger, hälsocentral, bageri, matbutiker, apotek och gym på promenadavstånd. Gävles stadskärna och centralstation med tåg- och bussavgångar finns även de på promenadavstånd. I området finns mysiga promenadstråk längs Gavleån, lekpark, skatepark och en liten badplats med brygga. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnåskroken 17, Trödje, Gävle kommun
  • Mån 6 maj kl 18:00
Kvarnåskroken 17, Trödje, Gävle kommun, bild 2
Kvarnåskroken 17, Trödje, Gävle kommun, bild 3

Kvarnåskroken 17

Villa
Trödje, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 850 000 kr
175 m²
7 rum
1 348 m² tomt

Nu saluförs denna rymliga villa i 1,5 plan från 1977 belägen i det natursköna området Trödje, där lugnet och skönheten i naturen omger dig. Med en yta på 175 kvadratmeter erbjuder denna villa gott om utrymme för en familj att trivas. Entréplanet välkomnar dig med ett rymligt vardagsrum som rymmer både soffgrupper och matgrupp, perfekt för avkoppling eller umgänge med familj och vänner. Här kan du också njuta av värmen från den nyinstallerade täljstenskaminen, som tillför både charm och värme till rummet sedan 2022. Hallen som ligger intill vardagsrummet är även den rymlig och har en möblerbar del som även innefattar altandörr som tar dig till altanen på bostadens baksida. Entréplanet erbjuder även ett kök med matplats bredvid där du rymmer en stor matgrupp för hela familjen. Här finns även ett badrum med badkar, en praktisk tvättstuga samt två mindre rum vilka kan användas som kontor eller sovrum. På ovanvåningen finns ytterligare ett vardagsrum samt tre redan inredda sovrum. Vid önskan om fler sovrum kan ett av de befintliga rummen delas för att skapa totalt fyra sovrum på detta våningsplan. Här finns också ett till badrum med dusch. För att hålla temperaturen behaglig finns två luft/luftvärmepumpar, kamin i vardagsrum samt el-element. Ett stort dubbelgarage finns också på tomten, vilket ger gott om utrymme för fordon och förvaring. Denna villa erbjuder en perfekt kombination av naturskön omgivning, generösa ytor och bekvämligheter för en familj som söker ett fridfullt boende med närhet till både stadsliv och natur. Du tar dig snabbt och enkelt in till stan via bil ca 15 minuter eller via buss där busshållplatsen bara ligger ett par 100-meter från bostaden. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Igeltjärnsvägen 16, Sätra, Gävle kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Igeltjärnsvägen 16, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Igeltjärnsvägen 16, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Igeltjärnsvägen 16

Villa
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 850 000 kr
124 m²
6 rum
623 m² tomt

Välkommen till Ingeltjärnsvägen 16, ett fantastiskt hem som erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, praktiskt boende och en oslagbar plats. Denna charmiga villa är en dröm för den som söker ett harmoniskt boende med alla bekvämligheter. Fastigheten är friköpt och ligger på en rymlig tomt om 623 kvadratmeter. Den strategiska hörntomten har den mest förmånliga solpositionen, med solsken som inbjuder till långa eftermiddagar och kvällar på den generösa altanen. Villan har en enastående placering och är välskött, vilket gör den till ett idealiskt hem för familjen. Huset är i utmärkt skick och har genomgått noggrann omvårdnad. Ett nytt yttertak installerades 2015, och 2011 ersattes fönstren med moderna 3-glasfönster för effektiv isolering. Fasaden fick en uppfräschning 2012. Huset har även ett nytt Ikea kök från 2018. Här finns även fiberanslutning för snabb och pålitlig internetuppkoppling. Planlösningen är väl genomtänkt och rymmer fem sovrum samt två badrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. En separat förrådsbyggnad i utmärkt skick är uppvärmd och isolerad, vilket ger extra förvaringsmöjligheter och utrymme för hobbyprojekt. Parkeringsmöjligheterna är generösa med flera platser i området samt en praktisk garageplats med fjärrstyrd port. Dessutom finns en bekväm parkeringsplats vid huset. Ingeltjärnsvägen 16 är belägen i ett mycket barnvänligt område med närhet till en fotbollsplan, lekpark och kvarterslokal som är utrustad med kökspentry och WC, perfekt för sammankomster och aktiviteter. Förskolebarnen har den populära Pingtorps förskolan i närområdet, och för de som älskar idrott och rekreation finns Gavlehov inom cykelavstånd med ett brett utbud av idrottsfaciliteter.

  • Premium
Hantverkargatan 20B, Gävle Centrum, Gävle kommun
  • Borttagen före visning
Hantverkargatan 20B, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Hantverkargatan 20B, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Hantverkargatan 20B

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 450 000 kr
49 m²
1 rum
vån 5/5
3 046 kr/mån
29 592 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Rabovägen 14, Ockelbo, Ockelbo kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Rabovägen 14, Ockelbo, Ockelbo kommun, bild 2
Rabovägen 14, Ockelbo, Ockelbo kommun, bild 3

Rabovägen 14

Villa
Ockelbo, Ockelbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 595 000 kr
113 + 113 m²
5 rum
1 266 m² tomt

Rabovägen 14 är en imponerande fastighet med gott om utrymme och praktiska bekvämligheter. Beläget på en tomt om 1226 kvm erbjuder detta enplanshus med källare både generös boyta om 113 kvm och biyta om 113, vilket ger gott om plats för familjen att leva och växa. På entréplanet välkomnas du av tre rymliga sovrum, ett badrum och en separat wc, vilket möjliggör en bekväm och praktisk livsstil. Det stora vardagsrummet har en vacker fiskbensparkett och rymmer en mysig braskamin som skapar en inbjudande atmosfär. Nedre planet erbjuder ytterligare utrymme med en rymlig gillesstuga, perfekt för en familj som vill behöver mycket yta. Här finns även en praktisk tvättstuga och två ytterligare wc för extra bekvämlighet. Fastigheten har genomgått flera uppdateringar och renoveringar för att hålla hög standard. Bland annat har målning utförts på sovrum i källarplanet (2017), en duschkabin installerats i badrummet (2018) och ett toalettrum på övre våningen (2017). År 2022 genomfördes en omfattande målning av skorstenen, karmar, altanen och det vackra gjutna räcket i romersk stil på altanen för att förbättra fastighetens utseende. Dessutom installerades en vattenfelsbrytare i pannrummet på källarplanet år 2023 för ökad säkerhet. För att ytterligare förbättra boendet har säljarna tillfört högkvalitativa vitvaror. År 2018 installerades en ny torktumlare från Samsung, följt av en ny kyl/frys och tvättmaskin från samma tillverkare år 2023. Sammanfattningsvis erbjuder Rabovägen 14 en praktisk och bekväm livsstil i en välutrustad miljö, perfekt för den som söker gott om utrymme och moderna bekvämligheter.

  • Premium
Drabantvägen 7, Olsbacka, Gävle kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30
Drabantvägen 7, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Drabantvägen 7, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Drabantvägen 7

Radhus
Olsbacka, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 950 000 kr
79 + 70 m²
598 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera Drabantvägen 7, ett friköpt och välskött radhus med vidbyggt garage. Bostaden är belägen i populära och familjevänliga Olsbacka, här bor du med närhet till stan, bra bussförbindelser samt skola och förskola. Bostaden erbjuder 79 kvm boarea på entréplan samt ytterligare 70 kvm biarea i källaren som idag används som bostadsyta. På entréplan finns idag ett ljust och fint kök med intilliggande matrum. Ett stort vardagsrum med en fin täljstenskamin som fungerar att elda i. I vardagsrummet finns en del som idag används som tv-rum, där du med enkelhet kan göra ett till sovrum om så önskas. Utöver detta finns ett stort sovrum på entréplan samt ett fräscht och helkaklat badrum som renoverades 2018. Källarvåningen är omsorgsfullt utformad och erbjuder en fräsch miljö med två sovrum för extra utrymme, bastu för avkoppling, dusch och en rymlig tvättstuga för bekvämlighetens skull. Delar av källaren har genomgått en totalrenovering under 2021 och ger ett modernt och stilrent intryck. Husets baksida pryds av grönska och erbjuder en trivsam atmosfär, där den soliga altanen bjuder in till avkopplande stunder och sociala tillställningar. Tomten om 598 kvm är lagom stor och lättskött. Lägg där till ett bra uppvärmningssystem via fjärrvärme, ett vidbyggt garage samt plats att ställa två bilar på uppfarten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Norrbågen 45B, Sätra, Gävle kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Norrbågen 45B, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Norrbågen 45B, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Norrbågen 45B

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 695 000 kr
78,5 m²
3 rum
3 319 kr/mån
21 592 kr/m²

Varmt välkommen med din intresseanmälan till denna totalrenoverade trea i populära föreningen Gävlehus nr 11 med adress på Norrbågen 45B i Gävle! Här erbjuds en helt nyrenoverad bostad om hela 78,5 kvadratmeter i markplan där du bara kan flytta in utan att lägga minsta handtag eller kostnad på förbättringar. Här välkomnas du in i rymlig hall där det finns garderob för klädavhängning som gör att du kan hålla snyggt och rent i hallen. Vidare in i bostaden möter du en stor öppning in till vardagsrummet som är stort och luftigt med plats för både matgrupp och soffgrupp. Vardagsrummet erbjuder även utgång till bostadens uteplats som även den är nyrenoverad och generöst tilltagna ytor. Köket som nås via både vardagsrum och hallen är utrustat med inbyggnadsugn och mikro i ergonomisk arbetshöjd. Köket är även utrustat med diskmaskin och har plats för matgrupp intill fönstret. Dom två sovrummen är båda utrustade med inbyggnadsgarderober och det finns plats för både säng och övrig önskvärd möblering. Bostadens badrum är snyggt renoverat med stora fina kakelplattor som matchar resterade färgsättning i lägenheten. I badrummet finns plats för både tvättmaskin och torktumlare där det är förberett med både el och vatten om man vill installera för att kunna sköta tvätten hemma. Slutligen erbjuds även en gäst toalett som nås via hallen där man har använt samma material som i stora badrummet för att få en och samma känsla i hela bostaden. Precis intill lägenhetsdörren finner du bostadens förråd vilket gör det enkelt att förvara tillhörigheter som ska användas kontinuerligt utan att det är besvärande eller svåråtkomligt. På Norrbågen bor du i en stor och trygg förening om hela 401 bostadsrättslägenheter. Brf Gävlehus nr 11 ser alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för sina medlemmar. Här finns bland annat att tillgå lekplatser, boulebanor, grillplatser, bastu, hobbyrum, grovtvättstuga samt övernattningslägenhet. En förening utöver det vanliga. Utöver en trivsam förening bor du i ett barnvänligt område med bland annat närhet till skog, natur, förskola, skola och matvarubutik. För den sportintresserade finns härliga friluftsområden i närheten samt promenadavstånd till Gavlerinken och Gavlehov. Du tar dig med enkelhet in till centrala Gävle, både via goda bussförbindelser och fina cykelbanor. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Alkärrsvägen 18, Eskön, Gävle kommun
Alkärrsvägen 18, Eskön, Gävle kommun, bild 2
Alkärrsvägen 18, Eskön, Gävle kommun, bild 3

Alkärrsvägen 18

Tomt
Eskön, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
1 359 m² tomt

Nu saluförs denna natursköna tomt med adress Alkärrsvägen 18 i vacker miljö intill havet på Eskön! I nybyggt område med 16 stycken tomter har några redan byggt klart och flyttat in medans flera hus är under konstruktion. Denna tomt har ännu inte påbörjat något bygge vilket innebär att du själv väljer och skapar din drömbostad i vacker naturskön miljö med havsutsikt och gångavstånd till bad- och båtplats. Finns ingen begränsning till vilken husleverantör du vill välja eller om du planerar för ett lösvirkeshus i egen regi. Detaljplanen för området finns att tillgå via mäklarens hemsida under dokument där du kan läsa om kraven för området, bruttoarean får uppgå till så mycket som 350 kvadratmeter så här finns plats att bygga stort för dig som vill. Vatten, avlopp, el och fiber finns framdraget vid tomtgräns. Vatten och avlopp hanteras av gemensamhetsanläggning. Friköpt tomt och nyproduktion bidrar till mycket låga driftskostnader och ingen fastighetsavgift de första 15 åren från det att huset är färdigbyggt. Eskön ligger strax norr om Gävle ca 25 min från stan med naturskönt läge ute vid havet. Här finns allt som önskas för dig som vill bo i närhet till natur och vatten där vandringsleder, båtplatser och badplats blir en del av din vardag och ditt närområde. Esköhamn som endast ligger ett par 100-meter från fastigheten erbjuder såväl gästhamn som permanenta båtplatser och det finns i skrivandes stund lediga platser (2024-04-24). Här kan du njuta av havet även utan båt då det finns badplats med sandstrand. Läs gärna mer om Esköhamn på: https://eskohamn.se/ Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Trumslagarvägen 17B, Bomhus, Gävle kommun

Trumslagarvägen 17B

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 350 000 kr
92,5 m²
4 rum
6 497 kr/mån
14 595 kr/m²

Varmt välkommen till Trumslagarvägen 17B, ett trivsamt och familjevänligt bostadsrättsradhus om 92,5 välplanerade kvadratmeter med egen garageplats inkluderat i avgiften. Radhuset är registrerat hos föreningen som en 3:a men tidigare ägare har med fördel skapat ett till sovrum på entréplan. Bostaden har en trivsam baksida med stor trall, där du både har möjlighet för sittgrupp under tak samt utanför tak. Här kan du njuta av solen stora delar av dagen. På husets framsida finns ytterligare en uteplats samt gemensamma grönytor hos föreningen. Lägg där till närheten till naturen, förskola, skola och serviceutbud så har du ett boende att trivas i. Radhuset har en öppen och härlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns stora sociala ytor både i kök och vardagsrum. Intill vardagsrummet finns bostadens första sovrum. På entréplan finns även ett stort badrum. En trappa upp finns två stora och bra sovrum. Intill sovrummet finns ett ytterligare badrum. Hallen på övre plan kan med enkelhet användas till förvaring alternativt kontorsplats. Bostaden är belägen i Södra Bomhus. ett trivsamt och barnvänligt område. Här bor du med närhet till såväl grönområden som förskola, skola, lekplatser samt matbutiker. Med buss eller bil kan du med enkelhet ta dig in till centrala Gävle för den som önskar. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Ruddammsgatan 42, Gävle Centrum, Gävle kommun
  • Idag kl 17:00
Ruddammsgatan 42, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Ruddammsgatan 42, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Ruddammsgatan 42

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 475 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/5
4 092 kr/mån
25 000 kr/m²

Ruddammsgatan 42 är en charmig och trivsam lägenhet i centralt läge om 59 välplanerade kvadratmeter. Denna rymliga tvåa erbjuder en genomgående renoverad bostad där du möter ett utmärkt skick i samtliga rum. Lägenheten har renoverats med stor omsorg och kärlek till detaljer. Det stilfulla köket rymmer matgrupp för minst 4 personer och erbjuder gott om förvaring och bänkyta. Vardagsrummet som ligger intill köket är generöst i sin storlek där du även når bostadens balkong. Här finner du samma ekparkett som du även hittar i samtliga rum i bostaden vilket ger ett lugnt och rogivande intryck till hela bostaden. Sovrummet som rymmer dubbelsäng och sängbord har en walk in closet där du enkelt får plats för både kläder och tillhörigheter. Även badrummet har renoverats nyligen så här erbjuds ett snyggt och fräscht badrum i bra storlek där det finns plats för tvättmaskin för den som önskar tvätta uppe i lägenheten istället för föreningens tvättstuga. Här finns hiss i huset direkt från markplan utan några trappsteg alls. Föreningen Gävlehus nr 25 är en stabil förening med byggnadsår från 1986 där föreningens medlemmar kan njuta av gemensam innergård, bastu, tvättstuga (nyrenoverad från 2020), samlingslokal och cykelförråd. Föreningen har en låg skuldsättning om 4600 kr/kvm och en bra & ordnad ekonomi. Här bor du i centralt läge med bara några minuters promenad till Stortorget, Central stationen, shopping samt livsmedelsbutiker. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra kansligatan 30, Söder, Gävle kommun
  • Idag kl 16:00
Södra kansligatan 30, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra kansligatan 30, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra kansligatan 30

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 650 000 kr
107 m²
4 rum
vån 5/6
4 437 kr/mån
24 766 kr/m²

Varmt välkommen med din intresseanmälan till Södra Kansligatan 30 och en av Gävles mest omtyckta föreningar med låg månadsavgift i optimalt centralt läge på Söder! Här erbjuds nu denna rymliga fyra om hela 107 kvadratmeter med hiss från markplan vilket bidrar till ett praktiskt och långsiktigt boende. Parkeringsplats i garage över gatan finns i skrivandes stund tillgänglig att hyra externt för 1014 kr/mån (2024-03-07). Här välkomnas du in i rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter via garderober samt en klädkammare. Direkt in till vänster finner du ett stort vardagsrum med öppen spis, här finns plats för både soffgrupp och rymlig matgrupp. Via vardagsrummet nås även bostadens inglasade balkong i soligt sydvästläge med utsikt över söders takåsar. Via vardagsrummet når du även ett av bostadens totalt tre sovrum, detta rum kan även inredas som matrum om så önskas. Vidare in i bostaden finner vi ytterligare två bra sovrum med förvaring via inbyggda garderober. Bostadens kök är fräscht och nyrenoverat med gott om arbetsyta samt plats för en matgrupp. Lägenheten erbjuder även en gäst-wc samt ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. Föreningen Gävlehus nr 3 är en populär förening på Söder där hela området är grindat. Här bor du i centralt läge på Söder där du bara har några meter till söders stora utbud av restauranger, caféer och matvarubutiker. Har du bil och önskar parkering så finns garage i byggnaden bredvid där du kan hyra plats i väntan på att få parkering eller garage i föreningen. Månadsavgiften om låga 4437 kronor inkluderar vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. El och värme ingår mot ett obligatoriskt tillägg om totalt 844 kr/mån. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skidstavägen 4F, Lindbacka, Gävle kommun
  • Idag kl 16:30
Skidstavägen 4F, Lindbacka, Gävle kommun, bild 2
Skidstavägen 4F, Lindbacka, Gävle kommun, bild 3

Skidstavägen 4F

Lägenhet
Lindbacka, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 095 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/2
5 432 kr/mån
30 362 kr/m²

Nu saluförs denna fantastiska tvåa (tidigare trea), belägen i en nyproducerad fastighet som färdigställdes under 2019. En trappa upp med egen ingång finner du bostadens entré med plats för en mindre sittplats, här kan du njuta av solen. Bostadens om 69 kvm erbjuder en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här får du även ett fantastisk ljusinsläpp med stora fönsterpartier. Härifrån finns utgången till den stora möblerbara balkongen där du kan njuta av solen större delen av dagen under sommartid. Utöver detta finns ett rofyllt sovrum med ljusinsläpp från två håll, rymligt helkaklat badrum med bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare samt en väl tilltagen hall. Föreningens medlemmar har tillgång till en gemensam gård med utemöbler och grill samt härligt grönområde med lekpark. I månadsavgiften ingår, uppvärmning via fjärrvärme, en parkeringsplats med möjlighet till motorvärmare samt ett rymligt förråd i separat byggnad. Lindbacka är ett mycket populärt område och erbjuder närhet till både natur och stad. Motionsspår för löpning, cykel och längdskidor hittas på intilliggande Skidstavallen, Gävle Golfklubbs bana utgör en del av utsikten från balkongen och skogen ligger alldeles runt knuten. Gävle centrum nås enkelt med en cykeltur eller med en bussresa på ca 10 min. Varmt välkommen att boka dig på visning.

  • Premium
  • Balkong
Hantverkargatan 6B, Gävle Centrum, Gävle kommun
  • Ons 8 maj kl 12:00
Hantverkargatan 6B, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Hantverkargatan 6B, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Hantverkargatan 6B

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 195 000 kr
39,1 m²
2 rum
vån 1/4
3 018 kr/mån
30 563 kr/m²

Varmt välkommen till Hantverkargatan 6B! Här möter du en välplanerad bostad i genomgående fint skick med stor inglasad balkong i soligt söderläge! Nu saluförs denna tvåa om 39,1 kvadratmeter med centralt läge på Hantverkargatan där du på promenadavstånd når hela Gävles centrala utbud av butiker, restauranger och caféer på bara någon minut till fots. Här erbjuds en genomgående renoverad bostad med social öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Nya parkettgolv har just lagts in och samtliga ytskikt har precis renoverats! Balkongen som nås via vardagsrummet är generös i sin storlek och riktad i söderläge vilket ger sol under hela dagen. Det välplanerade köket är delvis vänt in mot vardagsrummet vilket skapar en trivsam och social kontakt mellan rummen. Sovrummet är stort och rymmer enkelt både säng och skrivbord eller annan önskad möblering. Här erbjuds även en ljus och välkomnande hall med gott om utrymme för förvaring samt ett fint helkaklat badrum. En perfekt bostad för dig som söker ditt första boende, en övernattningslägenhet eller om du studerar på Gävle Högskola. Månadsavgiften om 3 018 kronor inkluderar värme, vatten tv, bredband (fiber) samt bostadsrättstillägg. Bostaden ligger endast ett ett par hundra meter från Gävles vackra stadspark Boulognerskogen med utegym, promenadstråk och stadsbad precis in på knuten. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Vallongatan 4I, Södertull, Gävle kommun
Vallongatan 4I, Södertull, Gävle kommun, bild 2
Vallongatan 4I, Södertull, Gävle kommun, bild 3

Vallongatan 4I

Radhus
Södertull, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 995 000 kr
105 + 50 m²
5 rum
5 776 kr/mån
28 524 kr/m²

Varmt välkommen till detta rymliga och trevliga radhus med centralt läge på Vallongatan 4l på Södertull ! Bostaden som är om hela 105 kvm samt inredd källare om 50 kvm erbjuder fina sällskapsytor på entréplan med kök med matplats, vardagsrum med öppen spis för extra mysfaktor, matrum med utgång till altan samt hall och gäst-wc. Övre plan med allrum som kan delas av till ytterligare sovrum för den som önskar, två sovrum varav det ena med utgång till balkong. Badrum. Extra levnadsyta i källare med gillestuga, sovrum, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Två förråd. Parkering kan ske utanför entrén där även motorvärmaruttag finns. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. I föreningen finns två stycken elbilsladdare, isbana finns vintertid för dom som vill åka skridskor, gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner och torktumlare. Stenlagd uteplats på baksidan i soligt söderläge. Stenlagd uteplats på framsidan med kvällssol. Som boende på adressen bor du med närhet till centrala Gävle och Söders alla härliga utbud av restauranger caféer och matbutiker. Strax utanför huset finns goda bussförbindelser och fina cykelvägar. För den som önskar att ta bilen tar du dig smidigt ut på E4:an. I närheten finns även hälsocentral, förskola och skola. För den som gillar naturen har du cykelavstånd till Hemlingby friluftsområde. Varmt välkommen till ett hem att trivas i !

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Myrbackavändan 68, Bomhus, Gävle kommun
Myrbackavändan 68, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Myrbackavändan 68, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Myrbackavändan 68

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 795 000 kr
166 m²
7 rum
264 m² tomt

Välkommen till detta friköpa och rymliga gavelradhus om 7 rok och hela 166 kvm på Myrbackavändan 68 i Bomhus ! Här har det mesta renoverats senaste åren som bl.a. tak, fönster, kök, badrum och luft/luft med AC finns installerad m.m. Bostaden erbjuder på entréplanet ett modernt kök från Marbodal i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns även två trivsamma sovrum samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan med allrum, tre ytterligare sovrum, klädkammare och ett stilrent helkaklat badrum med dusch. Uppvärmning via fjärrvärme samt fiber via Gavlenet. Härlig uteplats i soligt syd/väst läge där du kan njuta sommartid. Isolerat förråd på baksidan av bostaden. I samfällighetsavgiften om 2800 kr/månad ingår värme, vatten samt garageplats. Via samfälligheten ingår även tillgång till gemensamma bekvämligheter som samlingslokal, bastu, gym och tvättstuga. Myrbackavändan är känt som ett eftertraktat radhusområde, perfekt för barnfamiljer som är präglat av gemensamma lekparker och grönområden, vars charm har bevarats sedan byggåret 1976. Området är särskilt barnvänligt och erbjuder alla bekvämligheter, inklusive närhet till busshållsplatser (1:an, 12:an och 3:an) , affärer, förskolor och skolor. Dessutom finns det smidiga cykelvägar ner till centrala Gävle. I övrigt bor man nära elljusspåret vid Rudsjön, cykelavstånd till Lillsjön där man kan leka och bada, nära pulkabackar och skridskoåkning. Gillar man havet är det närhet till Fliskärsvarvets småbåtshamn. Även närhet till Vårvik havsbad med den populära restaurangen Sjökrogen. Sammanfattningsvis bor du här i ett fantastiskt radhus där varje familjemedlem kommer att trivas. Varmt välkommen att boka in er på visning av detta fina radhus!

  • Premium
Staketgatan 36A, Gävle Centrum, Gävle kommun
Staketgatan 36A, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Staketgatan 36A, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Staketgatan 36A

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 895 000 kr
91,9 m²
3 rum
vån 2/3
5 497 kr/mån
20 620 kr/m²

Nu saluförs Staketgatan 36A, en underbar lägenhet för dig som söker en stor och fin trea om hela 92 kvm i toppskick. Bostaden är registrerad som en fyra hos föreningen men tidigare ägare har med fördel gjort om lägenheten till en stor 3:a. Lägg där till att bostaden är belägen mitt i centrala Gävle med ett stenkast till allt du kan tänkas behövas, så har du ett perfekt boende att trivas i. På våning två möts ni av en ljus och modern lägenhet med stora sociala ytor. Köket är även det smakfull renoverat från 2021 och väl genomtänkt med förvaring samtidigt som det erbjuder det lilla extra utöver det vanliga med vinkyl, ismaskin och stor yta för matbord. Intill köket finns det härliga vardagsrummet med mycket ljusinsläpp (nya treglasfönster i hela bostaden) samt gott om plats för soffgrupp. I bostadens första sovrum finns plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet är ett perfekt barnrum alternativt gästrum. Härifrån nås bostadens balkong. Utöver detta finns ett helkaklat och fräscht badrum, en mindre gäst-wc samt en praktisk klädkammare där tvättmaskin och torktumlare finns installerat. Hela bostaden erbjuder gott om förvaring. Bostaden är belägen i centrala Gävle, här erbjuds ett brett utbud av bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. Du bor även på bekvämt avstånd till Gävle centralstation, Gävle sjukhus samt högskolan. För den som önskar grönskande natur är Boulongerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Gillerhedsvägen 50, Iggön, Gävle kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Gillerhedsvägen 50, Iggön, Gävle kommun, bild 2
Gillerhedsvägen 50, Iggön, Gävle kommun, bild 3

Gillerhedsvägen 50

Villa
Iggön, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 795 000 kr
169,7 m²
5 rum
4 827 m² tomt

Välkommen till detta magiska ställe på Gillerhedsvägen 50 på Iggön! Detta är en bodröm utöver det vanliga med naturen och havet som närmsta granne. Den generösa tomten om hela 4 827 kvm är ett paradis för lek och lata dagar i solen. Bostadsdelen är om 169.7 kvm, 5 rok och som erbjuder kök med matplats och vedspis, vardagsrum med braskamin, matsal med fina pardörrar ut till altanen, 2-3 sovrum/arbetsrum, "walk in closet", sovloft samt helkaklat badrum. Hela bostaden har ett härligt ljus som flödar in genom de fina spröjsade fönstren. På fastigheten finns även ett fantastiskt orangeri, förrådsbyggnad, härbre samt en carport. Flera altaner finns och även ett spa-bad. Uppvärmning via vattenburen el, luftvärmepump, kamin och vedspis. Bredband via fiber, Telia. Stenviken ca 200 meter från bostaden finns en brygga med servitut för båtplats för den som önskar. Här kan du även sitta och njuta av havet.. som ett vykort. Detta är ett boende för den riktiga livsnjutaren i genuint charmig miljö, samtidigt som du har alla moderna bekvämligheter i bostaden. Missa inte chansen att skapa dina egna minnen och upplevelser i denna fantastiska pärla ! Iggön är ett populärt område framförallt på sommaren där det finns badplats, båtplats, dansbana och café. Det tar ca 30 min med bil in till centrala Gävle. Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Klamparegatan 26, Bomhus, Gävle kommun
Klamparegatan 26, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Klamparegatan 26, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Klamparegatan 26

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 850 000 kr
147 m²
6 rum
858 m² tomt

Välkommen till denna friköpta och rymliga villa i 1½-plan om 6 rok i Södra Bomhus! Bostaden som är om 147 kvm har en trevlig och social planlösning på entréplan med hall, kök med matplats, rymligt vardagsrum med plats för både stor soffa och matgrupp, helkaklat badrum, tre stycken sovrum, gäst-wc och tvättstuga. På övre plan finns idag ett rymligt allrum samt sovrum som med enkla medel kan delas av till fler sovrum för den som önskar. Här har tidigare även varit en wc, stam finns kvar om man vill göra ett badrum/wc. Uppvärmning via direktverkande el och två stycken luft/luftvärmepump. Bredband finns givetvis indraget via Fiber Gavlenet. Vidbyggt garage och förråd med asfalterad uppfart och plats för flera bilar. Fin utemiljö med insynsskyddad baksida och gott om gräsyta som bjudet in till lek i tryggt läge utan oro för bilväg. Stor altan med utespa där du kan njuta av solen från morgon till kväll sommartid. Här bor ni i ett optimalt läge på lugn och barnvänlig gata med närhet till förskola, skola, matvaruaffär och bra kommunikationer in till centrala Gävle. Till Gävle centrum tar du dig lätt med buss eller varför inte en cykeltur. Här bor och stortrivs många familjer! Välkommen att boka er på visning!

  • Premium
Rävpasset 2D, Sätra, Gävle kommun
  • Lör 4 maj kl 13:15
Rävpasset 2D, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Rävpasset 2D, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Rävpasset 2D

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 850 000 kr
96,7 + 48 m²
4 rum
6 000 kr/mån
19 131 kr/m²

Välkommen hem till detta härliga radhus på Rävpasset 2D med ett av områdets bästa lägen i omtyckt förening! Nu finns chansen att förvärva detta stilrena bostadsrättsradhus som är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med egen garageplats. Bostaden disponeras i 2-plan med tillhörande källare. Övervåningen erbjuder tre rymliga sovrum samt badrum. På entréplanet hittar vi det stora vardagsrummet i öppen vinkel mot bostadens moderna kök. Vardagsrummet möbleras med enkelhet med både stor soffgrupp och diverse andra möbelsammansättningar, matdelen som bryggar mellan köket och vardagsrummet erbjuder plats för en större matgrupp och denna planlösning gör hela entrévåningen till en fantastisk social yta. Utöver det hittar vi en praktisk hall samt gäst-wc. Bostadens trevliga baksida i rakt västerläge huserar en lättskött trädgårdstäppa där solen gästar hela eftermiddagen och kvällen. På framsidan hittar vi förmiddagssolen. Källaren disponerar över en väldigt trevlig gillestuga som funkar väl för att använda som både gästrum,-barnrum eller som ett socialt allrum. I källaren hittar vi en även en praktisk tvättstuga samt förrådsmöjligheter intill trappen och i anslutning till gillestugan. Omtyckt förening och barnvänligt område med flera lekplatser i området, grönytor samt närhet till förskola, skola, skog och natur, motionsspår, Gavlehov och Monitor Arena m.m. Bra kommunikationer intill bostaden, fina cykelvägar och endast 5 minuters bilväg in till centrala Gävle. Välkommen med din intresseanmälan redan idag till ansvarig mäklare Philip Grabert - 070 375 08 08.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 80